sa mi zda, ze trocha moc prehanas...radio,klima atd ti ide z baterky? lebo nejako nechapem co ma klima a spol spolocne s tym ze chces dat LEDky neviem kam...Geralt napísal:hmm dnes sa mi vypalil lavy xenon, uz ledva svieti, zachvilu asi zdochne uplne.. dost ma to nastvalo, nakolko toto denne svietenie mi uz lezie na nervy, kedze kvôli tomu mi stale svietia parkovacky, xenony, 4 zadne ziarovky, dve dalsie na osvetlenie spz, komplet interier podsvietenie radia, klimy atd., zerie to baterku a je to na dve veci, preto som sa rozhodol (aj ked velmi nerad) ze si zaobstaram LEDky .. bohuzial nikto v mojom okoli tuto "ficuru" nema, tak sa nemam s kym poradit, ci je nejaka kvalitna znacka (co sa nevypali za par mesiacov, nevyskratuje cele auto a nebude stat kopec penazi - t.j. 100e a viac), namontovat by som to dal v honde presov, chcel by som pasik lediek, nie tie okruhle a dal by som ich namontovat tam ako by mali byt hmlovky s tym, aby sa same zapinali a vypinali po nastartovani, resp. vypnuti motora.. za kazdu radu vopred vdaka
EDIT: auto je Accord CL7 2.0 i-VTEC
na oktavke nam vydrzala baterka 7r dokym odisla (a mame aj podsvieteny interier aj klimu)