ty si pacient zloz okuliare a nauc sa citatHellAngel napísal:a este mi napis ze za tento stav moze Sulik. Sa zobud. Za toto co tu dneska je moze vlada Meciara (nastastie padol), Dzurindu a tvojho vyvoleneho Fica.LordRainmaker napísal:1. priemerna mzda na slovensku je cca 744.5€ v hrubom tj. cca 573€ v cistom
...
1500€ v cistom je 2x 750€, tj 750€*1,3 = 975€ v hrubom, teda v tvojom predpoklade si pocital az priemernou mzdou 1000€ a samozrejme za predpokladu, ze je mlada rodina bezdetna.
Ja nevravim ze musi kazdy volit Sulika alebo hoc koho noveho, ale volit tie prasce pre ktore teraz clovek musi zivorit tak OMG. neverim potom ze mas vsetkych pat pohromade. + hlaska dajme chudakom grekom, oni za to nemozu.
tento prispevok bol na margo socialnej situacie na Slovensku, neviem, co s tym mam Sulik, alebo Fico, pchas mi do ust nieco, so som nenapisal ani nepovedal....sa zbadaj a nauc sa citat
uz sa opakujem, ale ja nikomu nehovorim, koho volit. kazdy ma svoj nazor, rozum a hlavne slobodnu volu. Je mi jasne ake spiny su Dzurinda, ci Fico, ale Sulik je uplne to iste. Treba sa pozerat na to, co ponukaju, co skutocne urobia, a ak tebe vychadza najlepsie Sulik, skludom ho vol, ale nezhadzuj ludi, ktori maju ini nazor. Na to by si mal dostatok dostojnosti a rozumu.