Caute,
chcel by som poradit notebook, ktory je pre studenta, najma na pisanie v office a pozeranie netu. Preferencia je matny display, s ktorym sa dotycnemu lepsie pracuje (ma jeden stary, ktory uz vypovedal)...co najlacnejsi (350-400e)...nasiel som tieto moznosti:
NOTEBOOK ASUS P53E-SO124 B960 3GB 320GB SK....stoji 369e (agem)
NOTEBOOK HP Probook 4525s LH259ES P560 4GB 500GB VGA WIN7....383e (agem)
NOTEBOOK HP 630 A1E27EA B950 4GB 500GB HDMI BT WIN7....376e (agem)
ten prvy je bez systemu, ale to nevadi, on ma uz Windows XP
Mne sa po precitani recenzii pozdava bud ten Asus alebo HP Probook. HP 630 ma vraj hlucny vetrak a s chladenim sa vyskytuju casto problemy (vypina). Lenovo ma vraj dobre notebooky v danej cenovej relacii, ale vsetko je to leskly display, co on nechce.
Dakujem za rady.
p.
Lacny notebook na pracu (matny display)
Re: Lacny notebook na pracu (matny display)
Som jednoznacne za Asus http://www.notebookcheck.net/Review-Asu ... 592.0.html v tej cene urcite naj konstrukcia a celkovo dojem
Dell E5470
Xiaomi Redmi Note 4
Edifier S330D
Xiaomi Redmi Note 4
Edifier S330D
Ako napisal okrujko, z tychto je urcite najlepsia volba P53E. Mimochodom, na leskly display sa da nalepit matna folia. Viem, nie moc elegantne riesenie, ale niekedy clovek nema na vyber
ale s XP nech na neho neide to je degradacia noveho ntb
Dell E5470
Xiaomi Redmi Note 4
Edifier S330D
Xiaomi Redmi Note 4
Edifier S330D
-
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Po 19. Máj, 2008, 22:35
Ok. Dakujem za rady. Kupil som ten Asus, vyzera solidne, dnes to budem instalovat. Bohuzial len XP, nema original W7.
este dobre, ze na neho su ovladace v XPcku...ale nech uvazuje nad upgradeom, kedze XP zachvilu uplne skonci... http://www.microsoft.com/slovakia/koniecpodpory/
Dell E5470
Xiaomi Redmi Note 4
Edifier S330D
Xiaomi Redmi Note 4
Edifier S330D