DJ Slúchadlá - 85€
- Sphyn0x
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 27. Nov, 2009, 20:53
DJ Slúchadlá - 85€
Nazdar.
Kamarát si chce kúpiť nejaké DJ slúchadlá.
Cena do 85€. Na zosík nepôjdu.
Poradíte nejaké? Ďakujem.
Kamarát si chce kúpiť nejaké DJ slúchadlá.
Cena do 85€. Na zosík nepôjdu.
Poradíte nejaké? Ďakujem.
- Andre
- TV & Audio expert
- Dátum registrácie: St 09. Jan, 2008, 14:00
Re: DJ Slúchadlá - 85€
to znamena, ze sa musi dat sluchadla naklapat? chce nabasovane alebo vyrovnane?
5600X | Fera 5 | STRIX B550-F | 16GB DDR4 | RTX 4070 SUPER | Seasonic Focus Plus 650 Gold | NZXT S340 Elite
Corsair Scimitar + Roccat Hiro | Fnatic Gear Rush Red + CM wrist rest
Fanatec DD 8nm + Fanatec F1 V2 | Simgrade VX-PRO
Topping E50 + Focal Alpha 65
Corsair Scimitar + Roccat Hiro | Fnatic Gear Rush Red + CM wrist rest
Fanatec DD 8nm + Fanatec F1 V2 | Simgrade VX-PRO
Topping E50 + Focal Alpha 65
že akože naklápať
(obrázok je ilustračný, tie slúchadlá nie sú dobré)
(obrázok je ilustračný, tie slúchadlá nie sú dobré)
Spoiler: ukázať
- cuculka
- Používateľ
- Dátum registrácie: St 09. Jan, 2008, 14:00
Jednoznacne SENNHEISER HD 215 II
Ale na nejakej dobre ozvucenej akcii kde budu ti okolite repra budu dobre vybudene moc zazraky necakaj.Na mensie akcie ci na doma za tu cenu su super!
Ale na nejakej dobre ozvucenej akcii kde budu ti okolite repra budu dobre vybudene moc zazraky necakaj.Na mensie akcie ci na doma za tu cenu su super!
Kúpila som v obchode nejakú jazmínovú ryžu sedemtisícšesťsto X ,ktorá je položená na Haj-Tech lopáriku AM päť Aršok, či ako sa to vyslovuje, spolu s 256 000 000 000 bitov pamätania Krála kameňov . To som odviezla jednou terou , voláme ju Strašiak Apačov a k nej máme aj vlečku ,ktorá ma tri vrtule ,tuším rok výroby siedmeho deviaty o nula nula východného času. Na tu vlečku treba minimálne 1.073 konských síl , z uložením motora v tvare XTX. A pri tom sa pozeráme na krajinku cez čelné sklo o šírke tritisíc milimetrov.
Samozrejme ,štebotavé zvuky polovodičov počúvame s každej strany ,len si pritom treba dávať pozor na tých pätnásť kanálov po ceste, tak že po tme radšej nikam nechodím .
Samozrejme ,štebotavé zvuky polovodičov počúvame s každej strany ,len si pritom treba dávať pozor na tých pätnásť kanálov po ceste, tak že po tme radšej nikam nechodím .
- Sphyn0x
- Používateľ
Myslíš tieto? http://www.notape.net/product/show_product/409871 Lebo ostatné HD 25ky idú od 150€.
Ináč on si chcel zobrať Pioneer HDJ-500..
Ináč on si chcel zobrať Pioneer HDJ-500..
Co viem tak SP nebrat...
Kazdopadne za DJ sluchadla treba priplatit nech daco aj vydrzia, ak nechces do pol roka kupovat dalsie.
Kazdopadne za DJ sluchadla treba priplatit nech daco aj vydrzia, ak nechces do pol roka kupovat dalsie.
- Sphyn0x
- Používateľ
No práveže má cenu 85€ vyhradenú na slúchadlá, pretože ostatné idu na repro a zosík.
- habr100
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: So 07. Jan, 2006, 02:00
jop, presne tieto, mam uz ich pomaly 10 rokov, odohrate mrte akcii a ze ich bolo aj dost takych "punkovejsich" a doteraz drzia ako uliate, ja som ich vtedy este kupoval za 6600, ale ratam to za jednu z mojich najlepsich kup zivota.. cisto hraju, kvalitne odstranuju vonkajsi ruch (ved aj povodne boli navrhnute pre filmovych zvukarov jedine co som menil su tie peny na usi, ale zas to je spotrebny materialBroslowski napísal:dake seny HD 25ky som videl dost casto na akciach. Pozri ich
- Sphyn0x
- Používateľ
Mohol by si dat na ne link?
A čo hovoríte na tie HDJ-500?
- habr100
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: So 07. Jan, 2006, 02:00
http://www.notape.net/product/show_product/417151Sphyn0x napísal:Mohol by si dat na ne link?
Osobna skusenost vravi, ze na sluchadlach sa vobec neoplati setrit ma sa ti to polamat za par mesiacov, to si radsej doplat za tieto, ktore su stavane na vyssiu zataz