BIKUJETE?
no ja som sa venoval FREERIDU ale kolena uz nejak nevladzu takze mam pauzu.
Bike som predal.
Bike som predal.
Desktop:MB: MSI K7n2 Delta, CPU: Athlon XP 2600+@3400+ + AC Copper Silent, Ram: PQI 2x512mb 400mhz, Gk: Inno3d GeForce 6600GT 500/1000@540/1120 + Zalman VF700AlCu, Zdroj: Delux 420W, DVD-RW: LG 4166B, HDD: Maxtor 80GB 7200ot., 19" LCD LG L194WT-SF
Laptop: Apple MacBook 13,3 Unibody Cpu: Intel Core2Duo 2Ghz, 2Gb DDR3, 160Gb 5400ot., GeForce 9400M
Laptop: Apple MacBook 13,3 Unibody Cpu: Intel Core2Duo 2Ghz, 2Gb DDR3, 160Gb 5400ot., GeForce 9400M
- Wizik
- VIP
- Dátum registrácie: Št 06. Okt, 2005, 20:00
jazdim na MTB ziadny freeride ani nic take... bike mam Giant Iguana model 2004 striebornej farby... ale planujem prechod na BMX lebo ma to dost taha ... P.S: kraki ty jazdis freeride na ten meride? odvaha
Notebook : Macbook Pro Retina 15" i7 2Ghz, 8GB RAM, 256GB SSD, Iris Pro, OS X Mavericks
Phone : iPhone 6 64GB space gray + HTC One M8
SONY RX100 - kompaktny bokeh
I ♥ MUSIC !
I ♥ MUSIC !
Ja som jazdieval Trial,Street
Bike som si skladal ale inac 14,5" ram Schwarzmann atd atd
Teraz uz jazdim pomenej,skor skacem,alebo robim Parkour..
Bike som si skladal ale inac 14,5" ram Schwarzmann atd atd
Teraz uz jazdim pomenej,skor skacem,alebo robim Parkour..
ASUS Rampage IV Formula | INTEL i7 3930k | EKWB Predator 360 + EKWB Supremacy EVO Nickel | Corsair Vengeance 16GB 2133MHz RED | EVGA GTX 1080 Classified + EKWB EK-FC780 Classy | Samsung 840 EVO 250GB & 840 256GB & + WD Black 1TB + WD RED Pro 3TB | Corsair AX760 | CM QuickFire Rapid-Si + Logitech G502 + C-Tech Anthea XL | ASUS Xonar Essence STX + Cardas Hexlink Directional + SMSL SP200 + HifiMAN Sundara & HE-400 | Phanteks ENTHOO EVOLV ATX Tempered Glass
OnePlus 7 Pro 256GB Nebula Blue
OnePlus 7 Pro 256GB Nebula Blue
- Wizik
- VIP
- Dátum registrácie: Št 06. Okt, 2005, 20:00
no mozno testovane ale enviem ... ja nic nehovorim ram pohodicka ale sak sa kukni na tu suntour vidlu co tam je! sak s tym sa neda jazdit! pekne setri peniazky a kup si rock shox PIKE
Notebook : Macbook Pro Retina 15" i7 2Ghz, 8GB RAM, 256GB SSD, Iris Pro, OS X Mavericks
I ♥ MUSIC !
I ♥ MUSIC !
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: St 20. Apr, 2005, 20:00
Ja planujem sa ist kuknu semka:
http://rohatka.bikemagazin.sk/index.php
Tam mrknite galeriu..
Nasiel by sa dakto?
http://rohatka.bikemagazin.sk/index.php
Tam mrknite galeriu..
Nasiel by sa dakto?
:8O:
ako pozeram vy ste ini borci.
Ja som do svojho bicykla (Admiral 21 Speed vrazil pre mna nehorazne peniaze a ajtak stoji za hovno) Teraz nema kolesa lebo som v lete dodzubal zadny rafik (dost surovy dopad na ostry betónovy okraj jednej veci (nebudem specifikovat, len poviem ze som nedopadol prave najlepsie ... ono skakat s takym cudom nieje sranda)). Treba mi novy vyplet do jedneho kolesa, novy rafik, novy plast do zadu, nove zadne ozubenie...
Ale veci ktore som kupoval nove (pedale, naboje, plast (predny)) som kupoval take z tych lepsich ... je tu na to celkom fajn obchod.
Ale o svoj bike sa staram, teda kym slapal tak isiel ako hodinky... (po tej nehode som to v pohode uslapal na najtazsom prevode az domov (ten bike nema prevody do kopcov ale skor na asfaltove cesty)
Niesom ziaden biker ... len rekreacny
Ale ten bicykel co som v Plzni videl za 160 litrov ci kolko by som bral
ako pozeram vy ste ini borci.
Ja som do svojho bicykla (Admiral 21 Speed vrazil pre mna nehorazne peniaze a ajtak stoji za hovno) Teraz nema kolesa lebo som v lete dodzubal zadny rafik (dost surovy dopad na ostry betónovy okraj jednej veci (nebudem specifikovat, len poviem ze som nedopadol prave najlepsie ... ono skakat s takym cudom nieje sranda)). Treba mi novy vyplet do jedneho kolesa, novy rafik, novy plast do zadu, nove zadne ozubenie...
Ale veci ktore som kupoval nove (pedale, naboje, plast (predny)) som kupoval take z tych lepsich ... je tu na to celkom fajn obchod.
Ale o svoj bike sa staram, teda kym slapal tak isiel ako hodinky... (po tej nehode som to v pohode uslapal na najtazsom prevode az domov (ten bike nema prevody do kopcov ale skor na asfaltove cesty)
Niesom ziaden biker ... len rekreacny
Ale ten bicykel co som v Plzni videl za 160 litrov ci kolko by som bral