Všeobecná diskusia
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
Re: Auto a dopravná debata, všetko sem
ak mas automat tak nedoporucuje sa vyhadzovanie rychlosti. mas nehavat zaradenu rychlost
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)
Keď niekomu vadia už aj LED brzdové svetlá tak sa mi to zdá trochu ako precitlivenosť, nehnevajte sa.
Spoiler: ukázať
Kocur by ma zaujimalo ci si niekedy stal za autom s led brzdovymi svetlami. Ked stojis na krizovatke v noci tesne za nim tak je to vazne silne.
Spoiler: ukázať
dnes prsalo, pred chvilkou sa mi to stalo, no masaker, cela kabina mi svietila na červeno a to som si prave vravel ze chalani z pretakta su citlivky je to fakt silno iritujuce
- STENLY
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 20. Dec, 2008, 13:44
v meste je zakázané používať hmlovky, nech je aj neviem aká hmla, že nevydíš na meter...Krutibrko napísal:Ja neznášam , keď v meste je kúsok hmla ( rozumej, proste vidno skoro rovnako ) a nejaký inteligent už j3b hmlovky...
Osobne hmlovky ani nepoužívam.
MB: ASUS ROG STRIX Z490-G GAMING (WI-FI) CPU: INTEL Core-i5 10600KF @ 4,1GHz, Boost 4.8GHz RAM: CRUCIAL Ballistix Black 2x8GB 3600MHz CL16
GPU: GIGABYTE GTX 1650 SSD: SAMSUNG 970 EVO 1TB HDD: WD Red 3TB PSU: CORSAIR AX750 CASE: CORSAIR Obsidian 350D W LCD: Dell U2412M 24''
Repro: Logitech Z2300 + Magnat Monitor Supreme 102
GPU: GIGABYTE GTX 1650 SSD: SAMSUNG 970 EVO 1TB HDD: WD Red 3TB PSU: CORSAIR AX750 CASE: CORSAIR Obsidian 350D W LCD: Dell U2412M 24''
Repro: Logitech Z2300 + Magnat Monitor Supreme 102
Túto krutosť máš odkiaľ?STENLY napísal:v meste je zakázané používať hmlovky, nech je aj neviem aká hmla, že nevydíš na meter...
.
-
- Čierna listina bazáru
- Dátum registrácie: Št 04. Jún, 2009, 19:20
iba diaľkové sú zakázané nie?
4.2015 - koncim s forom za Ban do bazaru, kde som nikoho neokaslal-ale zabudol ukončiť staré odlezane obchody.
Vidíte tam niekde zmienku o meste?Osvetlenie vozidla(1) Vozidlo musí mať okrem prípadu uvedeného v § 34 ods. 4 počas jazdy rozsvietené stretávacie svetlomety alebo im na roveň postavené osvetlenie; to neplatí pre nemotorové vozidlo, ktoré musí mať rozsvietené svietidlá počas zníženej viditeľnosti. Za nezníženej viditeľnosti môžu byť na vozidle namiesto stretávacích svetlometov rozsvietené denné prevádzkové svietidlá, ak je nimi vozidlo vybavené.
§ 32
(2) Vodič nesmie použiť diaľkové svetlomety, ak je vozovka dostatočne a súvisle osvetlená alebo ak by mohol byť oslnený vodič protiidúceho vozidla, vodič vozidla idúceho pred ním alebo iný účastník cestnej premávky, strojvedúci vlaku alebo vodič iného dráhového vozidla, alebo vodič plavidla. Pri zastavení vozidla pred železničným priecestím vodič nesmie použiť ani stretávacie svetlomety, ak by nimi mohol oslniť vodiča vozidla v protismere.
(3) Predné svetlomety do hmly a zadné svietidlá do hmly vodič smie použiť len za hmly, sneženia alebo za dažďa.
(4) Vodič smie jazdiť aj s parkovacími alebo obrysovými svietidlami, ak má súčasne rozsvietené stretávacie svetlomety alebo diaľkové svetlomety, alebo predné svetlomety do hmly, ak je nimi vozidlo vybavené.
(5) Činná plocha svetlometov a svietidiel nesmie byť zakrytá alebo nadmerne znečistená s výnimkou svetlometov a svietidiel, ktoré nie sú predpísané.
.
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 12. Máj, 2005, 20:00
kde je snake tam je zakon )))
v meste mas v 99% pripadoch auto pred sebou, cize by si porusil zakon... tak? Naco by som vysvecoval v meste, ktore je osvetlene.
quicky - prd
quicky - prd
-
- Čierna listina bazáru
- Dátum registrácie: Št 04. Jún, 2009, 19:20
uznávam ťa ...
4.2015 - koncim s forom za Ban do bazaru, kde som nikoho neokaslal-ale zabudol ukončiť staré odlezane obchody.