nVidia GeForce GTX 560/560 Ti (recenzie, informácie...)
- Eddward
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 07. Dec, 2007, 08:00
Re: nVidia GeForce GTX 560 Ti (recenzie, informácie...)
Na tom webe ci blogu sa daju najst nejake dobre veci, len nie recenzie grafickych kariet
Core i7 8700K @ 4.8 Ghz + Noctua NH-D15 | 16GB DDR4 3200Mhz CL15 Corsair | MSI Z370 GAMING PRO CARBON | MSI RTX 2080 GAMING X TRIO | Crucial MX500 2TB SSD
Samsung 970 EVO 500GB NVMe | Seasonic Prime Ti Ultra 750W | W10 x64 Pro v1809 | Fractal Define R4 Black + 3x NF-A14 | DELL U2515H 1440p
Samsung 970 EVO 500GB NVMe | Seasonic Prime Ti Ultra 750W | W10 x64 Pro v1809 | Fractal Define R4 Black + 3x NF-A14 | DELL U2515H 1440p
-
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Ut 26. Apr, 2011, 16:09
to by ich ani nemali pustit na internet ale vsak chapem to je taka skryta reklama
Graphics:SAPPHIRE HD 7850 oc
Memory:8gb ddr3
chladic cpu:ZALMAN CNPS10X Extreme
MB:MSI P67A-GD55
CPU:Intel Core i5-2500K
CASE//www.alza.sk/coolermaster-haf-942-cerna-d17
Memory:8gb ddr3
chladic cpu:ZALMAN CNPS10X Extreme
MB:MSI P67A-GD55
CPU:Intel Core i5-2500K
CASE//www.alza.sk/coolermaster-haf-942-cerna-d17
Zdravim. Mam GTX 560 Ti GIgabyte nie OC , klasik UD na defaulte 822. Mam ju cca. 1 mesiac , 3 tyzdne sla v poho, mal som ju aj taktovanu na 900 mhz z 822 , takty som zapinal len pri hrach a vsetko slapalo, ked som nehral takty som daval vzdy na defaul , jedneho dna proste som zapol PC a monitor blikal a fany grafickej karty nejak divne hucali, proste nie a nie zapnut, tak som t am dal staru a PC ide . Neviete cim to moze byt ? Popr. reklamaciu by mi mali uznat nie ? Ak sa nemylim na obale GB je "Overclock capabillity 10-30%" a taktoval som s original utilitou od GB Easy Tune6. Graficka je v zaruke este rok. Uznaju mi reklamaciu ? Dakujem za odpovede.
Spoiler: ukázať
- Kyselinka
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 02. Feb, 2011, 12:33
Ak vobec nejde, tak ju daj reklamovat, nevidim dovod aby bola RMA zamietnuta. Skus ju este v inom PC, ak mas moznost.
Este mi radili, vybrat baterku z MB a dat ju spet , vraj niekedy pomoze reset biosu a moze to byt sposobene biosom. Prave to som neskusal, vybral som ju a dal staru GPU. A nemam moznost to dat do ineho PC , druhy PC ktory mame je len na bruzdenie na nete a nema dostacujuci zdroj na to aby som to tam vobec vkladal.
Este dodatok : Niektory ludia mi napisalo to iste co ty Kyselinka, ze mi to v pohode reklamuju , jeden typek mi napisal ze vraj nie pretoze ak nieco zhorelo a este to ktomu bolo taktovane tak to neuznaju , dufam ze to nieje pravda, potom nechapem zmysel toho sloganu ze je tam moznost taktovania 10-30% a pri tom som to netaktoval brutalne 900 mhz pri 1.025V fany nastavene na auto a teploty ledva siahaly 63 stupnov viac nie. A ako som spominal takty som v 2D mode vypinal. Zapnute boli len pri hrach a to len niekedy a niektorych pretoze napr. pri BF3 to stabilne nebolo.
Este dodatok : Niektory ludia mi napisalo to iste co ty Kyselinka, ze mi to v pohode reklamuju , jeden typek mi napisal ze vraj nie pretoze ak nieco zhorelo a este to ktomu bolo taktovane tak to neuznaju , dufam ze to nieje pravda, potom nechapem zmysel toho sloganu ze je tam moznost taktovania 10-30% a pri tom som to netaktoval brutalne 900 mhz pri 1.025V fany nastavene na auto a teploty ledva siahaly 63 stupnov viac nie. A ako som spominal takty som v 2D mode vypinal. Zapnute boli len pri hrach a to len niekedy a niektorych pretoze napr. pri BF3 to stabilne nebolo.
Naposledy upravil/-a Mani v So 28. Jan, 2012, 19:46, upravené celkom 1 krát.
- Kyselinka
- Pokročilý používateľ
Zatazovat ju nemusis, staci ak sa dostanes do windowsu.
Vyskusaj tu baterku, no neviem ci to ma nejaku spojitost.
Vyskusaj tu baterku, no neviem ci to ma nejaku spojitost.
Takze myslis ze keby to dam na reklamaciu , tak by to mali v pohode zobrat ? Nemozu to zamietnut uz len kvoli tomu ze to bolo taktovane ?
- Kyselinka
- Pokročilý používateľ
A ako to zistia, ze to bolo taktovane, ovsem ked im to ty nepovies?
Najprv to vyskusaj v tom PC a ked sa ani nerozbehne, tak odnes na reklamacku.
Najprv to vyskusaj v tom PC a ked sa ani nerozbehne, tak odnes na reklamacku.
