Steam digitalna distribucia hier
Re: Steam Digital Distribution
Jaj, ja som myslel, že ešte napíšeš sem...nevadí, už som ti poslal žiadosť o friend na steame ...
Moj steam nick Joey165 keby chcel niekto tu zlavu na valve alebo naild
PC: MB: ASROCK B450M Pro4 CPU: AMD RYZEN 5 3600 CPU FAN: SilentiumPC Fera 3 GPU: Manli RTX 3070 Gallardo 8GB GDDR6 SSD: ADATA XPG GAMMIX S11 Pro 1TB RAM: G.SKILL 16GB DDR4 3200MHz CL16 Gaming series Aegis PSU: SilentiumPC Vero M2 Bronze 600 W Case: SilentiumPC Signum SG1M TG MONITOR: 32" AOC CQ32G1 + 27" BENQ GW2760
Dnes alebo vcera mi pribudla moznost DOTA 2 TEST(DOTU2 k uctu mam priradenu)(je to hned pod tym), ked kliknem na PLAY, tak vypise toto :
Steam needs convert the game content for D2T to a new, more efficient format. This will require an Internet connection and a few minutes time.
Skusal niekto, mate to vsetci ci ??
Steam needs convert the game content for D2T to a new, more efficient format. This will require an Internet connection and a few minutes time.
Skusal niekto, mate to vsetci ci ??
Spoiler: ukázať
- hulo92
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 06. Feb, 2009, 19:50
nemam, asi si bol vyvoleny a dostal pozvanku... pozeral si si mail? ved mas v tom nahrate 17 hodin, tak jake dnes ci vcera...
maily nepozeram, tie mi stahuje smartphone, ale zasadne idem..
No ved ano, od elementara som mal ucet a ono to zahadne pocita k mojmu uctu, asi to uklada hraciu dobu na PC a tak uploaduje alebo co ja viem..
Beta pozvanku som dostal este 7.2. a vtedy mi na ucte(mojom) pisalo uz 7 odohratych hodin. Ale od vcera/dnes mam dalsiu polozku medzi hrami a ta sa vola DOTA2 TEST. Ci DOTU2 mam 2x...
EDIT: Ziadny dalsi mail.
No ved ano, od elementara som mal ucet a ono to zahadne pocita k mojmu uctu, asi to uklada hraciu dobu na PC a tak uploaduje alebo co ja viem..
Beta pozvanku som dostal este 7.2. a vtedy mi na ucte(mojom) pisalo uz 7 odohratych hodin. Ale od vcera/dnes mam dalsiu polozku medzi hrami a ta sa vola DOTA2 TEST. Ci DOTU2 mam 2x...
EDIT: Ziadny dalsi mail.
ako je mozne ziskat dotu ?
PS4 + OPTOMA HD 141X
Ked ta tlaci topanka, tak ju nevyzuvaj, skus ju rozchodit
- icefire
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 01. Nov, 2008, 19:48
Vecer pred spanim sa musis pomodlit pre Gaba N. a potom naplut do 2 rohov miestnosti. Rano mas dotu na ucte. Funguje.
skusim
PS4 + OPTOMA HD 141X
- icefire
- Pokročilý používateľ
Tak ako?
Inak dotu 2 dostanes len cez HW survey (a uz davaju len 1 pozvanku, nie 2 ako predtym), pricom musis mat brutalne stastie, nakolko ich davaju uz len malo.
Druha moznost je kupit Skyrim alebo inu 50 USD+ hru a tu vymenit za dotu na steam forach.
Inak dotu 2 dostanes len cez HW survey (a uz davaju len 1 pozvanku, nie 2 ako predtym), pricom musis mat brutalne stastie, nakolko ich davaju uz len malo.
Druha moznost je kupit Skyrim alebo inu 50 USD+ hru a tu vymenit za dotu na steam forach.
- hulo92
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 06. Feb, 2009, 19:50
pytal som sa viacerych traderov, a cena doty sa pohybuje 20-25usd, takze neprehanaj...
ok diky pani
PS4 + OPTOMA HD 141X
- icefire
- Pokročilý používateľ
Ja sa nikoho nepytam, ale sledujem Steam trade fora.hulo92 napísal:pytal som sa viacerych traderov, a cena doty sa pohybuje 20-25usd, takze neprehanaj...
no co, nakupujete?
ja vcera borderlands a dnes mafiu 2 (myslel som si, ze dnes bude!)...na zajtra tipujem, ze bude bioshock 1+2 za 10e a v nedelu zlava na civilization...
ja vcera borderlands a dnes mafiu 2 (myslel som si, ze dnes bude!)...na zajtra tipujem, ze bude bioshock 1+2 za 10e a v nedelu zlava na civilization...
AMD Ryzen 7 7800x3D, Akasa SOHO 360 Dusk edition, ASUS TUF GAMING B650M-E, Corsair 32GB DDR5 6000MHz CL40 Vengeance, MSI GeForce RTX 4080 SUPRIM X, Samsung 980 PRO 1TB, Crucial P3 4 TB, Seagate BarraCuda 4 TB, Fractal Ion 850w gold, Corsair 4000d airflow, 34" GIGABYTE G34WQC
bioshocky po 5e
AMD Ryzen 7 7800x3D, Akasa SOHO 360 Dusk edition, ASUS TUF GAMING B650M-E, Corsair 32GB DDR5 6000MHz CL40 Vengeance, MSI GeForce RTX 4080 SUPRIM X, Samsung 980 PRO 1TB, Crucial P3 4 TB, Seagate BarraCuda 4 TB, Fractal Ion 850w gold, Corsair 4000d airflow, 34" GIGABYTE G34WQC