Všeobecná diskusia
- landrower
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 16. Okt, 2009, 16:45
Re: Auto a dopravná debata, všetko sem
myslim ze 95ka sa neskor zapali, ked uz je valec v nespravnej polohe (ak je motor nastaveny na 98)
Steam: michalsveto
Spoiler: ukázať
opacne
Cim vyssie cislo, tym vyssia mozna kompresia zmesi bez samovolnej - predcasnej - detonacie ktora moze poskodit motor.
Cize, v klude moze pouzivat 95ku ak nebude mat tazku nohu. Ani pri nizsich otackach samozrenjme.
Cim vyssie cislo, tym vyssia mozna kompresia zmesi bez samovolnej - predcasnej - detonacie ktora moze poskodit motor.
Cize, v klude moze pouzivat 95ku ak nebude mat tazku nohu. Ani pri nizsich otackach samozrenjme.
- landrower
- Pokročilý používateľ
prave si v jednom prispevku napisal dve protichodne veci...
ZoranICS napísal:Cim vyssie cislo, tym vyssia mozna kompresia zmesi bez samovolnej - predcasnej - detonacie ktora moze poskodit motor.
posledny mesiac-dva tankujem len vpower racing, sice je drahsi, no spotreba je mierne nizsia s nim, takze mi to vyjde na stejno.. v manualy mam napisane 95 alebo vyssie, vo vyssich otackach je to mierne citit a este s nim auto menej dymi
btw odporucam maximalne stranku ixenony.eu, kupoval som tam teraz vybojky a chlapik maximalne seriozny pristup, ziadne maily, ze nemaju a pod. pekne zavolal, ze aka situacia a ze nesu tie co chcem skladom, ale ze sa posnazi mi ich zohnat ked mi to suri a vazne mi ich do hodky a pol zohnal priamo z osramu, okrem ineho som ich potom vracal, lebo som sa rozhodol pre 6000K a tamte co som pôvodne bral boli 5000K a taktiez uplne v pohode slusna komunikacia, ziadny podrazdeny ton ala nevies co chces, aj ceny oproti inym obchodom paradne, nechcem robit ziadnu reklamu, no s podobnym pristupom som sa bohuzial uz dlho nestretol
btw odporucam maximalne stranku ixenony.eu, kupoval som tam teraz vybojky a chlapik maximalne seriozny pristup, ziadne maily, ze nemaju a pod. pekne zavolal, ze aka situacia a ze nesu tie co chcem skladom, ale ze sa posnazi mi ich zohnat ked mi to suri a vazne mi ich do hodky a pol zohnal priamo z osramu, okrem ineho som ich potom vracal, lebo som sa rozhodol pre 6000K a tamte co som pôvodne bral boli 5000K a taktiez uplne v pohode slusna komunikacia, ziadny podrazdeny ton ala nevies co chces, aj ceny oproti inym obchodom paradne, nechcem robit ziadnu reklamu, no s podobnym pristupom som sa bohuzial uz dlho nestretol
Kedze motor nie je jednoducha vec, tie dve veci sa nevylucuju.landrower napísal:prave si v jednom prispevku napisal dve protichodne veci...
Kym nemas pedal na podlahe, kompresia vo valci nie je zdaleka taka vysoka aka moze byt - tym padom nizsie oktanove cislo neovplyvnuje chod motora.
Snake to vie urcite lepsie vysvetlit ako ja
- landrower
- Pokročilý používateľ
nj, ked bude setreit motor asi to nebude robit bordel.. ale ide o auto znameho co dnes dostal vodicak, pochybujem ze ho bude setrit
ajajaj... cerstvy vodicatk a auto co potrebuje 98+ oktanovy benzin nie je moc dobra kombinacia
tak ta 98 nema na 100%
- landrower
- Pokročilý používateľ
tak citat technicak hadam vie
//a aby to nebolo bez dokazu:
http://skoda.panda.cz/clanek.php3?id=71
1.4 74kW, benzin 98
//a aby to nebolo bez dokazu:
1.4 74kW, benzin 98
Naposledy upravil/-a landrower v St 08. Feb, 2012, 22:23, upravené celkom 1 krát.
fabia urcite nema 98 predpisany.... skor 91 alebo 93.
- landrower
- Pokročilý používateľ
este raz,
(a 91 / 93 uz nemali fabky)landrower napísal:a aby to nebolo bez dokazu:
1.4 74kW, benzin 98
- mirjak
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 16. Nov, 2006, 02:00
no ja mam pocit, ze fabia 1.4 16V 74kW mala predpisany N98
- landrower
- Pokročilý používateľ
mas dobry pocit, len chlapci si myslia asi ze som mesuge som si to schvalne overil ze je to N98....
(inak nechapem preco, otcova 70kW 1.4 Astra v klude ma pisanu 95ku.. to uz nemohli aj v skode ten motor tak spravit ze pojde na normalny bezny benzin? )
(inak nechapem preco, otcova 70kW 1.4 Astra v klude ma pisanu 95ku.. to uz nemohli aj v skode ten motor tak spravit ze pojde na normalny bezny benzin? )