Oni to nevedia nijak zistit v servise ? Ak nie tak to mam aspon dufam 100% ze my uznaju reklamaciu
nestrachuj sa odnes to na RMA a hotovo keď nejde
ja som jednu 560Ti reklamoval iba kvôli tomu že nešla dobre taktovať ako dôvod reklamácie som ale uviedol piskanie bez problémov mi o mesiac prišiel nový kus
ja som jednu 560Ti reklamoval iba kvôli tomu že nešla dobre taktovať ako dôvod reklamácie som ale uviedol piskanie bez problémov mi o mesiac prišiel nový kus
, tak vidis no , ak sa mozem spytat kde si to kupoval a niesol reklamovat ? ked si im uviedol ze ti to piska a oni ti dali novy kus, oni so to v servise nepretestovali ?
- Assassin
- Používateľ
- Dátum registrácie: St 08. Okt, 2008, 15:32
predpokladam ze si na nej bios neflashoval a v obore pc a pretaktovanie si asi "novice"
ale kazdy sme najako zacinali a radi poradime
nie nijako sa neda zistit ze bola taktovana, inac povedane reklamacia bude uznana pokial je grafika vadna a je v zarucnej lehote a mas k nej vsetky veci, pripadna reklamacia je to vec zarucnej doby. Ina vec je kebyze su na nej viditelne znaky zasahu v pripade zeby si menil chladic alebo podobne, ale pokial si vzdy nechas stock chladic vies ho v pripade potreby nahodit na grafiku a smelo reklamovat v pripade ze sa v zarucnej dobe pokazi, ono aj pri taktovani mas urcite limity implementovane tak aby sa pripadnym zvysovanim frekvenice a napätia grafika vypla, to iste aj pri prekroceni urcitej teploty. V tvojom pripade tak ako bolo povedane vyskusaj ju na inom pc a v pripade ze nepojde pekne zabalit a tak ako si ju kupil odniest na RMA a zasade plati ze nikdy nespominas veci ktore si s danou vecou robil, plati to u kazdej jednej veci ktoru reklamujes, to co povies ta pripadne moze stat stratu zaruky ani nebudes vediet ako, nic som nerobil nic neviem, proste prestala ist a hotovo
to ze piska je urcitym sposobom mala vada, piskat by za normalneho stavu nemala, zalezi priamo od servisu ale urcite ju testuju, pokial povies ze piska a ze sa ti vypina pc stale, v pripade ze mas nejake artefakty tak dostanes novy kus
ale kazdy sme najako zacinali a radi poradime
nie nijako sa neda zistit ze bola taktovana, inac povedane reklamacia bude uznana pokial je grafika vadna a je v zarucnej lehote a mas k nej vsetky veci, pripadna reklamacia je to vec zarucnej doby. Ina vec je kebyze su na nej viditelne znaky zasahu v pripade zeby si menil chladic alebo podobne, ale pokial si vzdy nechas stock chladic vies ho v pripade potreby nahodit na grafiku a smelo reklamovat v pripade ze sa v zarucnej dobe pokazi, ono aj pri taktovani mas urcite limity implementovane tak aby sa pripadnym zvysovanim frekvenice a napätia grafika vypla, to iste aj pri prekroceni urcitej teploty. V tvojom pripade tak ako bolo povedane vyskusaj ju na inom pc a v pripade ze nepojde pekne zabalit a tak ako si ju kupil odniest na RMA a zasade plati ze nikdy nespominas veci ktore si s danou vecou robil, plati to u kazdej jednej veci ktoru reklamujes, to co povies ta pripadne moze stat stratu zaruky ani nebudes vediet ako, nic som nerobil nic neviem, proste prestala ist a hotovo
to ze piska je urcitym sposobom mala vada, piskat by za normalneho stavu nemala, zalezi priamo od servisu ale urcite ju testuju, pokial povies ze piska a ze sa ti vypina pc stale, v pripade ze mas nejake artefakty tak dostanes novy kus
Mobo: Gigabyte P55A UD3,CPU: Intel Core i5 750(3.6GHz)+AC Freezer 13,GPU: MSI GTX560Ti HAWK (950/1900/2100 MHz@1025mV),RAM: 8GB Zeppelin CL9 DDR3 1440MHz,SSD: Crucial C300 64GB, HDD: Samsung 1TB SATA2,PSU: Gigabyte ODIN 550W,LCD: iiyama X2377HDS ,CASE: Fractal Design R3 + 4x120mm + 1x140mm Fractal Silent FAN,HeadSet: Teac HP-11 5.1 headset,KeyBoard: Sidewinder X6, Mouse: Sidewinder system: Win 7 Ultimate (64-bit)
dakujem za info , nie bios som neflashoval ak sa ti chce napis co tym presne myslis mozno sa my to zide , ked budem mat moznost skusim v inom PC , ked nie odnesiem a dovidenia , pockam na novy kus
a ktej teplote ako som pisal nebola nijak vysoka co viem, max 70 a to raz za cas , inac v zatazi okolo 60 a v idle 33
a ktej teplote ako som pisal nebola nijak vysoka co viem, max 70 a to raz za cas , inac v zatazi okolo 60 a v idle 33
ja som to kupoval v kamennom obchode a predajca ju ihneď po spísaní znehodnotil (zabil úplne)
Co je kamenny obchod ?! , tak inak dakujem za info, pojdem to teda odniest na tu reklamacku a keby nieco tak sem napisem