torrenty
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 22. Okt, 2010, 16:32
torrenty
poradite mi ako stahovat cez torrenty ? daky dobry server bez virov a navod ako nato este som odtial nestahovat
Re: torrenty
A čo plánuješ sťahovať?
najnovsie ubuntu
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
Spoiler: ukázať
-
- Používateľ
filmy hry software dake proste vsetko co byva na forach , na forach sa uz pomaly nic neda stiahnut vsetko vymazavaju
- M1ch4l
- VIP
- Dátum registrácie: Št 21. Feb, 2008, 14:00
to akoze myslis uplne vazne tuto otazku? chod trollovat dakde inde, prosim. Budes si musiet pomoct sam. Piratstvo existuje, zucastnuje sa na nom vacsina ludi, ale toto forum tu nie je na to, aby sme rozsirovali piratstvo.
Music: AKG K240 MK II / Beyerdynamic DT 770 Pro 80 Ohm @ Topping DX7 Pro
Bike: 2022 Canyon Neuron CF 8; Coffee: Chemex 6-cup
Bike: 2022 Canyon Neuron CF 8; Coffee: Chemex 6-cup
-
- Používateľ
ok sorry viem ze je to verejne forum , vymazem to , ale nie kazdy je prachaty aby si vsetko kupil a este jedna vec je dobra pre warezakov a to ze ked nieco stiahnem a paci sami to tak si to kupim ! ale aspon to vyskusam niekedy je tazke uz zohnat aj demo na niektoru hru treba to brat aj stejto perspektivi , ok spravedlnujem sa za tuto temu
Samotna tema o torrentoch nieje zla, kedze torrenty su jeden z distribucnych kanalov... co odtial chces tahat je uz iba tvoja vec, ale tu sa warez jednoducho neriesi.
Principialne torrent funguje tak, ze subor, ktory stahujes (aj jeho cast), nasledne siris dalej pre ostatnych uzivatelov. Odporucam si vsimnut slovicko "siris". V com moze byt problem, ak sa jedna o autorsky chraneny obsah, typicky filmy, hudba a softver. Kto nesiri, netaha, prip. ma velmi obmedzenu rychlost stahovania.
Cize nieje to ako v pripade bezneho downloadu, ked sa na jeden bod pripoji vela uzivatelov a tahaju iba od neho, ale takto sa zataz rozdeli medzi x-uzivatelov, ktori dany subor maju. Nevyhoda je v tom, ze ak ma kompletny subor malo ludi, pripadne iba jeden a ten ma este k tomu velmi nizku rychlost, torrent sa dlho rozbieha a trva to vecnost.
A ako to funguje? Stiahnes si tzv. torrent file, je to drobny subor, ktory ma radovo niekolko kilobajtov, v nom je informacia pre P2P program, ktory nasledne vie, odkial subor tahat. Najjednoduchsi klient je asi uTorrent. Co sa tyka samotnych serverov, tak v tom ti neporadim. Je mnoho verejnych a znamych serverov, google v tomto ochotne pomoze.
Principialne torrent funguje tak, ze subor, ktory stahujes (aj jeho cast), nasledne siris dalej pre ostatnych uzivatelov. Odporucam si vsimnut slovicko "siris". V com moze byt problem, ak sa jedna o autorsky chraneny obsah, typicky filmy, hudba a softver. Kto nesiri, netaha, prip. ma velmi obmedzenu rychlost stahovania.
Cize nieje to ako v pripade bezneho downloadu, ked sa na jeden bod pripoji vela uzivatelov a tahaju iba od neho, ale takto sa zataz rozdeli medzi x-uzivatelov, ktori dany subor maju. Nevyhoda je v tom, ze ak ma kompletny subor malo ludi, pripadne iba jeden a ten ma este k tomu velmi nizku rychlost, torrent sa dlho rozbieha a trva to vecnost.
A ako to funguje? Stiahnes si tzv. torrent file, je to drobny subor, ktory ma radovo niekolko kilobajtov, v nom je informacia pre P2P program, ktory nasledne vie, odkial subor tahat. Najjednoduchsi klient je asi uTorrent. Co sa tyka samotnych serverov, tak v tom ti neporadim. Je mnoho verejnych a znamych serverov, google v tomto ochotne pomoze.
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
cellfactor - my to chapeme, ak by si hladal na fore, tak sa to tu preberalo snad miliokrat
Postnutim takeho odkazu skusas trpezlivost adminov. Byt tu had, tak uz to mas zamknute potom ci napisal co chces stahovat Odporucam ti precitat si pravidla fora aby si predisiel zbytocnym problemom
Skoda sa torrenty stali vyznamom pre nelegalny obsah nakolko ako distribucny kanal je to skvele. Taky najnovsi customers preview windows8 by sa hned inak tahal a hlavne by nezahltil servery microsoftu. No hold co uz.
Postnutim takeho odkazu skusas trpezlivost adminov. Byt tu had, tak uz to mas zamknute potom ci napisal co chces stahovat Odporucam ti precitat si pravidla fora aby si predisiel zbytocnym problemom
Skoda sa torrenty stali vyznamom pre nelegalny obsah nakolko ako distribucny kanal je to skvele. Taky najnovsi customers preview windows8 by sa hned inak tahal a hlavne by nezahltil servery microsoftu. No hold co uz.
I found paradise, it`s Ibiza.
I found heaven at Decibel Outdoor festival - Beekse Bergen , ilvarenbeek, Netherland
I found heaven at Decibel Outdoor festival - Beekse Bergen , ilvarenbeek, Netherland
netreba hada 1. zla sekcia, 2.film si kup, soft tiez, ak chces zaloz temu v adekvatnej teme + nezacni naznacovat warez a bude to ok. Toto musim lock