Gaming myška - 40€
- commodore64
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 15. Sep, 2009, 19:05
Re: Gaming myška - 40€
Ja som mal Kone[+]. Najprv mi poslali evidentne pouzitu mys > reklamacia > nova mys > odislo koliesko > reklamacia > nova mys > odislo koliesko > vymenil som to za Razer Lachesis > nesedi do ruky > bazar > predal som ju za 40€ novu. Vytiahol som zo skrine stary DA, ktory robil dvojkliky > rozobral > opravil > mys funguje, 40€ vo vacku. Co s nimi? Rozmyslam ze kupim zo zvedavosti Imperator. InBtw: DeathAdder je jedna z naj mysi, ake som kedy mal. Idealny tvar a najlepsie koliesko VOBEC! DA rulezzz...
Spoiler: ukázať
- Kyselinka
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 02. Feb, 2011, 12:33
Ja som mal do teraz ubohu GS-502 a po prejdeni na Imperator 2012 je to ina pesnicka
Hned mi padla do ruky, klik je absolutne cisty a isty, kolecko idealne citlive a ta myska lieta jak besna, co v FPS hrach je velke +.
Kupoval som ju v podstate na slepo a vobec nelutujem, priam naopak
Hned mi padla do ruky, klik je absolutne cisty a isty, kolecko idealne citlive a ta myska lieta jak besna, co v FPS hrach je velke +.
Kupoval som ju v podstate na slepo a vobec nelutujem, priam naopak
- commodore64
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 15. Sep, 2009, 19:05
... ak som bol nalomeny, tak uz som zlomeny. Kupujem.
Edit: Imperator je doma. Super mys. Prijal by som, kebyze je vacsia na urovni DA, ale je super. Velmi mi tvarovo pripomina Kone+. Som spokojny.
Edit: Imperator je doma. Super mys. Prijal by som, kebyze je vacsia na urovni DA, ale je super. Velmi mi tvarovo pripomina Kone+. Som spokojny.
Spoiler: ukázať