Samsung Galaxy Note - poriadna placka!

Všetko o mobilných telefónoch, tabletoch, fitness náramkoch, smart hodinkách a iných prenosných zariadeniach. Diskusia o mobilných sieťach, operátoroch a ponukách.
Toto nie je nákupná poradňa!! Taktiež zadeľte tému do dobrej podkategórie
Používateľov profilový obrázok
Bdurex
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: So 27. Máj, 2006, 02:00

Re: Samsung Galaxy Note - poriadna placka!

Príspevok od používateľa Bdurex »

Ta čosi :D nemas čoho bát :laugh: neverím tomu žeby si telefón zlomil somarina.... no keď nebudeš po nom skákať s opretým o stenu...
Powered by Core i7 2G & Samsung Galaxy S III
ANONYM_a7

Príspevok od používateľa ANONYM_a7 »

si ho strrcim do zadneho vrecka a sadnem nan ... no :hysterical: zlomi sa :D
Bdurex
Používateľ
Používateľ

Pochybujem odskusať možem ale fakt pochybujem....
Powered by Core i7 2G & Samsung Galaxy S III
hulo92
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Dátum registrácie: Pi 06. Feb, 2009, 19:50

Príspevok od používateľa hulo92 »

to si niekto v dnesnej dobe pcha mobil do zadneho vacku? :hysterical:
mArtinko5MB
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: St 04. Jan, 2012, 23:32

Príspevok od používateľa mArtinko5MB »

hulo92 napísal:to si niekto v dnesnej dobe pcha mobil do zadneho vacku? :hysterical:
hej, ten čo má v prednom vrecku rozum :D:D

(no offense ;) )
It might make sense just to get some in case it catches on. If enough people think the same way, that becomes a self fulfilling prophecy.
- Satoshi Nakamoto
hulo92
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Dátum registrácie: Pi 06. Feb, 2009, 19:50

Príspevok od používateľa hulo92 »

nechapem ale nevadi, ja nosim stale rifle... a omnia II sa mi ta vleze len tak tak, preto ju nosim len v bunde a potom v ruke...
ANONYM_a7

Príspevok od používateľa ANONYM_a7 »

Nosim v predu, uvadzam priklad.

mArtinko5MB davaj pozor, VP3.3, VP3.5 ;)
FEAR
Deaktivovaný
Deaktivovaný
Dátum registrácie: Pi 04. Nov, 2005, 20:00

Príspevok od používateľa FEAR »

Ja normalne nemozem .. nemozem .. :facepalm: ja by som sa spytal tych panov co daly ten android do toho zariadenia ze ci maju akoze ozaj v <> alebo su proste len idioti .... pretoze mne logicky vychadza ze zebrali androida z galaxy S II a dali ho do note ... ja nedokazem pochopit ako je mozne ze (a to je teraz uvodna otazka ako som sa pytal) ci im akoze v tom samsungu ci kto to ma nastarosti ci im nevadi ako vyzera to prostredie .. to ozaj slepy clovek nepostrehne ale ako toje hnus velebnosti .. take zariadenei take ospevovaciky taka firma a boha im nevadi alebo su blby ze to vyzera otrasne proste co lista co pozadie pod funkcnymi tlacidlami na dysplai to skareda mazanica.. uplne nerovnomerne odtiene prosto skoky v odtienoch ako 4bit farby na win .. NECHAPEM .. posto natiahnute z 480x800 na 800x1280 .. nonsens .. su uz par romiek kde je uz sem tam cosi poplatane kucharmi ale pozeram ze s sa to budem musiet naucit a opravim si to cele asi sam :rolleyes: pretoze toto je neskutocna gebuzina fak ak to niekomu z kompetentnych pride ok tak im ukazem veci od applu kde robia asi normalny ludia .. nevidel som sice ako to vyzera na galaxy SII ale som presvedceny ze to tam vyzera normalne ..

napriklad ...

Obrázok
Obrázok

indem studovat kucharstvo a zrejme ked si to nespravim sam tak ... presne rovnako su na tom app co niesu na take rozlisenie stavane .. co je normalne ze tie prechody nebudu pekne plynule a muzi sa to roztiahnut a vzniknu schody .. to co je priamo v note robene na mieru vyzera tak ako ma . no toto je moc ..
Xenon
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: St 20. Dec, 2006, 02:00

Príspevok od používateľa Xenon »

Prepáč, ale môžeš mi popísať, čo je tam zle ? Ja som asi slepý. :D
Spoiler: ukázať
CPU: Intel Pentium Dual-Core E2220 @ 3.2GHz cooled by Noctua NH-U12P MB: ASUS Rampage Formula GRAFIKA: Sapphire ATI Radeon HD3870 512MB GDDR4 + Sapphire ATI Radeon HD3850 512MB GDDR3 in CrossFireX RAM: 8GB DDRAM2 800Mhz Corsair XMS2 4-4-4-12 AUDIO: ASUS Xonar DX -> Ultimate Ears Triple.Fi 10 Pro PSU: Fortron SAGA 450W (peak 500W) LCD: LG L1953TR 19"
Bdurex
Používateľ
Používateľ

Nevidíš tie prechody medzi odtienmi modrej? Ide o to že pri SGS II máš nízke rozliško a vyzerá to pekne ako má a Note ma oveľa vyššie rozliško. Kedže OS je spraveny narýchlo tak to vyzerá ako to vyzerá...