Stredna škola
Stredna škola
čavte, tohto roku sa chystam na strednu skolu len neviem kam dat prihlasku ... rozmyslam nad odborom mechanik pc sieti, zatial co viem najlepsie co sa tyka praxe je na tom šaca v košiciach. Keby ze je tu niekto z tejto školy nech napiše nejake + a- a dalej som rozmyslal SIT kom .
-
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 28. Feb, 2011, 11:49
Re: Stredna škola
gymnazium.
main: 9950X + Noctua NH-D15 G2, ASUS STRIX B650E-F, Kingston 64gb DDR5 6000 CL30, 7900 GRE Nitro+, 990 Pro 4TB, ASUS STRIX Aura RGB 1000W, Fractal North XL + 4x Noctua A14x25 G2
mozes dat aj nazvy ? lebo tu naokoli niesu take gymka zo zameranim na informatiku
-
- Sponzor fóra gold
To nevadi ,
pripadne spse KE.
pripadne spse KE.
main: 9950X + Noctua NH-D15 G2, ASUS STRIX B650E-F, Kingston 64gb DDR5 6000 CL30, 7900 GRE Nitro+, 990 Pro 4TB, ASUS STRIX Aura RGB 1000W, Fractal North XL + 4x Noctua A14x25 G2
- M1ch4l
- VIP
- Dátum registrácie: Št 21. Feb, 2008, 14:00
ja si taktiez myslim, ze gymnazium
ziskas vedomosti vseobecne, ktore sa ti casto zidu aj ked mozno nemas taky pocit a budes vediet veci, ktore je dobre vediet. Plus vo vyssich rocnikoch sa mozes uz nejako zameriavat na to, co chces
naucia ta aspon trosku z matematiky, takze ak pojdes na vysku technicku, nebude to az taky sok.
nazvy ti dat nemozem lebo neviem, kde konkretne byvas/chces ist. Ale v Ziline (celom kraji) mozem odpocurit GVOZA
ziskas vedomosti vseobecne, ktore sa ti casto zidu aj ked mozno nemas taky pocit a budes vediet veci, ktore je dobre vediet. Plus vo vyssich rocnikoch sa mozes uz nejako zameriavat na to, co chces
naucia ta aspon trosku z matematiky, takze ak pojdes na vysku technicku, nebude to az taky sok.
nazvy ti dat nemozem lebo neviem, kde konkretne byvas/chces ist. Ale v Ziline (celom kraji) mozem odpocurit GVOZA
Music: AKG K240 MK II / Beyerdynamic DT 770 Pro 80 Ohm @ Topping DX7 Pro
Bike: 2022 Canyon Neuron CF 8; Coffee: Chemex 6-cup
Spoiler: ukázať
- elementar
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Ut 16. Mar, 2010, 22:34
Kolko pani mate rokov (take bolo mozno kedysi) ? o nieco starsi rovesnici silno banuju studovanie gymnazia... vraj to co vedeli uz nevedia tak bolo toho z kazde rozku trosku malo... vseobecne vzdelanie sa da ziskat aj inou nenarocnejsou formou ako gymnaziom ak sa chce... ja toho zastanca vobec niesom... to ze je niecoho prebytok mierim na pc mehcanik ano ale ten ktory chce a vie sa dokaze presadit... vyska ? a co ze si mal gymnazium ?... tiez na tom nesejde to viem od blizkych ludi ktori si tento rok davali prihlasky kade tade... ak sa k nam chces dostat sprav prijimacky. ja som skor za konkretne zameranie ktore ho bavi
- M1ch4l
- VIP
20 rockov mam
ako to povedat...gymnazium je vseobecne povazovane za strednu skolu najvyssej urovne. Je tam vyssia konkurencia medzi studentami (velmi jednoducho povedane lepsi studenti). Samozrejme potom je tam este ta kopa vypatlanych biflosiek a pod...
