Zatial sice naberam prax co sa lietania tyka a uvazoval som ci niekto pouzivate aj Joystick ?
Mys + Klavesnica ide to celkom slusne len este treba viac hodin nalietat
Aj by som kupil ale zas aby som nekupil zbytocnost
ked mozno mi len chyba dobra technika. Proste ci by to s Joystickom neslo lepsie ?
Naposledy upravil/-a Nickk v Ut 10. Jan, 2012, 03:09, upravené celkom 1 krát.
Ako do prdele dôjdeš ku laser pointeru? Ja viem len o SOFLAMe, ale to je nanič, lebo ho môžem použiť iba keď som Recon. A navádzanú sniperku som tam veru nenašiel...
Inak je dobre blbé, že Javelin sa dá zamerať iba na pozemné ciele. Chcelo by to niečo účinné na vrtuľníky, lebo často sa mi stáva, že sa nájdu dvaja blázni a na vrtuľníku majú 40:1 a celá mapa zabraná...
DoGy13 napísal:Ako do prdele dôjdeš ku laser pointeru? Ja viem len o SOFLAMe, ale to je nanič, lebo ho môžem použiť iba keď som Recon. A navádzanú sniperku som tam veru nenašiel...
Inak je dobre blbé, že Javelin sa dá zamerať iba na pozemné ciele. Chcelo by to niečo účinné na vrtuľníky, lebo často sa mi stáva, že sa nájdu dvaja blázni a na vrtuľníku majú 40:1 a celá mapa zabraná...
jezisi, sak laser painter/soflam ma kazde vozidlo okrem buginy... je vidiet aky si hrac ked si ani nepozres cim disponuju vozidla v hre...
Máš na mysli CITV STATION na tanku? Tak k tomu kým sa dostanem...
A nechápem, ako môžete ovládať stíhačku myšou, veď tá hra je totálne dementná. Nechápe, že sa má myš pohybovať rovnako rýchlo do strán aj hore a dole. Môžem zvyšovať sensitivitu ako chcem, ale stále sa mi hýbe rýchlo do strán ale keď chcem ísť hore a dole, tak to ide ako pribrzdené.
A tá nová F35 je už totálne na hovno, lebo vždy keď si chcem pribrzdiť, že sa rýchlejšie otočím tak ona ako keby zastane a neotáčam sa vôbec a to mám rýchlosť okolo 300.
s tou senzitivitou máš pravdu... v tanku na druhej pozícií je hrozne vysoká že nejdem nič trafiť a v stíhačke pri rovnakom nastavení je zase nízka, nechápem prečo tam nedajú rôzne nastavenia pre rôzne vozidlá...
No ono je to blbé aj tak, že v tanku to mám nastavené tak, aby som vedel presne zamieriť na veľkú diaľku. Ale keď idem v jeepe, tak mi to lieta dokola, že ani nevidím, kadiaľ idem. Proste mali by sa stým trošku pohrať a dať to do nejakéhu updatu.
DoGy13 napísal:Máš na mysli CITV STATION na tanku? Tak k tomu kým sa dostanem...
A nechápem, ako môžete ovládať stíhačku myšou, veď tá hra je totálne dementná. Nechápe, že sa má myš pohybovať rovnako rýchlo do strán aj hore a dole. Môžem zvyšovať sensitivitu ako chcem, ale stále sa mi hýbe rýchlo do strán ale keď chcem ísť hore a dole, tak to ide ako pribrzdené.
A tá nová F35 je už totálne na hovno, lebo vždy keď si chcem pribrzdiť, že sa rýchlejšie otočím tak ona ako keby zastane a neotáčam sa vôbec a to mám rýchlosť okolo 300.