Partners Group

V tejto sekcii môžete debatovať skoro o všetkom ...
Používateľov profilový obrázok
Tomasjerry
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2273
Dátum registrácie: St 12. Jan, 2005, 20:00
Bydlisko: BA (work) Velke Levare (home)

Partners Group

Príspevok od používateľa Tomasjerry »

Vsetkych pozdravujem, chcem vsetkych varovat pred tymito carojdejnikmy s cislami. Je to banda podvodnikov, ktory to maju velmi pekne a dobre vymyslene ako cloveka zlanarit na nieco, co vlastne nieje preneho, exituje to len preto, aby mohli tyto (zastupca tejto akoze firmy) pekne na provizii zarobit. Ak si poviete, ze zaraba iba za sprostretkovanie, tak sa mylite, kedze zivite ich minimalne 1/2 roka z vasej skvelej uzasnej predrazenej a hlavne zlej zmluvy. Ja som mal moznost a riadne som sa popalil. Potom o 2-ch rokoch kludu, ma zrazu oslovili, ze dostala velmi dobre referencie a ze ma poziva na pohovor, pozicia stredneho/ vyssieho mamgmentu. Som si poveldal, pozriem a bol som zvedavy, co vlastne chcu. Na moje velke prekvapenie, ste manager (to mate na karticke -- akoze vyzitka).lanrite ludi, zarabate na nich pod hlavickou PG ale :!: ste samostatne zarobkovo cinna osoba (nieoc ako zivnostnik, kto to este nepocul). No zostal som v nemom uzase, nebudem spolupracovat s firmou, ktora ma nezastresuje, vlastne okrem poskytnutia priestorov (predpokladam, ze za ne budete mastne platit) nebude podporovat nic. Uplna hroza. Polozil som otazku (ano bol som taky drzi). Ak pride klient ktory ma na krku exekutora, co urobite, poslete ho domov :?: odpoved bola ANO , exekutor je pripad pre pravnika! Ako pekna hlupost, co s tym pravnik urobi ?? Ja poviem co: H***O. Presne to, este aj jeho budete musiet platit. Sme sa rychlo rozlucili, nakolko som zistil, ze sa okrem osobnych utokov nezmoze na nic. Ak by to bol chlap, uz by potreboval sanitku, som sa musel premahat aby som ju nerozobral pestami. Zhrnutie mojej skusenosti s PG, pohovor a podobne.
Vo svojej velkej najivite, som uzavrel 3 zmluvy prostrednictvom PG.
Zmluva 1 - zivotne poistenie: uzavrete na nizku sumu v pripade umrtia, nekrilo 50 % urazov s trvalimi nasledkami, takze som platil vela za nic --- zmenil som si to platim to iste zdvihol som si poistne kritie o 12% (viac sa nedalo, aby som neplati viac). Podarilo sa mi ziskat dalsie kritie na trval.e nasledky ako napr choroba z povolania + ziskal som v tej istej sume - ak budem dlhodobo chory, budu mi prispievat na vyliecenie urcitou sumou, takze aspon na zaplatenie hypoteky budem mat.
Druha zmluva: Financne pripoistenie - zmluvu som zrusil nezarabala ani to co som do nej za 3 roky vlozil :( strata bola neuveritelnych 20 % -- ani tie nejdynamickejsie fondy nemali doteraz prepad vesci ako 15 % (zmluvca od roku 2007, aby nedoslo k nedorozumeniu), zrusil som ju este ked vsetko rastlo t.j. tesne predtym nez sa prislo na grecko cca 40 dni predtym.
Tratie zmluva: Presiel som z jednej stavenej sporitelne do druhej lebo mi garantoval ze budem mat vyssi urok - bol toblud zarobil som nastastie rovnako, nakolko som prestupil z jednej do druhej som stratil narok na statnu premiu v danom roku, nadalsi rok, som mu dal tlacivo aby to dal na stavebnu, hodil na mna bobek a musel som si to spravit sam.
Pohovor :
- absolutne ju nezaujimalo co mozem firme ponuknut,
- boli sme dohodnuty na urcitu hodinu nechala ma cakat 20 min.
- mal som naschval vypnuty mobil (neunuvala sa zavolat na druhe cislo, ktore je stale zapnute hoci ho mala)
- rozhovol roncila so slovami: nemate co ponuknut firme PG, a firma nema co ponukntu vam (ani nevedela co jej mozem dat tak ako mohla toto povedat)
- uplny zader bol: zostante si vo malej firmycke v ktorej nemamte moznost rastu (ak by nebola tato firmicka - ktora je mimochodom jeden z najvecsich producentom dielov do aut celosvetovo, tak by ona nemala koho okradat).
Strasne ma nas****. Taketo spravanie, absolutny nezaujem o to , co a kto som, nakoniec hrube urazky.
Vseci sa im prosim vyhnite a napiste ake mate vy skusenosti, nech niesom sam.
AMD Ryzen™ 7 3700X, ASROCK X470 Taichi, 16 GB RAM 3200 MHz, ASUS 2080Ti, Samsung SSD 256GB + Samsung Evo SSD 256GB + 2TB HDD,LG DVD +/-rw, Frakcial 600 W Newton R3
To vsetko v LIAN LI PC-X1000 :)
Používateľov profilový obrázok
icefire
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 6222
Dátum registrácie: So 01. Nov, 2008, 19:48
Bydlisko: Vieden/Bratislava

