Vysoká škola
Re: Vysoká škola
UPJS nie, ked do Kosic tak pre teba urcite nieco na FEI TUKE
informatika je fajn... druhy odbor si na prihlasku mozes napisat ale to je mala sanca ze by ta nezobrali na inf.
informatika je fajn... druhy odbor si na prihlasku mozes napisat ale to je mala sanca ze by ta nezobrali na inf.
- Shatterhand
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 26. Mar, 2009, 16:45
A kebyže som na tvojom mieste brko, tak na žiadnu verejnú správu nejdem.
"Mind always fails first". "The darkest places in hell are reserved for those who maintain their neutrality in times of moral crises." "Tvrdiť, že vám nezáleží na práve na súkromie, lebo nemáte čo skrývať...je to isté...ako keď poviete, že vám nezáleží na slobode prejavu, lebo nemáte čo povedať."
Spoiler: ukázať
- Krutibrko
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Ne 02. Mar, 2008, 14:00
shatterhand: a čo by si vybral? ( ja mám 2 hlavné veci vybraté, TUKE Informatika a MUNI Počítačové siete, ale ako druhú prihlášku neviem čo )
- Shatterhand
- Pokročilý používateľ
A si si naozaj istý, že chceš robiť siete? Pretože podľa mňa netušíš čo to obnáša
Mám kamaráta, čo šiel na siete pre také čosi, že ho bavilo zapájanie dákych domácich LAN, skladanie a pod., dosť to ľutuje Pokiaľ viem, tak aj Ty si niekde spomínal také čosi, a ver mi, toto je veľmi zlý dôvod pre výber školy, vlastne pri obidvoch možnostiach budeš len a len programovať (+matika).
Mám kamaráta, čo šiel na siete pre také čosi, že ho bavilo zapájanie dákych domácich LAN, skladanie a pod., dosť to ľutuje Pokiaľ viem, tak aj Ty si niekde spomínal také čosi, a ver mi, toto je veľmi zlý dôvod pre výber školy, vlastne pri obidvoch možnostiach budeš len a len programovať (+matika).
"Mind always fails first". "The darkest places in hell are reserved for those who maintain their neutrality in times of moral crises." "Tvrdiť, že vám nezáleží na práve na súkromie, lebo nemáte čo skrývať...je to isté...ako keď poviete, že vám nezáleží na slobode prejavu, lebo nemáte čo povedať."
- Krutibrko
- Sponzor fóra gold
no s programovaním rátam, tomu sa nevyhnem. Síce trepnem teraz veľkú somarinu, ale napr. html + css ma bavilo.... ( ale to je úplne nič oproti tomu, čo ma čaká, to viem... )
- Shatterhand
- Pokročilý používateľ
SQL, C++ a podobne...
a siete su tiez o uplne niecom inom, ako pichnut kabel do switchu ...
routrovanie ... konfiguracia T1/T3 liniek, postavenie oproti sebe, nastavovanie priorit paketom, subnety ...
kokos ... pramalo pijem na to, aby sa mi o tom chcelo vobec pisat, nieto este to zboznovat a studovat ...
routrovanie ... konfiguracia T1/T3 liniek, postavenie oproti sebe, nastavovanie priorit paketom, subnety ...
kokos ... pramalo pijem na to, aby sa mi o tom chcelo vobec pisat, nieto este to zboznovat a studovat ...
lava, prava, lava, prava ...
- Bamma_boy
- Používateľ
- Dátum registrácie: St 05. Aug, 2009, 19:33
Momentálne presne toto študujem a nepríde mi to až také zverstvo, akurát, že treba aby to človeka bavilo. Ak vravia chalani nadomnou, nie je to len o tom nakrimpovať káble a nastrkať ich kam treba, to zvládne cvičená opica, prípadne brigádnik.
Vedieť nastaviť routre v CLI apod. je základ, s tým tam musíš ísť a už na tom veľa ľudí zlyhá..