Co tym chcem povedat, je ze prostredie na gymnaziu ta taha smerom hore. Na priemyslovkach a nizsich skolach, kde sa v daleko vacsom pocte vyskytuju rozni "jednoruki" ta prostredie uz skor tlaci dole (ak si dobry...ak si jednoruky tak zapadnes akurat)
ako to povedat...gymnazium je vseobecne povazovane za strednu skolu najvyssej urovne. Je tam vyssia konkurencia medzi studentami (velmi jednoducho povedane lepsi studenti). Samozrejme potom je tam este ta kopa vypatlanych biflosiek a pod...
Co tym chcem povedat, je ze prostredie na gymnaziu ta taha smerom hore. Na priemyslovkach a nizsich skolach, kde sa v daleko vacsom pocte vyskytuju rozni "jednoruki" ta prostredie uz skor tlaci dole (ak si dobry...ak si jednoruky tak zapadnes akurat)
- elementar
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Ut 16. Mar, 2010, 22:34
Ak padne na priemyslovke nema na gymnazium
A bez zien je to na prd
A bez zien je to na prd
-
- Sponzor fóra gold
16 , tuto dilemu som riesil pred rokomelementar napísal:Kolko pani mate rokov (take bolo mozno kedysi) ?
- Martin2195
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 29. Okt, 2010, 18:36
Ale zase záleží aj na aké gymnázium, pretože niektoré sú vážne dobré (človek sa tam naučí veľa vecí a sú aj dosť náročné) iné zase berú akíchkoľvek žiakov len aby dostali dotáciu od štátu a žiaci sa neučia nič...stačí ak sa vie podpísať a spraví to na samé jednotky. Takže nie je gympel ako gympel.
Ja som si dva roky dozadu vybral ten ťažší gympel, je tam toho síce strašne moc a také veci ako biológiu, geografiu a pod. potrebovať nikdy nebudem ale patrí to k všeobecnému vzdelaniu.
Ja som si dva roky dozadu vybral ten ťažší gympel, je tam toho síce strašne moc a také veci ako biológiu, geografiu a pod. potrebovať nikdy nebudem ale patrí to k všeobecnému vzdelaniu.
- M1ch4l
- VIP
jasne, neni gymnazium ako gymnazium. Do Rajca na gymnazium chodit netreba. Chalan co ho v zasade vyhodili od nas z GVOZY (aj znamky aj spravanie) tam mal udajne jednotky
bez zien je to naprd...cosi mi hovor sakra, studujem informatiku na MFF CUNI v Prahe. Asi si uz vies domysliet, kolko zien tam mame.
bez zien je to naprd...cosi mi hovor sakra, studujem informatiku na MFF CUNI v Prahe. Asi si uz vies domysliet, kolko zien tam mame.
M1ch4l: upratovacka a vratnicka?
... a ano, podobne sme to mali aj my ... typek nedal maticku, siel do rajca na gympel, a tam mal same 1 ...
... a ano, podobne sme to mali aj my ... typek nedal maticku, siel do rajca na gympel, a tam mal same 1 ...
lava, prava, lava, prava ...
- Martin2195
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 29. Okt, 2010, 18:36
Aj ja mám pár bývalých spolužiakov, neišlo im to tak prestúpili na lahší gympel a tam majú samé jednotky...
Len ma sere, že keď si budem dávať prihlášku na výšku tak ja tam budem mať jednu-dve trojky a oni samé jednotky, takže na ich vysvedčenie budú pozerať trochu inak...
Len ma sere, že keď si budem dávať prihlášku na výšku tak ja tam budem mať jednu-dve trojky a oni samé jednotky, takže na ich vysvedčenie budú pozerať trochu inak...
A co ze budu mat lepsie vysvedcko ? , ked pojdes na vysku ty a chodil si na kvalitny gympel kde ta aj nieco naucili budes to mat lahsie ako oni co mali jednotky "lahsiou cestou" bez takej driny ako ty
- _Ludo_
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Ut 29. Jún, 2010, 12:13
Na VS je omnoho tazsie sa udrzat ako sa na nu dostat. Teda pokial nestudujes nejaky exoticky obor.
Z tohto pohladu som rad za svoju priemyslovku.
Z tohto pohladu som rad za svoju priemyslovku.