Re: Partners Group

Príspevok od používateľa icefire »

Napisem ti len jedno: bol si pod vplyvom coho, ked si uzatvoril tie 3 zmluvy s nimi? :laugh:

Kazde rano vidim ich mega odporny billboard s tou skratou tenistkou, to mi bohato staci. Firmy ako PG su na jedno kopyto a jediny, na ktorom zarobia, je sprosty Slovak.
Spoiler: ukázať

i5-12600K + Noctua NH-D14 + 2x Noctua @ MSI PRO Z690-A DDR4 - WD SN550 1TB @ Win10 PRO + WD RED 3TB - ASUS TUF 3070 OC 8GB + Alienware 3418DW G-Sync - Kingston HyperX Predator 16GB 3000MHz - Corsair RM850x (2021) - Fractal Define R2 + 3x Noctua - Logitech G502 + Glorious PC Gaming Race Stealth Extended + Ducky One SF - Xonar DX + HyperX Cloud + Behringer MS16 - 2x Xbox Series X Wireless Controller & Wireless Receiver - Philips 55PUS730412
Používateľov profilový obrázok
Scorp
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2225
Dátum registrácie: So 09. Apr, 2005, 20:00
Bydlisko: Krankenhaus

Re: Partners Group

Príspevok od používateľa Scorp »

Čo si neodmakáš, mať nebudeš... firma plná expertov na trhy so skončenými SOU asi nebude úplne to pravé, kam chcem dať svojich desať korún... ale kebyže chcem robiť menežera sám sebe, voziť sa vo felícii a mať logaritmicky rastúcu kariéru, idem tam
Me like Pentium
faugusztin
Moderátor
Moderátor
Príspevky: 15054
Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00
Bydlisko: Bratislava/Štúrovo

Re: Partners Group

Príspevok od používateľa faugusztin »

Poistenie sa uzatvara v poistovni a nie cez vselijakych agentov :facepalm:. A prechod medzi stavebnymi sporitelnami je gol - necudo ze maju podobni ludia uspech, ked si ludia nedaju ani namahu spytat aka bude cielova stavebna sporitelna, a ake urocenie ponukaju. Tretia strana NIKDY nevie ponuknut lepsie podmienky nez samotna sporitelna/banka.
Používateľov profilový obrázok
KatjushaMan
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 845
Dátum registrácie: Pi 10. Nov, 2006, 02:00
Bydlisko: Praha/Prešov/Bratislava

Re: Partners Group

Príspevok od používateľa KatjushaMan »

Fu to asi rozputal vojnu ked zacnem pisat :D


Tretia strana vie ponuknut lepsie ponuky ako banka poistovna a podobne ale nie vo vsetkom ;) Musis si aj sam sledovat.


