Všeobecná diskusia
- Kyselinka
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 02. Feb, 2011, 12:33
Re: Auto a dopravná debata, všetko sem
Mna vysla par ecok. Treba odberat SME, alebo podobnu hovadinu a pri rocnom predplatnom ti ju pribalia zadarmo
a to vy kupujete len na SR
ja musim SR - 50e, CR - 60e
ja musim SR - 50e, CR - 60e
Spoiler: ukázať
- panasonic650
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 13. Jan, 2009, 23:24
Inac teraz ma napadlo ze bola aj v KIKA akcia ze ked nakupis nabytok za co ja viem 300e tak ti pribalia dialnicnu za 1e.
tak ja znamku nutne nepotrebujem, ale ked je za lepsiu cenu, tak nepohrdnem... do roka ju potrebujem tak 3-4x, cize sa pomaly dostavam na cenu rocnej
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
- panasonic650
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 13. Jan, 2009, 23:24
Brzdove platnicky/dosticky od TRW su dobre ?
anopanasonic650 napísal:Brzdove platnicky/dosticky od TRW su dobre ?
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 27. Sep, 2010, 19:31
Chalani? Máte tu niekto Daewoo Lanos s 1.6 litrovým benzínovým motorom?
Ak áno, nevedeli by ste mi poradiť?
Čo by bolo lepšie, ak by som chcel teraz v zime znížiť jeho spotrebu:
Vopred vďaka za prípadné odpovede
Ak áno, nevedeli by ste mi poradiť?
Čo by bolo lepšie, ak by som chcel teraz v zime znížiť jeho spotrebu:
- po naštartovaní citlivo, ale trošku ostrejšie šliapať na plyn a tým ho rýchlejšie zohriať?
- jazdiť super citlivo kým sa motor nedostane k optimálnej pracovnej teplote?
Vopred vďaka za prípadné odpovede
Ahojte
mam taku otazku, ak ,,JA" ako spolujazdec(s vodicskym opravnenim na dane vozidlo) sedim vo vozidle ktoré vedie vodič bez vodicskeho opravnenia na dane vozidlo a zastavia nás policajti tak, on dostane a odklad, prípadne ked uz to je druhy raz tak mozno aj basu a ,,JA" ako spolujazdec z toho nemam nic, ci ?
ďakujem vopred za radu
mam taku otazku, ak ,,JA" ako spolujazdec(s vodicskym opravnenim na dane vozidlo) sedim vo vozidle ktoré vedie vodič bez vodicskeho opravnenia na dane vozidlo a zastavia nás policajti tak, on dostane a odklad, prípadne ked uz to je druhy raz tak mozno aj basu a ,,JA" ako spolujazdec z toho nemam nic, ci ?
ďakujem vopred za radu
Berú ti VP a dostaneš pokutu.
2) Vodič nesmie
...
f) odovzdať vedenie vozidla osobe, ktorá nespĺňa podmienky na vedenie vozidla ustanovené týmto zákonom, osobe, ktorá je pod vplyvom alkoholu alebo inej návykovej látky, alebo osobe, ktorej schopnosť viesť vozidlo je inak znížená,
.
- Krutibrko
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Ne 02. Mar, 2008, 14:00
a ak som stopár?
Ale nieje to moje auto, je to auto toho vodiča a ja poviem, že neviem o jeho nesposobilosti. Potom ?
- STENLY
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 20. Dec, 2008, 13:44
asi tak.. ako mám vedieť či má niečo vypité? ved nemám alkohol meter
MB: ASUS ROG STRIX Z490-G GAMING (WI-FI) CPU: INTEL Core-i5 10600KF @ 4,1GHz, Boost 4.8GHz RAM: CRUCIAL Ballistix Black 2x8GB 3600MHz CL16
GPU: GIGABYTE GTX 1650 SSD: SAMSUNG 970 EVO 1TB HDD: WD Red 3TB PSU: CORSAIR AX750 CASE: CORSAIR Obsidian 350D W LCD: Dell U2412M 24''
Repro: Logitech Z2300 + Magnat Monitor Supreme 102
GPU: GIGABYTE GTX 1650 SSD: SAMSUNG 970 EVO 1TB HDD: WD Red 3TB PSU: CORSAIR AX750 CASE: CORSAIR Obsidian 350D W LCD: Dell U2412M 24''
Repro: Logitech Z2300 + Magnat Monitor Supreme 102
- Bamma_boy
- Používateľ
- Dátum registrácie: St 05. Aug, 2009, 19:33
Tam by malo byť skôr "Držiteľ vozidla nesmie zveriť...." vzhľadom nato, že ako držiteľ vozidla musíš vedieť, kde je tvoje vozidlo a je v tvojom záujme ho nedať niekomu kto nemá VP, prípadne je ožratý..
Ale na druhej strane to isté je v tvojom záujme aj v prípade, že sadáš k niekomu do vozidla, osobne by som si nesadol k nikomu kto nemá papiere...
Ale na druhej strane to isté je v tvojom záujme aj v prípade, že sadáš k niekomu do vozidla, osobne by som si nesadol k nikomu kto nemá papiere...
- landrower
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 16. Okt, 2009, 16:45
v tom zakone je, ze "nesmiem odovzdat vedenie vozidla" takejto osobe..
ja neviem, ale logicky by z toho vyplyvat malo, ze ked to nieje moje vozidlo, resp. nemam ho prave ja na starosti, tak sa ma to netyka nie?
teda ze ked sadnem do nahodneho auta s nahodnou osobou nemusim si preverovat ci ma VP alebo si dal jedno pivko alebo co..
(akoze, osobne by som do cudzieho auta neznameho nesadol, ale su aj taki ludia.. mam znamu co s frajerom sla stopom az do spanielska napr.)
a dalsia vec je, ze ako ja mam zistit ci ma dana osoba vypite, ako to mam preverit? akoze ozrateho cloveka ozoznas, ale ked si da jedno pivko tak na vecsine ludi si to nevsimnes... (opet, ked to je moje auto tak dam do druhych ruk len dobrym znamym, rodine, a aj to ked som si len na 100% isty ze nema)
ale jedna vec je logicke pochopenie a druha pochopenie fizlami no...
ja neviem, ale logicky by z toho vyplyvat malo, ze ked to nieje moje vozidlo, resp. nemam ho prave ja na starosti, tak sa ma to netyka nie?
teda ze ked sadnem do nahodneho auta s nahodnou osobou nemusim si preverovat ci ma VP alebo si dal jedno pivko alebo co..
(akoze, osobne by som do cudzieho auta neznameho nesadol, ale su aj taki ludia.. mam znamu co s frajerom sla stopom az do spanielska napr.)
a dalsia vec je, ze ako ja mam zistit ci ma dana osoba vypite, ako to mam preverit? akoze ozrateho cloveka ozoznas, ale ked si da jedno pivko tak na vecsine ludi si to nevsimnes... (opet, ked to je moje auto tak dam do druhych ruk len dobrym znamym, rodine, a aj to ked som si len na 100% isty ze nema)
ale jedna vec je logicke pochopenie a druha pochopenie fizlami no...
Steam: michalsveto