Alza.sk
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 24. Nov, 2008, 21:02
Re: Alza.sk
Vcera som bol v Alza.sk preklamovat Transcend USB Kluc 8GB. Prehrieval sa a niekedy sa ani nenacital.
Chlapik mi povedal, ze zajtra mi pride novy USB Kluc. Cize som rad. Reklamacia uznana.
Chlapik mi povedal, ze zajtra mi pride novy USB Kluc. Cize som rad. Reklamacia uznana.
CPU: INTEL Core i5-6400 (3.20GHz) ;MB: ASRock Z170 Pro4 (3 PCI-E x1, 2 PCI-E x16, 1 M.2, 4 DDR4 DIMM, Audio, Video, Gigabit LAN); RAM: 2x8GB DDR4 2133MHz (16-14-14-35) Kingston; HDD: OCZ Trion 120GB SATA III; Seagate Barracuda 2TB/64MB/7200rpm; Samsung 1TB/32MB/7200rpm SATA II; WD AV-GP 500GB/32MB/5400rpm SATA III; Seagate FireCuda Laptop SSHD 500 GB/5400rpm SATA III; Blu-Ray BD-R XL/RW: Pioneer BD-RW BDR-209M SATA; DVD : Asus DRW-24F1MT SATA; GPU: Gigabyte Nvidia GeForce GTX 1060 3GB; PSU: Zalman ZM600-GS II - 600W ATX 2.3; Monitor: 24"LCD NEC MultiSync EA244WMi; Box: CoolerMaster Centurion 534 Lite
Ja som sa v piatok odhodlal objednat skrinku Bitfenix Shinobi + Bitfenix krytku na DVD mechaniku, kedze tam prakticky nieje co reklamovat. Vsetko maju skladom 1-2 ks, dopravu som si dal kurierom. V piatok odoslana platba z TB do CSOB, vcera som im pisal, kde je zasielka a dosla len strucna odpoved:
Nastastie mi to neponahla, preto som nesiel vlozit prachy priamo na pobocku CSOB, ale uz len z principu ma to sere, ze nevedia odoslat tovar, za ktory im dosli prachy v pondelok. Ak by to aj v pondelok nestihli, stale to mohli poslat v utorok a v stredu to musi byt tu, najneskor vo stvrtok, a oni mi napisu, ze sa to vyskladnuje ...
Preco ja mam s alzou taketo stastie?Vážený pane ...., u předmětné objednávky eviduji, že zboží v ní obsažené se již vyskladňuje a bude brzy převzato dopravcem. Pokud budete potřebovat v této, nebo samozřejmě jakékoli jiné věci další pomoc, neváhejte se na nás opět obrátit.
Nastastie mi to neponahla, preto som nesiel vlozit prachy priamo na pobocku CSOB, ale uz len z principu ma to sere, ze nevedia odoslat tovar, za ktory im dosli prachy v pondelok. Ak by to aj v pondelok nestihli, stale to mohli poslat v utorok a v stredu to musi byt tu, najneskor vo stvrtok, a oni mi napisu, ze sa to vyskladnuje ...
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
Spoiler: ukázať
- Kyselinka
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 02. Feb, 2011, 12:33
Alze by som asi nikdy neposielal € predom. Vzdy az pri prevzati tovaru na pobocke
Osobne vzdy ked som objednaval, co bolo skladom, tak to prislo v ich stanovenej lehote (cize v ten isty den, popripade na druhy).
Osobne vzdy ked som objednaval, co bolo skladom, tak to prislo v ich stanovenej lehote (cize v ten isty den, popripade na druhy).
Lenze mne sa nechce chodit po praci ku nim na pobocku, navyse, ked to maju spoplatnene, tak rozdiel oproti kurierovi je nieco malo cez 2 €. Kebyze sa tam trepem MHDckou, tak tolko dam len za listky + zabity cas, autom to je podobne + musim riesit parkovanie. Takto mi to donesie kurier az domov. Uz len dufam, ze to namiesto mne poslu na pobocku a budu chciet, aby som si isiel pre to.