PG sa nezastavam osobne poznam ludi co tam robia a robia dobru robotu ale viac takych co nemaju prehlad kedze tam vydrzia pol roka ...

Poistovna je to iste ako ked mas agenta. Dovod? lebo ta pani za okienkom je nutena urobit par zmluv za mesiac aby vykazala aktivitu. Kancelarie poistovni su trvalo v strate takze ked niekto pride snazia sa mu predat co pride.
Spoiler: ukázať
PC1Procesor: AMD RYZEN 1700X @ 3820 MHz Základní deska: Asus ROG CROSSHAIR VI HERO AM4 Paměť:DDRAM4 2x8GB G-Skill 3650Mhz Grafická karta:Asus ROG GTX 980 Pevný disk:HDD Samsung SpinPoint F3, 1TB, HDD WD 350 GB Monitor1: DELL U2412M Monitor2: HP w2207
Používateľov profilový obrázok
materik
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2269
Dátum registrácie: Št 10. Apr, 2008, 14:00
Bydlisko: Prešov

Re: Partners Group

Príspevok od používateľa materik »

ale aj tak je na tom zvratene, ze do dohody medzi tebou a financnou instituciou ma vstupit niekto treti... Oni nepracuju zadarmo
takze tie prachy pre nich sa odniekial zohnat musia. No a pochybujem, ze ich bude dotovat poistovna... Ze vykecaju lepsie podmienky? Lepsie podmienky si vies vykecat aj sam, chce to len gule a trochu umu.
PC -> Topping E30 -> Topping L30 -> Beyerdynamic Amiron Home / Microlab B77
faugusztin
Moderátor
Moderátor
Príspevky: 15054
Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00
Bydlisko: Bratislava/Štúrovo

Re: Partners Group

Príspevok od používateľa faugusztin »

Tretia strana vie dat lepsie ponuky len vynimocne. A presne o sledovani to je. Lenze riesit zivotnu poistku kazdy rok je postavene na hlavu - radsej jednu a dobru, aj ked o par euro drahsiu a neriesit to kazdy rok.

A ja som myslel konkretne porovnanie voci referencnym ponukam - ak ti napriklad stavebna sporitelna ponuka bezne 2% urok a ty sa upises do inej kvoli vraj vyssiemu uroku, tak si s prepacenim idiot. Zaplatis poplatky za presun sporenia, plus tretia strana ti pri takomto produkte dokaze dat maximalne jednorazove vyhody, ale urcite stavebna ti neda vyssi urok len preto, lebo si si kupil ich produkt cez niekoho ineho. :rolleyes:
Používateľov profilový obrázok
KatjushaMan
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 845
Dátum registrácie: Pi 10. Nov, 2006, 02:00
Bydlisko: Praha/Prešov/Bratislava

Re: Partners Group

Príspevok od používateľa KatjushaMan »

No menit kazdy rok nieco je totalna hovadina ked spravim produkt ci uz positenie sporenie a podobne tak na niekolko desiatok rokov. Stavebna ta budu psresviedcat ze mas menit kazdych 5 rokov a to je hlupost lebo ty si sporis na sumu nie na cas ... Neake super bomba lepsie podmienky nebude mat ziadna nikdy takze sa neoplati prestupovat.


Poistku mam do dochodku nastavenu a skor na to siahat nebudem to by musel prist dalsi sprepacenim ch.. ako fico a zase vsetko pomenit ako pred par rokmi ked dosral dochodkove sporenie a snim aj takmer vsetky sporenia cez poistovne. Sam si tazko vyberie clovek ktory sa tomu nevenuje vsetko je odstupnovane podla toho kolko mozes odkladat ked mas malo penazi tak jedine Aegon ty maju od 10 € zase ak chces cisto zabezpecenie najvyhodnejsie vyjde alianz ak mas dost penazi tak uz mas na vyber viac spolocnosti a to je na jednotlivom jedincovi ako mu to vyjde.



