Poloalkoholikovi od malicka , ktory ma este aj sproste argumenty ktorymi sa snazi nieco ospravedlnitlandrower napísal:zalezi, komu to hovoris?
(ja sa tomu zatial uspesne vyhybam)
Všeobecná diskusia
Re: Auto a dopravná debata, všetko sem
.
- Krutibrko
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Ne 02. Mar, 2008, 14:00
Snake: na mňa narážaš? Ja som nebol opitý už nejaký ten piatok, priateľka ma zmenila + aj VP, radšej šoférujem
keby si ho necitoval, tak by som si bol isty, ze narazas na mna ale v poslednej dobe uz tolko nepijem cez tyzdenSnake napísal:Poloalkoholikovi od malicka , ktory ma este aj sproste argumenty ktorymi sa snazi nieco ospravedlnitlandrower napísal:zalezi, komu to hovoris?
(ja sa tomu zatial uspesne vyhybam)
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
Spoiler: ukázať
- landrower
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 16. Okt, 2009, 16:45
a inak, ja len tak ze jake blbe vyhovorky ja hladam? opity som za volant v zivote nesadol (a radsej ani po opici, pre istotu) a tiez ani k naj*banemu by som si nesadol
mna len stve, ze jak preboha si to predstavuju, ze mam zistovat BAC sofera? a to iste s tym ci ma VP...
napriklad pri takej jazde taxikom, alebo mhd, to by ma zaujimalo teda....
mna len stve, ze jak preboha si to predstavuju, ze mam zistovat BAC sofera? a to iste s tym ci ma VP...
Steam: michalsveto
dneska v 130 drbla guma (stena), hehe , som si aspoň precvičil menenie pneu v teréne
.
no tak si to pre istotu prečítaj ešte pár razy .))landrower napísal: mna len stve, ze jak preboha si to predstavuju, ze mam zistovat BAC sofera? a to iste s tym ci ma VP...
Me like Pentium
- landrower
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 16. Okt, 2009, 16:45
ja som to cital, a hovorim ze ja to chapem tak ze ak som mu to auto nezveril ja tak sa ma to netyka.
ale niektori tvrdili nieco ine (alebo sme sa nepochopili)
ale niektori tvrdili nieco ine (alebo sme sa nepochopili)
Steam: michalsveto
dnes som sa konecne donutil kupit nove vybojky do xenonov, rozhodol som sa pre Osram Xenarc Cool Blue Intense, tak som zvedavý aké budu nazivo ked pridu ..btw bol som dnes nastaviť motor, no nikdy by som nepovedal, ze to bude taky rozdiel, motor nebol podla mechanika nastaveny minimálne sto tisic kilakov .. čo je vcelku dost, lebo interval je styridsat tisic, kazdopadne, teraz to ide naozaj krasne
ak si predtým nebol vodič ty, tak sa ťa to ofiko netýka, neofiko u nás môžeš dostať asi aj po hlavelandrower napísal:ja som to cital, a hovorim ze ja to chapem tak ze ak som mu to auto nezveril ja tak sa ma to netyka.
Me like Pentium
- _Mato_
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Ut 21. Mar, 2006, 02:00
Parkovanie na Liptove
Co znamena v tvojom pripade nastavenie motora? Rozvody su retazove, ventily su snad hydrostely, a ak nie, tak sa nastavuju raz a potom sa iba kontroluju, ale ich vola by sa nemala casom menit. Pokial viem, tak interval na Accord CL9 je 20t km.Geralt napísal:dnes som sa konecne donutil kupit nove vybojky do xenonov, rozhodol som sa pre Osram Xenarc Cool Blue Intense, tak som zvedavý aké budu nazivo ked pridu ..btw bol som dnes nastaviť motor, no nikdy by som nepovedal, ze to bude taky rozdiel, motor nebol podla mechanika nastaveny minimálne sto tisic kilakov .. čo je vcelku dost, lebo interval je styridsat tisic, kazdopadne, teraz to ide naozaj krasne
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
Moze primrznut automaticka prevodovka? Dnes rano som startoval, Honda sice trochu neochotne, ale nakopla. Kamosove BMW E46 s automatom tiez naskocilo, ale odmietlo sa pohnut z miesta, musel pridavat plyn, aby sa mu to ako tak hybalo. Po chvili to uz islo v pohode. Mne to zas pre zmenu pistalo ako keby som mal turbo
- Wizik
- VIP
- Dátum registrácie: Št 06. Okt, 2005, 20:00
Ked som dnes sadal rano do auta ukazovalo -12°C. Tiez mam automat, nakoplo vcelku v pohode, trosku hnusny naftovy zvuk ale tiez som mal pocit, ze automatu sa moc nechce, az ked som pridal plyn tak sa to akosi uvolnilo alebo ako to napisat a islo to. Tesim sa o 3 tyzdne na dovolenku v Tatrach. Ak bude tych -30°C, boh chran ten naftak.
Notebook : Macbook Pro Retina 15" i7 2Ghz, 8GB RAM, 256GB SSD, Iris Pro, OS X Mavericks
Phone : iPhone 6 64GB space gray + HTC One M8
SONY RX100 - kompaktny bokeh
I ♥ MUSIC !
Phone : iPhone 6 64GB space gray + HTC One M8
SONY RX100 - kompaktny bokeh
I ♥ MUSIC !
Ja idem uz v sobotu na dovolenku. Minuly rok bolo pekne teplucko, len kopec zasnezeny, to som nadaval na to , ze bol cely mokry, ale asi to bolo lepsie Nejdem svojim autom, tak tiez uvidim co to da, lebo bud fabia, alebo fox
CPU: Ryzen 5 5600X, MB: MSI MPG B550 Gaming plus, RAM: 2x16GB Patriot Viper Steel DDR4 3600 Mhz, GPU: XFX Speedster QICK 319 RX6750XT CORE, Monitor: HP OMEN 27q, HDD: Seagate Ironwolf Pro 4TB, M2: Samsung 970 Evo plus 1TB, Crucial P5 plus 2TB SSD: Apacer Panther AS350 512GB PSU: Corsair RM850X Gold, Case:Fractal Define S, NET:Orange FiberNet 500Mb, OS: Win 10 pro 64
- Krutibrko
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Ne 02. Mar, 2008, 14:00
U nás dnes padol teplotný rekord ( Namerali tuším -27 stupňov ), prvý deň bola celkom sranda, keď udreli tieto mrazy, na každom kroku bolo vidieť človeka, ako sa babre v aute