Battlefield 3
Re: Battlefield 3
Zatial sice naberam prax co sa lietania tyka a uvazoval som ci niekto pouzivate aj Joystick ?
Mys + Klavesnica ide to celkom slusne len este treba viac hodin nalietat
Aj by som kupil ale zas aby som nekupil zbytocnost
ked mozno mi len chyba dobra technika. Proste ci by to s Joystickom neslo lepsie ?
Mys + Klavesnica ide to celkom slusne len este treba viac hodin nalietat
Aj by som kupil ale zas aby som nekupil zbytocnost
ked mozno mi len chyba dobra technika. Proste ci by to s Joystickom neslo lepsie ?
Naposledy upravil/-a Nickk v Ut 10. Jan, 2012, 03:09, upravené celkom 1 krát.
Spoiler: ukázať
- KatjushaMan
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 10. Nov, 2006, 02:00
mne to neche ist nijak
Naposledy upravil/-a KatjushaMan v Ut 10. Jan, 2012, 00:28, upravené celkom 1 krát.
- elementar
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Ut 16. Mar, 2010, 22:34
vsak wasd a sipky co tomu chyba ? mys je hlupost podla mna... a aj na joysticku som hral fifu sipkamy
- Fragrance
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 30. Jan, 2007, 08:00
Myš nie je hlúposť, ide to v pohode pokial si sám upravíš senzitivitu.
- hulo92
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 06. Feb, 2009, 19:50
milujem little birda a jeho spojenie laser painter + guide shell: http://battlelog.battlefield.com/bf3/ba ... 226506213/
Ako do prdele dôjdeš ku laser pointeru? Ja viem len o SOFLAMe, ale to je nanič, lebo ho môžem použiť iba keď som Recon. A navádzanú sniperku som tam veru nenašiel...
Inak je dobre blbé, že Javelin sa dá zamerať iba na pozemné ciele. Chcelo by to niečo účinné na vrtuľníky, lebo často sa mi stáva, že sa nájdu dvaja blázni a na vrtuľníku majú 40:1 a celá mapa zabraná...
Inak je dobre blbé, že Javelin sa dá zamerať iba na pozemné ciele. Chcelo by to niečo účinné na vrtuľníky, lebo často sa mi stáva, že sa nájdu dvaja blázni a na vrtuľníku majú 40:1 a celá mapa zabraná...
- k0rben
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 23. Feb, 2008, 14:00
javelin sa da zamerat aj na vzdusne veci, ak ich niekto predtym paintne soflamom. tam je to o spolupraci...
- hulo92
- Pokročilý používateľ
jezisi, sak laser painter/soflam ma kazde vozidlo okrem buginy... je vidiet aky si hrac ked si ani nepozres cim disponuju vozidla v hre...DoGy13 napísal:Ako do prdele dôjdeš ku laser pointeru? Ja viem len o SOFLAMe, ale to je nanič, lebo ho môžem použiť iba keď som Recon. A navádzanú sniperku som tam veru nenašiel...
Máš na mysli CITV STATION na tanku? Tak k tomu kým sa dostanem...
A nechápem, ako môžete ovládať stíhačku myšou, veď tá hra je totálne dementná. Nechápe, že sa má myš pohybovať rovnako rýchlo do strán aj hore a dole. Môžem zvyšovať sensitivitu ako chcem, ale stále sa mi hýbe rýchlo do strán ale keď chcem ísť hore a dole, tak to ide ako pribrzdené.
A tá nová F35 je už totálne na hovno, lebo vždy keď si chcem pribrzdiť, že sa rýchlejšie otočím tak ona ako keby zastane a neotáčam sa vôbec a to mám rýchlosť okolo 300.
A nechápem, ako môžete ovládať stíhačku myšou, veď tá hra je totálne dementná. Nechápe, že sa má myš pohybovať rovnako rýchlo do strán aj hore a dole. Môžem zvyšovať sensitivitu ako chcem, ale stále sa mi hýbe rýchlo do strán ale keď chcem ísť hore a dole, tak to ide ako pribrzdené.
A tá nová F35 je už totálne na hovno, lebo vždy keď si chcem pribrzdiť, že sa rýchlejšie otočím tak ona ako keby zastane a neotáčam sa vôbec a to mám rýchlosť okolo 300.
s tou senzitivitou máš pravdu... v tanku na druhej pozícií je hrozne vysoká že nejdem nič trafiť a v stíhačke pri rovnakom nastavení je zase nízka, nechápem prečo tam nedajú rôzne nastavenia pre rôzne vozidlá...
No ono je to blbé aj tak, že v tanku to mám nastavené tak, aby som vedel presne zamieriť na veľkú diaľku. Ale keď idem v jeepe, tak mi to lieta dokola, že ani nevidím, kadiaľ idem. Proste mali by sa stým trošku pohrať a dať to do nejakéhu updatu.
- hulo92
- Pokročilý používateľ
ved v tanku to ide najrychlejsieDoGy13 napísal:Máš na mysli CITV STATION na tanku? Tak k tomu kým sa dostanem...
- ReMm1
- Čierna listina bazáru
- Dátum registrácie: Št 02. Sep, 2010, 21:12
Tak to da rozum ze s gulometom na jeepe sa da rychlejsie manevrovat ako s hlavnou tanku ktora je niekolko nasobne vacsia
ako funguje parachute? stale mi to berie hp, mozem stlacat space ako divy
AMD Ryzen 7 7800x3D, Akasa SOHO 360 Dusk edition, ASUS TUF GAMING B650M-E, Corsair 32GB DDR5 6000MHz CL40 Vengeance, MSI GeForce RTX 4080 SUPRIM X, Samsung 980 PRO 1TB, Crucial P3 4 TB, Seagate BarraCuda 4 TB, Fractal Ion 850w gold, Corsair 4000d airflow, 34" GIGABYTE G34WQC