Ahojte,
hľadám náhradu za svoj SE Vivaz PRO, cena tak do 400 €. V postate nech je výbavovo ako ten SE ale mal by mať lepšie čreva a ANDROID asi.
Rozmýšľam nad HTC EVO 3D ten telefón za cenu 260 € je asi najlepšie čo môžem kúpiť veľký display bonus v podobe 3D najnovší android všetko čo potrebujem má no parádny telefón. Dobré čreva dvoj jadro 1,2 GHz to sľubuje dobrú odozvu a v podstate je na úrovni podstatne drahšieho Sensationu čo sa čriev týka.
Aký je váš názor na neho a čo by ste mi doporučili ako konkurenciu ?
Ďakujem.
Smartfon nahrada za SE Vivaz PRO
Re: Smartfon nahrada za SE Vivaz PRO
Len pozor na výdrž toho HTC EVO 3D, výkonovo je fajn, len to ten displej ti scucne baterku aj na minimálnom jase, ja mám jas na 25% a len tak tak mi to vydrží na deň, a ot osm len online na nete, cez GSM a hry nehrám. Ako náhle zapneš 3D, baterka ide rapidne dole
Spoiler: ukázať
- M1ch4l
- VIP
- Dátum registrácie: Št 21. Feb, 2008, 14:00
pre mna existuju na trhu dva smartfony:
iphone a nokia lumia 800. Lumiu si chcem kupit ja sam, okolo 400 euro sa da zohnat nova. iphone v takej cene novy uz o dost tazsie.
Mozes si kupit aj nieco androidacke, lenze vacsina tych android telefonov ma aspon 4.3 palca, co je proste vela a je to pre tych, co sa predbiehaju v "Ja mam vacsi".
HTC EVO 3D: telefon dost lacny na to, co ponuka. Mozu tam byt dost velke kompromisy. Ale ako pozeram, tak ked to bola novinka, chceli za to zhruba 600. Podla tohto nic moc: http://www.engadget.com/2011/06/15/htc-evo-3d-review/
iphone a nokia lumia 800. Lumiu si chcem kupit ja sam, okolo 400 euro sa da zohnat nova. iphone v takej cene novy uz o dost tazsie.
Mozes si kupit aj nieco androidacke, lenze vacsina tych android telefonov ma aspon 4.3 palca, co je proste vela a je to pre tych, co sa predbiehaju v "Ja mam vacsi".
HTC EVO 3D: telefon dost lacny na to, co ponuka. Mozu tam byt dost velke kompromisy. Ale ako pozeram, tak ked to bola novinka, chceli za to zhruba 600. Podla tohto nic moc: http://www.engadget.com/2011/06/15/htc-evo-3d-review/
Music: AKG K240 MK II / Beyerdynamic DT 770 Pro 80 Ohm @ Topping DX7 Pro
Bike: 2022 Canyon Neuron CF 8; Coffee: Chemex 6-cup
Bike: 2022 Canyon Neuron CF 8; Coffee: Chemex 6-cup
OK ďakujem za názor tá Nokia nevyzerá tiež špatne, nejaký Samsung ?
Ale asi pôjdem dotoho EVA za tú cenu myslím že paráda .... dokúpi väčšiu batériu a bude to dokonalosť
Ale asi pôjdem dotoho EVA za tú cenu myslím že paráda .... dokúpi väčšiu batériu a bude to dokonalosť
Tak pokial niesi typ čo hrá hry, dá sa to prežiť
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 10. Feb, 2012, 17:01
nj. mensi je Desire S
Intel i5 13600K + Noctua NH-D14 | ASUS TUF Z690 | ASUS TUF RTX 3070 Ti O8G | 32GB 3600Mhz Kingston | Corsair HX750i | Samsung 980 pro 1TB + 970 evo plus 1TB | NZXT H7 flow | 5x 140mm arctic
LG UltraGear 27GP850-B / Dell U3417W | Logitech G700s + Devis Control | Logitech G915 Tactile | Lenovo T490
LG UltraGear 27GP850-B / Dell U3417W | Logitech G700s + Devis Control | Logitech G915 Tactile | Lenovo T490
o veľkosť mi vôbec nejde rozhoduje cena a výkon