Co sa navratnost tyka vzdy prve dva roky z poistky vecina ide na poplatky ci to urobis v poistovni alebo cez nikoho druheho. VZDY ale to ti ma vysvetlit pred podpisom ;)



Co sa vyhodnych ponuk od tretej strany tyka musi byt dost dlho na to aby si mohla dovolit dat vyhody. Ludia ani nevedia ze mozes urocit 4,5-5 % na terminaku ale to ti uz musi sprostredkovat tretia strana a musi byt ochotny tu zmluvu spravit tak ten sprostretkovatel :)
Spoiler: ukázať
PC1Procesor: AMD RYZEN 1700X @ 3820 MHz Základní deska: Asus ROG CROSSHAIR VI HERO AM4 Paměť:DDRAM4 2x8GB G-Skill 3650Mhz Grafická karta:Asus ROG GTX 980 Pevný disk:HDD Samsung SpinPoint F3, 1TB, HDD WD 350 GB Monitor1: DELL U2412M Monitor2: HP w2207
Používateľov profilový obrázok
Tomasjerry
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2273
Dátum registrácie: St 12. Jan, 2005, 20:00
Bydlisko: BA (work) Velke Levare (home)

Re: Partners Group

Príspevok od používateľa Tomasjerry »

Plne suhlasim s kritikov, ja som bol ako som vravel sveta neznaly a sprosty. Bohuzial moja smola, len som chcel upozornit, aby sa to nestalo dalsim ludom, ved mnohy sa mozu poucit z mojej chyby. Inak jednine ta zivotna stoji teraz uz zato, nakolko uz "konecne" neplatim neakeho vydriducha z PG mam aj v celku dobre podmienky.
AMD Ryzen™ 7 3700X, ASROCK X470 Taichi, 16 GB RAM 3200 MHz, ASUS 2080Ti, Samsung SSD 256GB + Samsung Evo SSD 256GB + 2TB HDD,LG DVD +/-rw, Frakcial 600 W Newton R3
To vsetko v LIAN LI PC-X1000 :)
Používateľov profilový obrázok
KatjushaMan
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 845
Dátum registrácie: Pi 10. Nov, 2006, 02:00
Bydlisko: Praha/Prešov/Bratislava

Re: Partners Group

Príspevok od používateľa KatjushaMan »

Ono clovek sa stale uci :)


Do buducna napr na hypo ak by si bral je lepsie mat niekoho kto sa vyzna a vie vykecat lepsie podmienky tam sa da dobre carovat ked sa clovek vyzna resp ono je to vo vsetkom len musis stretnut fakt seriozneho cloveka. Co na svk je fakt problem videl som uz riadne divoke zmluvy porobene a riadne divoke argumenty ze preco je to tak "vyborne" ... :facepalm:
Spoiler: ukázať
PC1Procesor: AMD RYZEN 1700X @ 3820 MHz Základní deska: Asus ROG CROSSHAIR VI HERO AM4 Paměť:DDRAM4 2x8GB G-Skill 3650Mhz Grafická karta:Asus ROG GTX 980 Pevný disk:HDD Samsung SpinPoint F3, 1TB, HDD WD 350 GB Monitor1: DELL U2412M Monitor2: HP w2207
Používateľov profilový obrázok
Shatterhand
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Príspevky: 3076
Dátum registrácie: Št 26. Mar, 2009, 16:45
Bydlisko: Bratislava

Re: Partners Group

Príspevok od používateľa Shatterhand »

No...perfektná téma toto :laugh:
Na začiatok - ja ani nikto z mojej rodiny cez nich žiadnu zmluvu neuzatváral a ani nebude.

