a ostatne, bolo by fajn, aby ta "represia" bola trosku tvrdsia ...
kontroly zatazenia na vstupe do krajiny, plus nahodne po roznych tahoch (aby vnutrostatny neboli nejak ... zvyhodneny) ... a riesenie ako maju v zahranici - nepustit do krajiny, pripadne pokuta + zakaz jazdy do znizenia zatazenia vozidla...
k tomu este pridat pokutovanie chodcov za chodenie na cervenu, vratane postihov, ako ma akykolvek iny ucastnik cestnej premavky (chap - vodic) - pozastavenie opravnenia na vedenie vozitka
k tomu este zaviezt "pracovne tabory" a kazdy clovek by mal na vyber - bud zaplatis $, alebo si to mozes ist odpracovat - verejno prospesne prace
ludia by hned zacali rozmyslat, ci budu robit ptakoviny, alebo budu volny cas travit doma s rodinou/priatelmi ...
a to este nehovorim o expertoch, co som videl dneska/vcera ... 15cm snehu na streche auta ... a vpohode si frci kade-tade ... este tak do V to drzalo na tom aute ... normalne som sa cudoval, ze mu to v dakej zakrute neupadlo cele ... a fakt by som nechcel ist pred nim, ked bude musiet prudko brzdit ... ved ten vsetek sneh sa utrhne ... a prask ...
jaaaj, jak fajn, ze niesom v parlamente
lava, prava, lava, prava ...