Vedieť nastaviť routre v CLI apod. je základ, s tým tam musíš ísť a už na tom veľa ľudí zlyhá..
-
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Ut 29. Nov, 2011, 04:48
o to užitočnejšie je to dnes študovať - choď do toho! rob to, zaujímaj sa o to a popri tom sa uč jazyk. určite neurobíš chybu!
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 15. Sep, 2008, 19:07
Co vryvite na tieto skoly? :
http://www.portalvs.sk/sk/studijny-prog ... echnologie
popripade
https://www.vutbr.cz/studium/prirucka-oboru?obid=7762
Napriklad v porovnani z AI FEI odkial som musel odist kvoli zdravotnym problemom a uz tam nemam chut sa vratit...
Popripade napada vam nieco informaticky aspon trochu zamerane z akym takym ulatnenim kde to nie je prilis o nervy? Mam len jedno zdravie a pre skolu si ho nenecham znicit...
dakujem za radu
http://www.portalvs.sk/sk/studijny-prog ... echnologie
popripade
https://www.vutbr.cz/studium/prirucka-oboru?obid=7762
Napriklad v porovnani z AI FEI odkial som musel odist kvoli zdravotnym problemom a uz tam nemam chut sa vratit...
Popripade napada vam nieco informaticky aspon trochu zamerane z akym takym ulatnenim kde to nie je prilis o nervy? Mam len jedno zdravie a pre skolu si ho nenecham znicit...
dakujem za radu
Ako ta FEI/FIT su fakt o hubu poznam dost ludi co to zdravotne nezvladli, nie si prvy ani posledny.
Do ziliny chodi kopa feikarov, ktorych vyhodili. Nestazuju si, no nosia same Acka, co sa mi akosi nezda...
Studujem FEI, a nespravil som 2hy krat matiku 2 cez Brillu, ostatne mam, ak ma v tretiaku vyleju, tak neviem co bude
Do ziliny chodi kopa feikarov, ktorych vyhodili. Nestazuju si, no nosia same Acka, co sa mi akosi nezda...
Studujem FEI, a nespravil som 2hy krat matiku 2 cez Brillu, ostatne mam, ak ma v tretiaku vyleju, tak neviem co bude
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 15. Sep, 2008, 19:07
Dakujem, za radu co konkretne v zilie studuju ti co si spominal?
Inak tu neslo o to ze zdravotne problemy sposobila skola ale tie problemy co som uz mal sa len znova vydrali na povrch kvoli mnohym faktorom a skola bola jeden z nich, tak preto by som radsej vybral inu...
Kedysi som mal v hladaciku FHI EUBA to by nebolo tazke predpokladam , teraz ma zaujima ta zilina... onkretne co sa tam oplati a ako je na tom mnou postnuty odbor co do uplatnenia? plus nejaky iny co ma ake take uplatnenie...?
Inak tu neslo o to ze zdravotne problemy sposobila skola ale tie problemy co som uz mal sa len znova vydrali na povrch kvoli mnohym faktorom a skola bola jeden z nich, tak preto by som radsej vybral inu...
Kedysi som mal v hladaciku FHI EUBA to by nebolo tazke predpokladam , teraz ma zaujima ta zilina... onkretne co sa tam oplati a ako je na tom mnou postnuty odbor co do uplatnenia? plus nejaky iny co ma ake take uplatnenie...?
- Krutibrko
- Sponzor fóra gold
Čo vravíte na to VUT Brno Teleinformatika?
Co viem tak tusim daka telekomunikacia alebo daco podobne, kedze uz u nas nestuduju, moc sa nestretavame cize nic konkretne ti neporadimzeto750 napísal:Dakujem, za radu co konkretne v zilie studuju ti co si spominal?
Buď si nájdite prachatú ženskú čo vám zafinancuje Stanford, alebo si buchnite prihlášku na VUT/FI a nechajte to osudu... kolem dokola, skills sú neni o škole a z nejakého bc dnes nikde nepadnú na riť
Me like Pentium