Windows® Phone - Skúsenosti, rady, problémy, aktuality...
Re: Windows® Phone 7.5 - Skúsenosti, rady, problémy,aktualit
ponukne, a smiem otázku načo to robíš keď sa strachuješ o takéto veci?
.
- Mirco92
- Ban
- Dátum registrácie: So 20. Mar, 2010, 15:16
diky, no ja sa nestrachujem robim to preto lebo nemam zrovna peniaze na navigaciu za 50€... Ale som to v pohode rozbehal, keby si povedal ze mi to zune neponukne tak si nakjdem navod ako to updatnut manualneSnake napísal:ponukne, a smiem otázku načo to robíš keď sa strachuješ o takéto veci?
CPU: Intel Core i3 530 Overclock na 3.7GHz + AC Freezer Xtreme Rev. 2 Motherboard: Gigabyte GA-P55M-UD2 Ram: 4GB Kingston kit 2x2 GB DDR3 1333MHZ CL9 VGA: Sapphire HD5770 1GB Jadro: 900 MHz, Pamäť: 1275 MHz HDD: Western Digital 7200RPM 500GB PSU: 500w OS: Windows 7 Ultimate 32Bit Screen: 21´ Asus VW202 Mouse: Razer Diamondback 3G 1800DPI PAD: Razer Goliathus Speed edition (medium size) KEYBOARD: Razer Lycosa SMARTPHONE: LG Optimus 7 E900
- _Mato_
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Ut 21. Mar, 2006, 02:00
Ja si pockam na oficialny update cez Zune. Co ak nahodou pripravuje Samsung aj nove verzie ovladacov, bootloader a pod. Telefon funguje spolahlivo, takze sa nebudem nikam nahlit.
Inak nenasiel som tu info ohladom Xbox Companion. Zaujimave hlavne pre majitelov Xbox-u .
http://www.windowsphone.com/en-US/apps/ ... c862ca6dd9
Inak nenasiel som tu info ohladom Xbox Companion. Zaujimave hlavne pre majitelov Xbox-u .
http://www.windowsphone.com/en-US/apps/ ... c862ca6dd9
Nie, toto je systémový update, a ak máš OPM phone, tak si to kľudne môžeš sendnúť
.
Do rodinky ktorá nikdy v EU dostupná nebude
//: http://forum.xda-developers.com/showthr ... ?t=1328730 - odporúčam, posledné tri dni sme to s developerom riešili, že prečo nezaznamenáva dáta, už je to fixnuté, slovenský preklad bol dodaný, takže veselo do sťahovania
//: http://forum.xda-developers.com/showthr ... ?t=1328730 - odporúčam, posledné tri dni sme to s developerom riešili, že prečo nezaznamenáva dáta, už je to fixnuté, slovenský preklad bol dodaný, takže veselo do sťahovania
.
- Mirco92
- Ban
Mne tu battery status appku nechce updatnut som na wifi doma mam zapnute ze vyhladava updaty v tej aplikacii, a nic nepise a to mam v4.1.1 teraz idem stiahnut tu najnovsiu a spravi mto manualne ale by ma zaujmalo preco mi neponuklo update
CPU: Intel Core i3 530 Overclock na 3.7GHz + AC Freezer Xtreme Rev. 2 Motherboard: Gigabyte GA-P55M-UD2 Ram: 4GB Kingston kit 2x2 GB DDR3 1333MHZ CL9 VGA: Sapphire HD5770 1GB Jadro: 900 MHz, Pamäť: 1275 MHz HDD: Western Digital 7200RPM 500GB PSU: 500w OS: Windows 7 Ultimate 32Bit Screen: 21´ Asus VW202 Mouse: Razer Diamondback 3G 1800DPI PAD: Razer Goliathus Speed edition (medium size) KEYBOARD: Razer Lycosa SMARTPHONE: LG Optimus 7 E900
Lebo nemas Custom ROM, a kedze mas LG asi nikdy nebudes mat
//sent from {0} using Pretaktovanie.sk app
//sent from {0} using Pretaktovanie.sk app
.
to je v tomto LG tak zle? mne sa ten ich optimus 7 strasne stale pozdava...
Update 8107.79
Prekvizity: WP7 telefón s 7740.16Nutná revízia: Vo foldri je 7 cabov, 1 core OS maintenance update verzie 7.10.8107.79.000003, a 6 language packov, treba si pozrieť ktoré LIPká sú na telefóne nainštalované, následne v zložke nechajte iba tie ktoré máte!
Spoiler: ukázať
Samsung Omnia 7 - Môže nefungovať ICS, v takom prípade treba nastaviť v registroch (HKEY_LOCAL_MACHINE\Services\ICS) "UserProcGroup"=dword:20 na "UserProcGroup"=dword:5 . Je to jedno či to spravíte teraz alebo až po tom čo vám Zune ponúkne update, toto je ten istý update proces aký robí Zune. Dôvod je ten, že Samsung implicitne nepovolil ICS na OPM telefónoch, na Omnii je nutné ICS sprevádzkovať hackom, preto je tento parameter nekorektne nastavený na 20, pokiaľ máte nejakou záhadou brandovaný telefón s povoleným ICS, tak sa vás tento problém týkať nebude.
Proces: Spustite BAT file, a stlačte Bčko, Zune vytvorí zálohu, pošle CABy do zariadenia, a zaktualizuje ho.
Nie je to device specific, toto je OS update (WP7 Update Process je rozdelený na dve polovice - OEM update, a OS Update, ten druhý je device independent, prvý je už radený podľa modelu).
Za škody nenesiem zodpovednosť , download link pod spoilerom.
Spoiler: ukázať
.
- Mirco92
- Ban
no ja som s nim velmi spokojny, zatial nemam dovod davat si custom romku a asi sa mi to teda ani neda, no ale napriklad dev unlock sa da spravit na lg najjednoduchsie zo vsetkych fonovBroslowski napísal:to je v tomto LG tak zle? mne sa ten ich optimus 7 strasne stale pozdava...
Hadik- ICS je co prosim ta? myslim si spravne ze je to sharovanie netu? Tu upravu registrov ako zriesim?
Micro: optimus ma fatalnu vyhodu oproti ostatnym modelom v hw tlacidlach, ktore mi neskutocne chybaju
Micro: optimus ma fatalnu vyhodu oproti ostatnym modelom v hw tlacidlach, ktore mi neskutocne chybaju
- Mirco92
- Ban
V tom s tebou uplne suhlasim to bol jeden z dovodov preco sa mi tolko pacil, kedze vsade su dotykove tlacitka ktore clovek stlaca aj ked nechce... mne to LG neskutocne vyhovuje sice je to moj prvy smartfon ale som uplne spokojny uz som samozrejme mal moznost vyskusat aj ine smartfony... a som si isty ze aj na optimusa 7 sa bude dat spravit custom rom aj ked o tom este moc neviem ale urcite aj to poriesiaBroslowski napísal:Micro: optimus ma fatalnu vyhodu oproti ostatnym modelom v hw tlacidlach, ktore mi neskutocne chybaju
Spraviť ide, ale nik to riešiť nebude, rovnako ako na Samsungu či Dell.
.
caute chcem sa spytat ... ci sa neda nahodit WP7 na daky android phone okrem HD2
Galaxy S9+