Tiež som k nim robil pohovor tiež vraj na pozíciu "manažéra pobočky".
S pohovorom som ja mal dobré skúsenosti, vypísal som im tam tie dementné dotazníky(kde sa samozrejme pýtajú úplné chujoviny, tak ako všade), a išli sme si pokecať. Taký pohodový mladý chalan, vraj "executive manager". Popýtal sa ma na pár vecí zo životopisu, čosi mi povedal o ich "filozofii" a že vraj aký sú oni dobručkí, pretože to oni to ako prví urobili tak, že agenti budú dostávať konštantnú províziu za uzavretie zmluvy bez ohľadu na to, s akou firmou sa uzavrela. :) A že bude flexibilný pracovný čas, že budú dáke deadlajny a bla, bla. Ja som spomenul, že mám veľa školy a že uvidíme ako a či sa to teda bude dať, a oni mi tam všetci tvrdili, že to nie je problém, že to si len treba zadeliť čas, lebo vraj oni tam všetci začali robiť už počas školy. Potom som zistil, že tí "všetci" takmer bez výnimky študovali na Manažmente UK, tak že hneď mi bolo jasné, prečo si myslia že to nie je problém :D
A pozvali ma na druhé kolo.
Lenže na druhé kolo som hodil fekál a vyhovoril som sa, že sa to popri škole nebude dať zvládať, takže toľko. Prečo som sa v skutočnosti na to vykašľal? Lebo nemienim odrbávať ľudí a robiť na X ďaľších nado mnou, keďže práve PG a OVB sú čistá pyramída.

Môj brat robí tiež agenta, ale nie v PG, lež v inej firme, a ak chcete počuť nadávky na PG, tak choďte za ním :laugh:
Hovorí, že polovicu času zabije tým, že ruší klientom nevýhodné zmluvy, ktoré im nabulikalo práve PG. Okrem toho mám uja ktorý má firmu na poisťovanie, ten o PG a OVB tvrdí to isté...takže suma sumárum - od PG a OVB ruky preč.
"Mind always fails first". "The darkest places in hell are reserved for those who maintain their neutrality in times of moral crises." "Tvrdiť, že vám nezáleží na práve na súkromie, lebo nemáte čo skrývať...je to isté...ako keď poviete, že vám nezáleží na slobode prejavu, lebo nemáte čo povedať."
Spoiler: ukázať
#1 PC: CPU Intel Core i7 920 rev. D0@2.93GHz MB ASUS P6T Deluxe V2 GPU Sapphire Radeon HD5850 Toxic RAM 3x4GB kit 1333Mhz HDD Seagate Barracuda 7200.12 1TB PSU Enermax Liberty ELT 500W 80+ CASE Thermaltake Swing
#2 PC: CPU Intel Xeon L5639@2.4GHz MB MSI Eclipse SLI GPU AMD Radeon HD7970 GHz Ed. W3X RAM 3x4GB Kingston KHX 1600MHz CL9 @1333Mhz HDD#1 Crucial MX100 250GB @SATAII PSU Enermax Revolution 950W 80+ Silver CASE Enermax iVektor black Chladenie CM Seidon 120V-FAN Enermax Magma @CPU; 3x Noctua NF S12B FLX - 3x top push
Používateľov profilový obrázok
Diablo1st
Sponzor fóra silver
Sponzor fóra silver
Príspevky: 3317
Dátum registrácie: Po 29. Aug, 2005, 20:00
Bydlisko: MY

Re: Partners Group

Príspevok od používateľa Diablo1st »

Tak teda toto ma prekvapilo.

Spolupracujem s nimi cca. 2 roky a nemôžem povedať na môjho poradcu ani krivé slovo. Asi aj v tomto prípade je to o ľuďoch. Mám cez PG uzavreté životné poistenie, sporenie a ešte nejaké tie investície.

Pri uzavretí poistky som tiež dosť pochyboval a tak mi poradca doporučil, že nech si zoberiem návrh zmluvy a skúsim si ísť do akejkoľvek poisťovne nech mi dajú návrh poistnej zmluvy. Bol som v 3 poisťovniach, všade poistenie vyšlo drahšie ako cez PG.

