Ten tvoj netbook má možno herný výkon ako môj starý herný notebook čo som kúpil za £1000 (50000Sk) v tej dobe (2005): Pentium 1,73GHz, Mobility Radeon X700. Takže už spomínané Quake 3, CS1.6, DOTA, UT by nemali byť problém (v poho rozbehal takmer na max aj UT2004), mne na ňom do 2007 išlo všetko v poho len samozrejme detaily museli ísť dole.stefan.koval napísal:tak ja som 2m vysoka drabina, mna si rychlo vsimnete no manzelka nadava ze mi neda auto no chcel yb som vidiet co to je zac tha lanka. preto sa pytam,masinu budem amt az na jesen, a s netbookom tam vela nezahram s vami
Jarná LAN párty pc.sk / pretaktovanie.sk 2012
Re: Jarná LAN párty pc.sk / pretaktovanie.sk 2012
Spoiler: ukázať
- landrower
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 16. Okt, 2009, 16:45
na podobnom netbooku (bolo tam nejake dvojjadro atom) ide CSko v pohode 1.6tka teda
Steam: michalsveto
mozem potvrdit, na mojom netbooku som kedysi v skole hraval
RGB
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 01. Sep, 2008, 18:59
ale hadam nechete tam hrat CS 3 dni?
hry- ps5
doma-HP probook
doma-HP probook
tak vätsinou sa tam hralo CS, a UTcko pripadne quake a to vsetko by ti slo
RGB
- landrower
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 16. Okt, 2009, 16:45
nemam problem 3 dni drtit CSko ale to by som potom zbytocne tahal svoju masinu
Steam: michalsveto
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
jj, snake je taky VIP. iba sa zrazu zjavi
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)
- elementar
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Ut 16. Mar, 2010, 22:34
Priebezne prihlasujem 2 kamosov... Baron, Martin
-
- Pokročilý používateľ
tie hry musim mat zakupene?
hry- ps5
doma-HP probook
doma-HP probook
Pravdaze ano, musis. Respektive, za to co mas nainstalovane na svojom pocitaci zodpovedas sam. V pravidlach LAN, s ktorymi musis pri registracii suhlasit je aj pravidlo
Organizátor nenesie zodpovednosť za pôvod a pravosť dát na akýchkoľvek nosičoch účastníkov LAN-párty. Každý účastník zodpovedá za dáta uložené či nainštalované vo svojom počítači sám.
Ako to bude so steamovymi verziami hier? Tie bez pripojenia na internet nepojdu (ak sa za tu dobu nic nezmenilo).
EDIT RP: dost ludi ma na LAN mobilne pripojenie na net (aj ked su pomalsie, predsa len funguju). Nejaka verejna/kulturakova WIFI tam nie je.
EDIT RP: dost ludi ma na LAN mobilne pripojenie na net (aj ked su pomalsie, predsa len funguju). Nejaka verejna/kulturakova WIFI tam nie je.
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
-
- Pokročilý používateľ
sory za hlupu otazku ale co to znamena ze za to zodpovedam sam?
hry- ps5
doma-HP probook
doma-HP probook
Presne to co hovori zakon. Za svoj softver zodpovedas sam.
Inak, prepac, nehnevaj sa, ale naozaj kladies hlupe otazky. To cakas, ze budes vo verejnom propagacnom a citanom threade o nasej LAN upozrnovat na to, ze prides s nelegalnym obsahom a ze Ti to organizator verejne schvali? To hadam nemoze byt pravda. To uz rovno posli na seba a na nasu LAN ohlasenie LITA/SOZA/apod. nech sa zastavia a "spestria" nam LAN.
Inak, prepac, nehnevaj sa, ale naozaj kladies hlupe otazky. To cakas, ze budes vo verejnom propagacnom a citanom threade o nasej LAN upozrnovat na to, ze prides s nelegalnym obsahom a ze Ti to organizator verejne schvali? To hadam nemoze byt pravda. To uz rovno posli na seba a na nasu LAN ohlasenie LITA/SOZA/apod. nech sa zastavia a "spestria" nam LAN.
jednoducho: co mas v tvojom PC, je tvoja vec a nikoho do toho nic nieje. Nikto nebude riesit, ci tam mas OEM Win alebo krabicu alebo ...stefan.koval napísal:sory za hlupu otazku ale co to znamena ze za to zodpovedam sam?
RP: mobilny internet mam aj ja, snad postaci. Pripadne si to nejako poistim
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.