presiel som si tie rozbory, ale su zaloze na "co ak", k casovej disdisproporcii sa neviem vyjadrit a hlavne som si neni isty, ci pochadzaju tieto informacie od Smeru, skor tipujem ako proti-uder od SDKU za Gorilu a Sulikov postoj k nej(ale mohol som nieco prehliadnut). Dane rozbory vsak pravost nevyvracaju, ani nepotvrdzuju, to dokonca ani sam Sulik nepopiera (Richard Sulik nepoprel pravost prepisov, prave naopak na tlacovke sa vyjadril ze ho zaujima ako boli odchytene).beardie napísal: ==============
ohladom SaSanky: slaby pokus o diskreditaciu, uz aj to "Poorove lietadlo" malo vyssiu uroven
podla tohto a tohto rozboru to vyzera tak, ze smsky boli vycucnute z Kocnerovho mobilu, ktory je velky kamarat Trnku, ktory je kandidat SMERu
takze za mna momentalne: ociernovanie zo strany Fica
okrem toho, ta analyza na stranke je vycucana z prsta, kedze vela veci je presne naopak ako tam prezentuju
staci takto?
Mimochodom Trnka bol navrhnuty a do funkcie dosadeny Dzurindom, to ze ho SMER povazoval za mensie zlo ako Centes je uplne ina kapitola. Myslim si, ze ak sa Smer opat dostane k moci, tak bude urcite novy kandidat. Trnka bol len mensim zlom.
Inou otazkou je aj to preco tie prepisy boli zverejnene prave teraz. Do volieb este relativne daleko, ich zverejnenie by viac zabralo na prelome februara/marca. Takze sa chtiac-nechtiac natiska otazka, ci ich zverejnenie nieje len upozornenie Sulikovi, ze aj viac sa da zverejnit ak nebude posluchat. Napriklad nahravky rozhovorov zo stretnuti z 10.9.2010, 10.10.2010 a 4.12.2010.
Samozrejme mozny je aj variant, ze Sulik (vediac o vztaku Kocner-Trnka) sa hral z Kocnerom na macku a mys (nahravalo by tomu Sulikove tvrdenie ze Radicovu o stretnutiach s Kocnerom informoval). Prestali sa stretavat koncom roku 2010 po tom co to Kocner zistil. A kauza Sasanka je z jeho strany iba pokus o "sladku pomstu".