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
- Kyselinka
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 02. Feb, 2011, 12:33
Aha, tak ked to beries takto, tak ano
No este sa mi nestalo, aby som pri vystavnictve na prievozskej nezaparkoval (parkovisko cca 250m2 a uplne prazdne)
No este sa mi nestalo, aby som pri vystavnictve na prievozskej nezaparkoval (parkovisko cca 250m2 a uplne prazdne)
neveriiiim
aj tak sa mi to nebude chciet v piatok skladat a cez vikend som prec, takze to poskladam aj tak az v pondelok po roboteVážený zákazník,
Vaša objednávka č. xxxxx (alebo jej časť) bola dnes expedovaná.
-
- Moderátor
- Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00
@Papek: Asi ta nastvem, ale ja som si objednal tovar vcera cca o 13:30, hned aj poslal platbu z TB na ich ucet v CSOB . Dnes rano 9:40 mi prisiel email ze "Vaša objednávka (alebo jej časť) bola vybavená a je pripravovaná na odoslanie." .
nenastves, prave mi ju doniesol kurier toe rychlost, chjo
z alzy som už pár krát objednával a čo sa týka objednávky tak spokojnosť
moja prvá reklamácia prebehla v poriadku (HDD), cca do týždňa som mal doma nový kus
čo sa týka druhej reklamácie, tam to už také bezchybné nebolo.. bol som reklamovať dosku a reklamáciu vyriešili úplne presne v posledný deň (dnes) , samozrejme na internete nemám žiadne info o tom či bola uznaná alebo nie, v prípade že je uznaná, či mi príde kuriérom ako HDD alebo si ju mám vyzdvihnúť osobne, a ak osobne, nie je definované na ktorú pobočku ale predpokladám že na tú, kde som bol reklamovať možno mali len náročný mesiac no uvidíme čo bude ďalej
moja prvá reklamácia prebehla v poriadku (HDD), cca do týždňa som mal doma nový kus
čo sa týka druhej reklamácie, tam to už také bezchybné nebolo.. bol som reklamovať dosku a reklamáciu vyriešili úplne presne v posledný deň (dnes) , samozrejme na internete nemám žiadne info o tom či bola uznaná alebo nie, v prípade že je uznaná, či mi príde kuriérom ako HDD alebo si ju mám vyzdvihnúť osobne, a ak osobne, nie je definované na ktorú pobočku ale predpokladám že na tú, kde som bol reklamovať možno mali len náročný mesiac no uvidíme čo bude ďalej
MB: ASRock Z77 EXTREME 4 | CPU: Intel Core i5 2500K | Cooler: Xigmatek Loki | RAM: Kingston HyperX 1600 MHz 4GB | GPU: Gigabyte N560SOC | HDD: WD 320GB + WD20EARX | SSD: Crucial m4 128GB | PSU: FSP Aurum Gold 500W | Case: Corsair Carbide 300R | Fan: 2x Enermax Magma 120mm + Corsair 120mm + Corsair 140mm | OS: Windows 8
a nieje to nahodou tak, ze v 30. den by si mal mat dosku v rukach a nie cakat na kuriera, pripadne ci sa budu velevazeni z alzy unuvat dat di na vedomie, ze sa s reklamaciou nieco deje?
netuším ako je to v zákonoch sa nevyznám, viem len to že na to majú 30 dní (ale zdá sa mi že ak to posielajú dodávateľovi tak sa tá doba mení, či nie ? ) každopádne uvidím či mi zajtra príde SMS že si to mám prísť vyzdvihnúť... niekam.. ak nie tak tam skúsim zavolať
MB: ASRock Z77 EXTREME 4 | CPU: Intel Core i5 2500K | Cooler: Xigmatek Loki | RAM: Kingston HyperX 1600 MHz 4GB | GPU: Gigabyte N560SOC | HDD: WD 320GB + WD20EARX | SSD: Crucial m4 128GB | PSU: FSP Aurum Gold 500W | Case: Corsair Carbide 300R | Fan: 2x Enermax Magma 120mm + Corsair 120mm + Corsair 140mm | OS: Windows 8
Podla mna to je somarina, teba nema co zaujimat, kam do indie to oni posielaju, ty si im to doniesol v urcity den a na 30. den to chces mat doma. Ja som si takto "predlzil" zaruku na sluchatka, kedze presvihli 30 dnovu lehotu o nejake 2-3 dni. Tak sme sa na mieste dohodli, ze si ich vezmem, ale ako nove s plnou zarukou.
