Battlefield 3
Re: Battlefield 3
kolko si zato vysolil ? ci sa to neoplati si to spravit na nejake tricko
Spoiler: ukázať
Pekne triko...tiez som nad nim rozmyslal. Sorry za OT ale mali ti poslat aj sneh lebo tu u nas ma nejaku absenciu
MB: Gigabyte Aorus AX370 Gaming 5, CPU: AMD Ryzen 7 3800XT@4,2GHz, RAM: 2x32GB G.SKILL RipJaws V 3200MHz, VGA: Gigabyte Aorus GeForce 1080 Ti 11GB, SSD1: Samsung 960 PRO 512GB, SSD2: Samsung 870 QVO 1TB, PSU: EVGA Supernova G2 750W, Sound card: Steinberg UR12, CPU Cooler: Noctua NH-D15 SE-AM4, Case: Streacom BC1, Keyboard: Cooler Master MK750 Brown, Mouse: Razer Deathadder V2, Headphones: B&O Beoplay H95, Mic: Rode NT1-A, Camera: GoPro 4 Silver
- hulo92
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 06. Feb, 2009, 19:50
25€ aj s postou, sak si sprav, len kolko ty vydrzi bude vedlajsie...
Mňa teda udivuje ako hneď všetci drtia bf3 a koľko lám to hrá...netvrdím že bf predtým nehralo veľa ľudí ale ako sa to začalo porovnávať s CoD a bol pridaný trapný (ale nutný) single player, tak to je doslova boom, a trošku sa bojí že veľa hráčov si nevie vychutnať tú pravú bojovú atmosféru, vrátene perfektného ovládania a dokonalých zvukov...a aj tie videá čo pozerám...zabije tam pár ľudí a hneď robí videá. Kde je tá jedinečnosť.
PS: SP nieje trapný...reps. je, keď si porovnáte koľko zábavy vám ponúka oproti MP, ale bolo to hlavné lákadlo pre tých čo fenoménu battlefield ešte nepodľahli.
Len toľko som mal na srdci nech sa vám dobre hrá aj ďalej
PS: SP nieje trapný...reps. je, keď si porovnáte koľko zábavy vám ponúka oproti MP, ale bolo to hlavné lákadlo pre tých čo fenoménu battlefield ešte nepodľahli.
Len toľko som mal na srdci nech sa vám dobre hrá aj ďalej
CPU: Intel E8200 @3.2Ghz/1.1V - Freezer 7Pro «|» MB: ASUS P5K SE «|» VGA: GB 4850 «|» HDD: M4 64GB, SAMSUNG F1 1TB «|» RAM: OCZ 2x1GB 800Mhz Special Ops Edition+ 2x1GB red A-DATA «|» Mechanika: 1, NEC DVD-RW ND-3540A 2, SAMSUNG DVD-RW SH-S203P «|» Mouse: Logitech MX518 «|» Monitor: Benq G2222HDL «|» Headphone: Sennheiser eH 250
a najhorší je ten príval noobov teraz po vianociach... aj predtým to niekedy bolo na nevydržanie, ale teraz je iq na serveroch ešte nižšie
- Fragrance
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 30. Jan, 2007, 08:00
Aj ty si bol noob keď si to začal hrať, je prirodzené že sa hráč musí do toho dostať. Mi nehovor že hneď ako si nabehol do hry si sa správal pro-teamovo. Ja som bol hlavne rád že som vôbec dakoho trafil. Samozrejme sú aj jedinci ktorí nechápu princím teamového hrania ale to máš v každej hre.Ferdie napísal:a najhorší je ten príval noobov teraz po vianociach... aj predtým to niekedy bolo na nevydržanie, ale teraz je iq na serveroch ešte nižšie
Neviete niekto kedy príde ďalši opravný balík? To zasekávanie sa na rovnej ceste mi už riadne lezie krkom
samozrejme, že som bol noob aj ja, myslel som takých čo naschvál kazia hru ostatným a hrajú to sebecky - kempenie celú hru na jednom mieste, spamovanie s rpg, kradnutie vozidiel zatiaľ čo ho opravujem, nepočkajú na ostatných a odídu vo vozidle sami a pod.
