No urcite nie... na to su pravidla to sa neda len tak secko mozne skusatkillswitch napísal: a nemoze to byt:Obvineny je nevinny a mal spolupracovnika?alebo:Neobvineny je vinny a mal spolupracovnika...
Fiit
RLOL tak tys to pekne domotal inak hento s tymy real cislami do bin. sust. sme brali ale kto si ma nato po 3 rokoch pametat... :roll:killswitch napísal:a nemoze to byt:Obvineny je nevinny a mal spolupracovnika?alebo:Neobvineny je vinny a mal spolupracovnika...
Spoiler: ukázať
- killswitch
- VIP
- Dátum registrácie: Pi 21. Jan, 2005, 20:00
71/75 :o (+4)
tak ako ste dopadli vy?
EDIT: cozee?? to tam bolo uz pred 2 dnami
sorry nevidel som to ...tak congrat vsetkym , neviem preco mam tak moc
tak ako ste dopadli vy?
EDIT: cozee?? to tam bolo uz pred 2 dnami
sorry nevidel som to ...tak congrat vsetkym , neviem preco mam tak moc
Naposledy upravil/-a marek1212 v Ne 16. Apr, 2006, 18:22, upravené celkom 2 krát.
- CobrA
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: St 06. Okt, 2004, 14:00
no ja som tiez robil ale az 12.04. System tam mali inac dost na hovno, a co som pocul tak takto sa tam riesi vsetko. Ziskal som 34 bodov a ako tak citam, ak tam bude vela takych 70-bodovych tak tam sa asi nedostanem..co uz skusim stasie v Brne (VUT Brno)
ma MUNI ak ma pamat neklame sa robia iba psychotesty (hlavne na predstavivost), niekde na ich stranke su ja minuleho roka-pozri si ichdiablik napísal::OT: viem ale chcem sa opytat tupritomnych ludi, ci neviete nieco o skolach www.fi.muni.cz a www.fjfi.cvut.cz?lebo dal som prihlasky na nich ale nepoznam ich (hlavne nieco o prijimackach z prvej ruky do brna??))
dik
Notebook Toshiba Satellite M70-340
- CobrA
- Nový používateľ
ja som ako prve zacal riesit, ako po cesky su parne a neparne cisla. Dalsi problem boli mesiace (tie neviem doteraz)diablik napísal:ale to viem, len som chcel pocut nazor niekoho kto to uz prezil
inak fuj ta cast kde je cestina ma trochen desi neviem ci viem az tak super po cesky aby som rozpoznal ich chytaky
- CobrA
- Nový používateľ
pozrite si toto http://www.fiit.stuba.sk/buxus/docs//St ... bc2006.pdf.
kluci, nic v zlom... ale ak pridete na fiitku, no budete mat co robit.
a od druheho rocnika jediny forum, ktoru budete navstevovat bude forum stranky http://fiitkar.sk. =:D
ale ja vam nechcem brat odvahu. uz na 100% budete mat lepsie, ako sme mali my (ktory isli tam ako prvy od prveho rocnika). aj tentorocny prvaci uz maju niektore veci lepsie spravene...
takze len do toho!=:)
a od druheho rocnika jediny forum, ktoru budete navstevovat bude forum stranky http://fiitkar.sk. =:D
ale ja vam nechcem brat odvahu. uz na 100% budete mat lepsie, ako sme mali my (ktory isli tam ako prvy od prveho rocnika). aj tentorocny prvaci uz maju niektore veci lepsie spravene...
takze len do toho!=:)