uvidím, ak mi nedajú čisto novú ale len opravenú tak sa ich na to spýtam že ako aj keď si myslím že ma budú presviedčať že sa to tak nedá aj keď to je možné (teda aspoň podla teba)
edit: tak som sa dovolal týpkovi do česka (dvihli hneď na prvý krát ) a povedal mi že reklamáciu mi vďaka bohu uznali (bolo tam mechanické poškodenie ) ale že zbožie sa vyskladňuje tak by mi to malo prísť až v pondelok (možem teda od nich žiadať plne novú záruku ? )
edit: tak som sa dovolal týpkovi do česka (dvihli hneď na prvý krát ) a povedal mi že reklamáciu mi vďaka bohu uznali (bolo tam mechanické poškodenie ) ale že zbožie sa vyskladňuje tak by mi to malo prísť až v pondelok (možem teda od nich žiadať plne novú záruku ? )
Naposledy upravil/-a Miso99 v Pi 23. Mar, 2012, 16:11, upravené celkom 2 krát.
- Kicker
- Čierna listina bazáru
- Dátum registrácie: Pi 30. Júl, 2010, 11:35
No oni majú v podmienkach, že ak to niečo bolo mechanicky poškodené tak majú na reklamáciu viac ako 30 dní a majú to prakticky neobmedzené (Tak mi to bolo povedané na pobočke v NR)
No moja doska podľa nich mala mechanickú vadu (v zadu malý škrabanec) ale dôvod prečo osm ju reklamoval bol, že zhorela I-GPU.. na ja som ich spamoval a stihli to do pár dní po skončení ďalšieho mesiaca.. dosku mi poslali ale už používanú tak som sa s nimi hádal že nech mi dajú buď novú, alebo opravenú moju predchádzajúcu, lebo oni mi dali nejakú ich čo bola už opravovaná v service a mala doškriabaný chladič... tak som to s nimi vyhádal a vrátili mi prachy
No moja doska podľa nich mala mechanickú vadu (v zadu malý škrabanec) ale dôvod prečo osm ju reklamoval bol, že zhorela I-GPU.. na ja som ich spamoval a stihli to do pár dní po skončení ďalšieho mesiaca.. dosku mi poslali ale už používanú tak som sa s nimi hádal že nech mi dajú buď novú, alebo opravenú moju predchádzajúcu, lebo oni mi dali nejakú ich čo bola už opravovaná v service a mala doškriabaný chladič... tak som to s nimi vyhádal a vrátili mi prachy
CPU:Intel Core i5 4440 Cooler: Noctua NH-U12F MB:MSI B85 G43 VGA:GIGABYTE N760OC RAM: Crucial Ballistix Sport 8GB HDD: Crucial m500 256GB + Seagate Barracuda 7200.12 500GB + Seagate Barracuda 7200.12 1TB PSU: Fortron Blue Storm II 500W Keyboard: Logitech K290 Mouse: Roccat Kone Pure LCD: LG Flatron W2243S (22")
Ahojte,
kupil som tovar z Alzy v bazare, no na fakture je v kolonke kupujuci napisane iba "Koncovy zakaznik". Na vsetkych fakturach od nich co som videl bolo vzdy nieco konkretnejsie (meno/firma, telefon...), je to teda OK podla vas?neviem co si mam otom mysliet
kupil som tovar z Alzy v bazare, no na fakture je v kolonke kupujuci napisane iba "Koncovy zakaznik". Na vsetkych fakturach od nich co som videl bolo vzdy nieco konkretnejsie (meno/firma, telefon...), je to teda OK podla vas?neviem co si mam otom mysliet
CPU: i3 2120 + Gelid Tranquillo + UCTB12P MB: ASUS P8Z77-V LX VGA: Sapphire HD 7770 GHz Edition RAM: 8GB Crucial DDR3 1600MHz HDD: Seagate Barracuda 7200.12 500GB PSU: Arctic Cooling Fusion 550W LCD: Benq G2420HDBL Case: Fractal R3 + UCTB12P