Ahojte, potreboval by som zistit, ci sa a pripojit externa DVD mechanika na telku a ak ano co je k tomu potrebne.
Dik
Ext. mechanika na telku(?)
Re: Ext. mechanika na telku(?)
ano da ...
treba k tomu PC
PS: napis aspon typ telky, ku akej to chces pripajat... neh vieme ake to ma vstupy a aku DVD mechaniku chces pripajat (usb?)
treba k tomu PC
PS: napis aspon typ telky, ku akej to chces pripajat... neh vieme ake to ma vstupy a aku DVD mechaniku chces pripajat (usb?)
lava, prava, lava, prava ...
vlastne chcel by ju otec, ktory ide do roboty do Rakuska, este nevie aku telku tam bude mat na izbe, ale USB tam na 99% bude
http://www.alza.sk/samsung-se-208ab-cer ... 281356.htm alebo hocijaka ina ktora by isla...
ako btw tiez som neveril, ked sa ma spytal
http://www.alza.sk/samsung-se-208ab-cer ... 281356.htm alebo hocijaka ina ktora by isla...
ako btw tiez som neveril, ked sa ma spytal
tak tomu vela nedavam sanci na uspech
usb 2... data + napajanie
tzn ze bude potrebovat 2 sloty na to aby vobec roztocil dvd ...
no ale budiz ...
v idealnom pripade pouzije slot na data + servisny usb ako napajanie
v dalsom idealnom pripade mu to nabehne ako USB disk - pristupne read operacie nad vlozenym diskom
nasledne treba dufat, ze televizor ma podporu pre prehavanie avi/mpg (kompatibilnych formatov/kodekov) z usb zariadenia, a potom bude vediet *mozno* prehrat nieco aj z pripojenej mechaniky ... silny doraz je na mozno, lebo sa neda garantovat, ze spominana mechanika sa nabinduje v rezime USB disk ... ale ... no ... vylucit sa to neda
ak sa to nahodou podari ... tak potom prehravanie by uz ... ak to televizor zvlada, nemusel byt problem
ale ci precita "klasicke" DVD uz je diskutabilne
usb 2... data + napajanie
tzn ze bude potrebovat 2 sloty na to aby vobec roztocil dvd ...
no ale budiz ...
v idealnom pripade pouzije slot na data + servisny usb ako napajanie
v dalsom idealnom pripade mu to nabehne ako USB disk - pristupne read operacie nad vlozenym diskom
nasledne treba dufat, ze televizor ma podporu pre prehavanie avi/mpg (kompatibilnych formatov/kodekov) z usb zariadenia, a potom bude vediet *mozno* prehrat nieco aj z pripojenej mechaniky ... silny doraz je na mozno, lebo sa neda garantovat, ze spominana mechanika sa nabinduje v rezime USB disk ... ale ... no ... vylucit sa to neda
ak sa to nahodou podari ... tak potom prehravanie by uz ... ak to televizor zvlada, nemusel byt problem
ale ci precita "klasicke" DVD uz je diskutabilne
lava, prava, lava, prava ...
ok, diky