Ochrana
Ochrana
chcem sa vas spytat, resp. zistit od inych uzivatelov ako chranite svoj telefon proti poskriabaniu/poskodeniu ? Mate len foliu na displayi ? prip. kozene puzdro ? ci gumena ochrana tela mobilu ? chcem vediet co je najlepsie z praktickeho hladiska
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 19. Okt, 2006, 02:00
Re: Ochrana
Gumená ochrana je dobrá, ak mobil nevyberáš z vrecka často atď, kedysi som to nosieval na starom desire... z vrecka sa to vyberalo ťažko, fólia na displeji sa zíjde, ale mne sa to už nechce meniť vždy keď sa poškriabe (sklo sa ti nepoškriabe len tak ľahko). Za pol roka sa mi nepodarilo ani trošičku poškriabať sklo (gorillu)... takže ja nenonsím a ani nebudem žiadne ochranné prvky. Telefón nosím po vreckách, samozrejme samotný (žiadne kľúče, slúchadlá a podobne).
- filuS
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 26. Aug, 2008, 13:14
Ja mam svojom Samsungu kozene puzdro od Noreve ( http://www.noreve.com/langue/en/product ... _case.html ) a na ochranu displeja pouzivam Realook Crystal Clear screen protector ( http://www.amazon.com/REALOOK-Samsung-u ... 905&sr=8-2 ). A uplne rovnake "kombo" mam aj na Cowon J3, zatial uplna spokojnost.
Desktop
Spoiler: ukázať
suhlas, ked mas na monile gorilu, tak ti netreba ziadne folie.. iP4 a 4S ju maju a spredu aj zo zadu a zboku kov, cize tam je folia vyhadzovanie penazi, ja nosim iP4 len tak vo vrecku, obcas su tam aj kluce, resp. drobne a nemam ani jeden skrabancek na displeji, jedini jeden mikroskrabanec je na tej kovovej obrube, aj to kvôli tomu, ze mi raz padol z 1,5m na parkovisku, takze kym budem mat iP folie neriesim, jedine ze by iP5 zmenil dizajn..
- k0rben
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 23. Feb, 2008, 14:00
teraz mam
http://www.koracell.sk/silikonove-puzdr ... alaxy-ace/
rozmyslal som aj nad niecim solidnejsim
http://www.koracell.sk/samsung-s5830-ga ... adny-kryt/
na displeji nic, telefon nosim obrazovkou k sebe.
http://www.koracell.sk/silikonove-puzdr ... alaxy-ace/
rozmyslal som aj nad niecim solidnejsim
http://www.koracell.sk/samsung-s5830-ga ... adny-kryt/
na displeji nic, telefon nosim obrazovkou k sebe.
priznam sa ze som to zalozil preto ze mam objednane Evo 3D ... a keby som dal silikonovy kryt prip. kozene puzdro tak to nevopcham do rifli kde nosievam telefon... pretoze uz tak je dost siroky a hruby ten telefon...
- Mirdis
- Moderátor
- Dátum registrácie: Ut 04. Okt, 2005, 20:00
Mam HTC Desire s a pouzivam len Brando foliu . Puzdro som nechcel lebo potom by bol problem dat phone do vrecka. A kedze Evo 3d je vacsi, tak folia na displej ti postaci.
NTB1:MacBook Pro (13-inch, 2014, 2,5 GHz Dual-Core Intel Core i5, 8 GB RAM)
NTB2:MacBook Pro (13-inch, 2018, 2,7 GHz Quad-Core Intel Core i7,16 GB RAM)
NTB3:MacBook Pro (13-inch, 2020, Apple M1,16 GB RAM)
NTB2:MacBook Pro (13-inch, 2018, 2,7 GHz Quad-Core Intel Core i7,16 GB RAM)
NTB3:MacBook Pro (13-inch, 2020, Apple M1,16 GB RAM)
Geralt napísal:suhlas, ked mas na monile gorilu, tak ti netreba ziadne folie.. iP4 a 4S ju maju a spredu aj zo zadu a zboku kov, cize tam je folia vyhadzovanie penazi, ja nosim iP4 len tak vo vrecku, obcas su tam aj kluce, resp. drobne a nemam ani jeden skrabancek na displeji, jedini jeden mikroskrabanec je na tej kovovej obrube, aj to kvôli tomu, ze mi raz padol z 1,5m na parkovisku, takze kym budem mat iP folie neriesim, jedine ze by iP5 zmenil dizajn..
Neviem o tom, žeby iPhone mal na sebe Gorilla Glass Pokaľ viem, tak je tam normálne tvrdene sklo. Nič viac. Ja som si kúpil cez eBay ZAGG komplet aj boky za 16,97 USD. Na Slovensku by som za to vyhodil 25 €.
A taký ZAGG je odolný aj voči kľúču, kdežto Gorillu by si poškriabal. A tá farba na kove na bokoch tiež nie je nesmrteľná.
- icefire
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 01. Nov, 2008, 19:48
iPhone nema Gorilla sklo. A ten hlinik na boku je dost nachylny.
Nazov temy asi zodpoveda ICQ zakladatela temy
ako z nazvu temy zistis ze 429478769 je moje icq ?icefire napísal:Nazov temy asi zodpoveda ICQ zakladatela temy
//mučo tiez som mal ZAGG na starom telefone a nikdy viac to uz nekupim .... ale zas nezastavam nazor ze vycalujem 270 Euro za telefon a mam s nim robit v rukavickach...
Naposledy upravil/-a Sangala v So 21. Jan, 2012, 23:40, upravené celkom 1 krát.
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
treba mat vo vrecku cisto a ziadne folie ti netreba..ja mam staru 2 rocnu nokiu 5530,ktora 100% nema ziadne extra sklicko..ale po 2 rokoch na nom nenajdes ziadny miniaturny skrabancek..to sa cice neda povedat o zadnej strane
Proste treba s fonom zaobchadzat setrne.
Mal som aj foliu zagg ale sla do kosa..uplne zbytocne vyhodene 16€
Proste treba s fonom zaobchadzat setrne.
Mal som aj foliu zagg ale sla do kosa..uplne zbytocne vyhodene 16€
hmm no neni to gorila ako som pozeral po nete.. no kazdopadne je to tiez nieco co je tvrdene a dost odolne, ako som pisal, s telefonom nezachadzam v rukavickach a kludne postnem aj foto, ze screen aj zadna strana je bez jedineho skrabanca, no to zakladatela temy asi nezaujima, nakolko ide do htcicefire napísal:iPhone nema Gorilla sklo. A ten hlinik na boku je dost nachylny.
iPhone má Gorilla Glassicefire napísal:iPhone nema Gorilla sklo.
Mám HD7, mal som invisibleshield, ale tá fólia je o hovne (dosť žltne), strhol som, nemám nič, bez škrabancov zatiaľ.
.
- Pavel Hlavac
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Ut 11. Okt, 2011, 23:22
Originál kožené púzdro od HTC (pre Desire HD). Dovezené z Británie spolu s mobilom. Ani škrabanček.
tiez sa mi to stalo ze zozltla ... a prstom sa po tom neslo najlepsie ...Snake napísal:Mám HD7, mal som invisibleshield, ale tá fólia je o hovne (dosť žltne), strhol som, nemám nič, bez škrabancov zatiaľ.
keby som pouzil toto puzdro zas to len tak do vrecka rifli alebo nohavic nezmestim ...Originál kožené púzdro od HTC (pre Desire HD). Dovezené z Británie spolu s mobilom. Ani škrabanček.