Všeobecná diskusia
- Wizik
- VIP
- Dátum registrácie: Št 06. Okt, 2005, 20:00
Re: Auto a dopravná debata, všetko sem
No to je riadny rozdiel teda, ale zaruka ti plati potom aj na Slovensku, maju tiez celoeuropsku zaruku ?
Notebook : Macbook Pro Retina 15" i7 2Ghz, 8GB RAM, 256GB SSD, Iris Pro, OS X Mavericks
Phone : iPhone 6 64GB space gray + HTC One M8
SONY RX100 - kompaktny bokeh
I ♥ MUSIC !
I ♥ MUSIC !
jj záruka platí v EU. keď som bol po zábehu meniť olej v kladne, tak hovorím technikovi, že servisná je po poľsky a on: nevidím to po 1x:-)
takže asi dosť ľudí si dá tú námahu.predsa len rozdiel 3500e + poprípade lepší motor zato stoja
takže asi dosť ľudí si dá tú námahu.predsa len rozdiel 3500e + poprípade lepší motor zato stoja
Spoiler: ukázať
- icefire
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 01. Nov, 2008, 19:48
Inak dost by ma zaujimalo, ako ten rozdiel inteligentne vysvetlia predajcovia...
- Wizik
- VIP
To by zaujimalo aj mna, napr. som kukal nove hondy v nemecku a ceny oproti nasim bezne vyssie o cca 4000e.
Inak natrafil som na dalsie CR-V, uz overujem historiu.
http://auto.bazos.sk/inzerat/13529205/H ... 6300km.php
Inak natrafil som na dalsie CR-V, uz overujem historiu.
http://auto.bazos.sk/inzerat/13529205/H ... 6300km.php
Notebook : Macbook Pro Retina 15" i7 2Ghz, 8GB RAM, 256GB SSD, Iris Pro, OS X Mavericks
I ♥ MUSIC !
I ♥ MUSIC !
Odpoved je jednoznacna: Slovensko je specificky trh
I found paradise, it`s Ibiza.
I found heaven at Decibel Outdoor festival - Beekse Bergen , ilvarenbeek, Netherland
I found heaven at Decibel Outdoor festival - Beekse Bergen , ilvarenbeek, Netherland
- citronik44
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ne 11. Máj, 2008, 14:00
http://auto.bazos.sk/inzerat/13621032/G ... -siber.php
Taketo nieco sa ti nepozdava?
Taketo nieco sa ti nepozdava?
MB: | CPU: | Cooler: Noctua NH-D15| RAM: G.Skill Trident Z 2x8 GB | VGA: Gigabate 1660TI OC 6GB| PSU: Cougar A450/R | SSD: Samsung 970 Evo Plus | HDD: WD Green 2TB | Skrinka: Lancool K58
- Wizik
- VIP
Pekne auticko, ale akosi som sa uz zameral na to CR-V. Uvidime.
I ♥ MUSIC !
I ♥ MUSIC !
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 12. Máj, 2005, 20:00
my mame v outlanderi max vybavu okrem koze /mame polokozu a tej velkej navi +dvd+hdd-kedze matke je to nnanic...
foxgate hra viac ako vyborne vykonom urcite,ale celkovy dojem nizsi ako BOSE z S4 co som mal. kazdopadne super pokial si neni mega ultra audiofil a neplanujes hudbu za milion do auta tak budes spokojny...
my mame teraz nabehane za 2 + roky , 33tis km,boli sme na 30tisicovej prehliadke ... okrem kozmetickych vad-skrabanceky z parkoviska co ani neriesime ,sme na aute fakt nic menit nemuseli ani servisovat a pod... ako nove .
foxgate hra viac ako vyborne vykonom urcite,ale celkovy dojem nizsi ako BOSE z S4 co som mal. kazdopadne super pokial si neni mega ultra audiofil a neplanujes hudbu za milion do auta tak budes spokojny...
my mame teraz nabehane za 2 + roky , 33tis km,boli sme na 30tisicovej prehliadke ... okrem kozmetickych vad-skrabanceky z parkoviska co ani neriesime ,sme na aute fakt nic menit nemuseli ani servisovat a pod... ako nove .
tak dnes om 1x natankoval 100ok benzin od OMV tusim MaxxMotion...
na tej istej trase s tym ze som tomu viac nakladal (2jka bola stale okolo 5000ot, 3jka 90...4rku som dal tusim 2x) mi klesla podla PP spotreba o 0.7l oproti 95ok shell v-power
piatok skusim na dialnici co to spravi
na tej istej trase s tym ze som tomu viac nakladal (2jka bola stale okolo 5000ot, 3jka 90...4rku som dal tusim 2x) mi klesla podla PP spotreba o 0.7l oproti 95ok shell v-power
piatok skusim na dialnici co to spravi
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 12. Máj, 2005, 20:00
..
Naposledy upravil/-a quicky v Št 01. Mar, 2012, 13:55, upravené celkom 1 krát.
istotne ju bol odniest autom, tak snad nieje az tak velmi ot
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
- Krutibrko
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Ne 02. Mar, 2008, 14:00
Alebo to berie tak, že v tejto téme mu normálne poradia, pretože je to tu aktívne a nie sú tu dementi
Inak Vaša naj jazda? Ja zboňujem cez víkendy, keď jazdím po meste, cesty sú prázdne, nikto nikde a svieti pekne slnko
Inak Vaša naj jazda? Ja zboňujem cez víkendy, keď jazdím po meste, cesty sú prázdne, nikto nikde a svieti pekne slnko
- icefire
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 01. Nov, 2008, 19:48
Dnes pride medved z opravy. Konecne po mesiaci a nieco som nasiel ozajstneho profika, co sa tym motorom aj rozumie. A za 2 dni to bolo opravene, dokonca i ked sa objednavali diely z Nemecka. Nie ako debilne servisy, co vam zoberu auto a akurat vam ho este viac rozdr** Este dokonca opravoval po nich tie veci co posrali. Takze dnes natankovat plnu v Rakusku a ide sa vozit
No drzim palce, nech to vydrzi. Kazda znacka ma svoje specificke problemy a nie kazdy sa im rozumie. Kamosovi na Honde skakali otacky na volnobehu, pri beznej jazde mu auto islo ako keby pridaval a uberal plyn. Pomenili mu tesnenia na sani, vydrhli klapku, vymenili a nasledne 2x rozobrali a zlozili rozvody, lebo si mysleli, ze ma preskoceny remen. Nakoniec to bol RACV ventil.
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.