to je o Havocu ma akokeby "kratsi view distance" oproti inym helinam, aj ofic. forum topic som o tom nasiel volakde... este tie stlpiky v kokpite dost zavadzaju.elementar napísal:zhorsene podmienky
Battlefield: Bad Company 2
- k0rben
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 23. Feb, 2008, 14:00
Re: Battlefield: Bad Company 2
Spoiler: ukázať
- elementar
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Ut 16. Mar, 2010, 22:34
hmm ale fkat je to dost velky rozdiel... v HIVku vpohode vidim celu mapu ked vylietam z base... no v apachi nic max po A... kym doletim na B uz ma HIVko sunda a ja ho este ani nevidim
btw je neaky recept ako sa uhnut rakete v chopri ked ma "osvietia" a nemam smoke... ci jedine pomedzi budovy ?
daka spekulacia ci sa da...
btw je neaky recept ako sa uhnut rakete v chopri ked ma "osvietia" a nemam smoke... ci jedine pomedzi budovy ?
daka spekulacia ci sa da...
Moc ma mrzi pri BC2 to , ze zmizlo vela serverov. Pred 25. oktobrom tam bolo priblizne 5000+ serverov z regionu europa. Teraz tam vydim mozno 800-1000 , a stavim sa ze za pokles poctu serverov moze vydanie Bugfieldu 3 . A k tej heline, mne sa napr. lepsie lieta s havocom ako s apachom
- k0rben
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 23. Feb, 2008, 14:00
elementar mas asi popletene vrtulniky
apache je toto
pisem o havoku ze ma horsi pohlad ako apache.
apache je toto
pisem o havoku ze ma horsi pohlad ako apache.
- Endy
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 06. Feb, 2009, 10:42
ja som teraz zapol po dlhej dobe Vietnam vo filtry som dal rush a conquest a vyhodilo mi tam cca 5 serverovMani napísal:Moc ma mrzi pri BC2 to , ze zmizlo vela serverov. Pred 25. oktobrom tam bolo priblizne 5000+ serverov z regionu europa. Teraz tam vydim mozno 800-1000 , a stavim sa ze za pokles poctu serverov moze vydanie Bugfieldu 3 . A k tej heline, mne sa napr. lepsie lieta s havocom ako s apachom
pamatam pred bf3, ich tam bolo plna rit
Smutne no . Skoda ze vecsina ludi zanevrela na BC2 pretoze vyslo BF3. Aspon viem ze nemam zbytocne vyhadzovat € a kupovat vietnam ked to uz nikto nehra, rozmyslal som ze si ho dokupim za tych cca. 10€ ale ako vidim nema to zmysel
Má to zmysel, ak hráš HC tak 3 servery sú stále plné a asi tie najlepšie ... potom pár takých 3/4 plných, ak hráš normál tak si zahráš dosť ... Ja hrám na dvoch serveroch only HC stále a neomrzelo ma to ešte Ten vietnam stojí za to...fakt.
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
prisla mi grafa z opravy tak vecer dam hadam dake hranie
Hmm, už asi 3 hodiny mi píše : ,,Failed to login soldier." Mám túto závadu len ja, či aj niekto iný ?
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
uz to ide normalne
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
pada vam to furt na plochu ? men minimalne raz za den
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
mozte si zapisat nick cez modera na prvu stranu ? uz ma nebavi sa furt pytat
naco ked hras stale len so mnouMučo Mačo napísal:mozte si zapisat nick cez modera na prvu stranu ? uz ma nebavi sa furt pytat