Nechcem sa zastávať celej firmy, isto sa tam nájdu jedinci s IQ húpacieho koníka, no ja mám s nimi len a len dobré skúsenosti. Nikdy nebol problém s prístupom ani s ochotou.

Skôr negatívne skúsenosti som mal s OVB, tam som zažil vyložene o***avačov. V PG sa mi to zatiaľ nestalo. Ale aj tak sa radšej budem riadiť heslo dôveruj, ale preveruj. :-)
Lenovo E460: 14" FHD IPS, i5-6200U, 2x4GB RAM 1600MHz DDR3L, R7 M360, SSD 256GB Toshiba.
Ex. HP 2230s: T9600, 2x2GB RAM 800MHz DDR2, X4500MHD, SSD Toshiba 256GB.
Work: Lenovo E14 G5 AMD + Dell U2724DE + Dell U2724D.

FVE: 6,05 kWp + 13kWh batérie
Používateľov profilový obrázok
Tomasjerry
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 2273
Dátum registrácie: St 12. Jan, 2005, 20:00
Bydlisko: BA (work) Velke Levare (home)

Re: Partners Group

Príspevok od používateľa Tomasjerry »

Odporucam preverit vsetko nielen zivotku, ako vidis, zivotka sa v celku da. Hlavne tie investicie si prever tak ako ja, dostal som nieco co som nechcel, hlavne mi to bolo prezentovanie inak :(, takze som ocakaval ine veci a realita bola niekde ...
AMD Ryzen™ 7 3700X, ASROCK X470 Taichi, 16 GB RAM 3200 MHz, ASUS 2080Ti, Samsung SSD 256GB + Samsung Evo SSD 256GB + 2TB HDD,LG DVD +/-rw, Frakcial 600 W Newton R3
To vsetko v LIAN LI PC-X1000 :)
Používateľov profilový obrázok
KatjushaMan
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 845
Dátum registrácie: Pi 10. Nov, 2006, 02:00
Bydlisko: Praha/Prešov/Bratislava

Re: Partners Group

Príspevok od používateľa KatjushaMan »

vsetko je o ludoch ale tak ked je zle vedeni tak zle zmluvy ked je clovek motivovany zle tak roby aj zle jeden cas ma jeden chala presviedcal ze PG nerobilypre AXU vedel o tom hotove hovno lebo pre nich robily ale teraz kydaju ...



Ale neriesim treba si davat bacha stale



// ak je nieco necitatelne pardom neake to vinecko :D
Spoiler: ukázať
PC1Procesor: AMD RYZEN 1700X @ 3820 MHz Základní deska: Asus ROG CROSSHAIR VI HERO AM4 Paměť:DDRAM4 2x8GB G-Skill 3650Mhz Grafická karta:Asus ROG GTX 980 Pevný disk:HDD Samsung SpinPoint F3, 1TB, HDD WD 350 GB Monitor1: DELL U2412M Monitor2: HP w2207
Používateľov profilový obrázok
J@nik
Používateľ
Používateľ
Príspevky: 792
Dátum registrácie: Ne 01. Feb, 2009, 13:32
Bydlisko: Bratislava

Re: Partners Group

Príspevok od používateľa J@nik »

Chlapci treba si uvedomit, ze oni hocikoho do firmy nechcu. A to, ze ti naburali ego, pretoze si nepresiel cez pohovor ma dost mrzi, ale vies s tym zit. Ale ociernovat PG kvoly tomu :D.

PG ako jediny maju transparentny system. Dalej ti vedia dohodnut take podmienky ake ty nemas sancu ako retailovy klient dostat od hociktorej institucie. Velmi rad sa stretnem s hocikym, ak by mal zaujem a mu to vysvetlim. V BA kedykolvek na pive :-) .

Návrat na "Debata o všetkom"