Všeobecná diskusia
Re: Auto a dopravná debata, všetko sem
zmestia sa mi na favorit?
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
Spoiler: ukázať
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 12. Máj, 2005, 20:00
krutibrtko aka cena? posli mi spravu.
p.s. kup origo filter
p.s. kup origo filter
jj vzduchový filter.čistiaci kit na čistenie samotného filtra predpokladám? ako často treba čistiť? čítal som že cca 55.000kmmbc napísal:vzduchovy filter myslis?
K&N, spolu s cistiacim kitom
ja mam Green GroupN
chalani prieskum co u vas v okoli pytaju za cistenie turba? pridrhava mi regulacia a pada do nudzaku..chalan mi hovoril ze do 80-90€..moc? 81kW rotacka
CPU: AMD Ryzen R7 5800X CPU Cooler: Noctua NH-U14S MB: ASUS ROG STRIX B550-F GAMING (WI-FI) RAM: Corsair Vengeance LPX Black 32 GB KIT DDR4 3600 MHz CL16 GPU: Sapphire PULSE RX6800XT 16GB SSD: Kingston KC3000 1TB + Adata XPG SX8200Pro 512GB + Crucial MX500 1TB PSU: Seasonic Focus Plus GOLD 750W Case: Fractal Design Define 7 Compact White TG
reguláciu treba po vyčistení podložiť, lebo sa ti to bude zasierať znovu.
.
a EGR off alebo nechat?
CPU: AMD Ryzen R7 5800X CPU Cooler: Noctua NH-U14S MB: ASUS ROG STRIX B550-F GAMING (WI-FI) RAM: Corsair Vengeance LPX Black 32 GB KIT DDR4 3600 MHz CL16 GPU: Sapphire PULSE RX6800XT 16GB SSD: Kingston KC3000 1TB + Adata XPG SX8200Pro 512GB + Crucial MX500 1TB PSU: Seasonic Focus Plus GOLD 750W Case: Fractal Design Define 7 Compact White TG
za mna tiez KN, na jar planujem kupit tiez.hawkeye napísal:ktorú značku filtru by ste skôr doporučili?
Blitz alebo K&N.ja sa skôr prikláňam ku K&N
Snake, nie je to sice moje auto, ale vo forde je tiez podone vyriesene odkladacie miesto, takze ta plechovka z tej vone zapadne na milimeter presne do toho miesta
-
- Pokročilý používateľ
akurat som dnes objednal 5vonaviek plechovkovych aj pre kamosov jednoznacne za tu cenu a vydrz maju uspech:)
Ja som ich kedysi objednaval z UK, ale u nas to vyjde +/- rovnako. V nedelu vecer som objednal a zaplatil (zo slsp), dnes mi to doslo ako list do schranky. Tento krat som dal pre zmenu Fresh Linen, voni celkom prijemne.
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
- Kyselinka
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 02. Feb, 2011, 12:33
Hm...stale dumam ako ich do octavky rozmiestnim
- panasonic650
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 13. Jan, 2009, 23:24
Podobne to vyzeralo aj v Prahe... tiez parkovanie na sposob "tuk, tuk, tuk,,, uz som tam"ZoranICS napísal:Neoskrete auto tam vidno malokedy...
Naposledy upravil/-a panasonic650 v St 08. Feb, 2012, 01:39, upravené celkom 1 krát.
chce to offroad s pevnostnymi naraznikmi
-
- Pokročilý používateľ
vyber tie 3ks z plechovky, dva si hod dopredu do popolnika(pripadne na palubovku pod predne sklo ako mam vyduchy na ventilaciu) a jeden dozadu pred sedacky na ten stredovy tunel...tak som to mal ja
- Kyselinka
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 02. Feb, 2011, 12:33
Popolnik pouzivam na mince a male kluce
No na tu palubovku som teda nemyslel, dik, vyskusam...
No na tu palubovku som teda nemyslel, dik, vyskusam...
-
- Pokročilý používateľ
budes mat vonave kluce a mince niekto to odceni ))