- mirjak
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 16. Nov, 2006, 02:00
to, co popisujes, robia casto prave svojim sposobom skuseni hraci, ktori presne vedia, akym stylom hry dokazu ostatnych nasr@t (co je ich primarny ciel)
- Endy
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 06. Feb, 2009, 10:42
prd, podla mna to robia deti, ktore by som za PC ani nepustil a vydal by som zakon, ze dajme tomu by som zakazal pc, kym clovek nedostane obciansky... a to je minimum !
Tiež si myslím že to robia fagany...A totálne ma nie vytočiť keď nikto nejde m-com defuzovať...každý sa spolieha na druhého...a to pravidelne...Mcom bliká a traja snipery od neho 5 sekúnd behu a nič nerobia.
Áno, je to hlavne o zábave, ale pre mňa je zábava keď tým spolupracuje a drtí protivníkov a nie že 5 kempia, ďalší 5 sa bijú o tank alebo hely, ďalší idú baserapovať a ostanú tam traja ktorý sa snažia.
Áno, je to hlavne o zábave, ale pre mňa je zábava keď tým spolupracuje a drtí protivníkov a nie že 5 kempia, ďalší 5 sa bijú o tank alebo hely, ďalší idú baserapovať a ostanú tam traja ktorý sa snažia.
CPU: Intel E8200 @3.2Ghz/1.1V - Freezer 7Pro «|» MB: ASUS P5K SE «|» VGA: GB 4850 «|» HDD: M4 64GB, SAMSUNG F1 1TB «|» RAM: OCZ 2x1GB 800Mhz Special Ops Edition+ 2x1GB red A-DATA «|» Mechanika: 1, NEC DVD-RW ND-3540A 2, SAMSUNG DVD-RW SH-S203P «|» Mouse: Logitech MX518 «|» Monitor: Benq G2222HDL «|» Headphone: Sennheiser eH 250
Akože pre teba je normálne keď sa 70% hráčov nezaoberá daným štýlom hry( vlajky, rush atd) ale robia blbosti ?
Takže keď si chcem zahrať dva krát do týždňa poriadne, tak si mám hľadať tým...ale no.
Ja hovorím o bežnej spolupráci, nie o koordinovaných útokoch/obrane.
Takže keď si chcem zahrať dva krát do týždňa poriadne, tak si mám hľadať tým...ale no.
Ja hovorím o bežnej spolupráci, nie o koordinovaných útokoch/obrane.
bohuzial je to tak, preto ked mam hrat sam bf3 bez kolegov na TS, tak to radsej ani nehram lebo sa nemozem pozerat na tu demenciu na serveroch
No ja som potom tiež noob lebo keď si to u brata zahrám raz za 2t tak som rád že sa do dakej techniky dostanem ale s podobným sa stretávam na Battlefield P4F keď 7 ľudí čaká na lodi na vrtuľníky ale aj taký musia žiť.
CPU: AMD FX 8370 BE @4,5GHz + Thermalright Ultra-120 Extreme, MB: ASUS Crosshair V Formula-Z (AM3+), RAM: 2x Crucial 8GB KIT DDR3 1600MHz CL8 Ballistix Tactical, PSU: Corsair TX650W, VGA: ASRock Radeon RX580 8G + ARCTIC Accelero Xtreme IV, LCD: ACER ED 273, DISKY: ADATA Ultimate SU650 SSD 240 GB, WD Blue 3D SSD NAND 1TB, HDD 500GB WD5003AZEX 64MB, WD Gold 2 TB , NoteBook: Acer Nitro 5 Shale Black
WOT - YouTube - Twitch - NoteBook
WOT - YouTube - Twitch - NoteBook
- KatjushaMan
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 10. Nov, 2006, 02:00