Vyhrážka na podanie žaloby za podvod
- dendroid
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Pi 13. Jan, 2006, 02:00
Re: Vyhrážka na podanie žaloby za podvod
Nema ta pani schizofreniu ?
- Jaccobinho
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Ut 31. Aug, 2010, 16:38
Tá pani má niečo oveľa horšie, ako schyzu Práve mi prišla odpoveď na ten list, čo som jej poslal:
To nieje tresny cin! Nic sa mi nestane. Hahaha nebojim sa. List je spaleny,nezaujima ma. Hahaha
HP Pavilion dv6-2170ec
CPU: Intel Core i5-430M RAM: Kingston 8GB KIT DDR3 1600MHz HyperX VGA: nVidia GeForce GT 320M 1GB DDR3 HDD: WESTERN DIGITAL Scorpio Black 750GB 16MB cache @ 7200 rpm PAD: Logitech Cooling Pad N120 OS: Windows 7 Home Premium SK
Skinzone.sk customized skin
CPU: Intel Core i5-430M RAM: Kingston 8GB KIT DDR3 1600MHz HyperX VGA: nVidia GeForce GT 320M 1GB DDR3 HDD: WESTERN DIGITAL Scorpio Black 750GB 16MB cache @ 7200 rpm PAD: Logitech Cooling Pad N120 OS: Windows 7 Home Premium SK
Skinzone.sk customized skin
- shiro
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 21. Dec, 2006, 02:00
je to nejaka uboha pubertacka, na take trollovanie je jedina pomoc - bloknut jej cislo v mobile aby nechodily otravne smsky a ak ti daco posle postou, hadzat to do smeti. Alebo si ju najst a vybit jej par zubov, potom hadam pochopi
Ryzen 7 3700X | SilentiumPC Fera 3 | Asrock X570M Pro4 | Patriot Viper 4 Blackout 16GB DDR4-3600 CL17 | Gainward RTX4060 Ti Pegasus 8GB | Samsung 970evo Plus 250GB NVMe | Corsair MP510 1TB NVMe | Samsung 980 Pro 2TB NVMe | Corsair RM550x | 32" Samsung ViewFinity S60UA | 3x Noctua NF-S12B redux 1200 PWM
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB
- landrower
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 16. Okt, 2009, 16:45
alebo naozaj, zavolat zelenym, nech si z nich ide robit srandu..
kazdopadne by som dal minimalne blokovat jej cislo, blokovat mail a je pokoj
(ak by sa ti chcelo dat si tu namahu, shiro-v navrh riesenia ma tiez svoje caro )
kazdopadne by som dal minimalne blokovat jej cislo, blokovat mail a je pokoj
(ak by sa ti chcelo dat si tu namahu, shiro-v navrh riesenia ma tiez svoje caro )
Steam: michalsveto
Spoiler: ukázať
- Martin2195
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 29. Okt, 2010, 18:36
Ja by som ju na tvojom mieste ignoroval...Na súd to dať nemôže, pretože ty si splnil všetko čo si uviedol v inzeráte - telefón bol funkčný, baterku si bol ochotný vymeniť/preplatiť, takže ti môže akurát tak zamávať...
Mna by skor zauijimalo ci sa jej baterka nepokazila korozovanim po ceste alebo ona doma nieco posrala.. kedze tebe telefon doma fungoval. Pokial nie je uzavreta pisomna zmluvu kde je uvedena aj zaruka, tak ti nemoze nic. To, ze sa s niekym dohodnes na 3 - 6mes. zaruke je povacsinou ustna dohoda.
Ja som osobne predaval raz router, mne doma fungoval dokonca den pred odoslanim ale dotycnemu vraj nie. Vymenili sme si asi 5 telefonatov, s tym, ze ho vezmem spat a nakoniec to tusim dopadlo tak, ze si ho nechal... ja som doteraz presvedceny, ze ho nevedel iba nastavit ..
Ja som osobne predaval raz router, mne doma fungoval dokonca den pred odoslanim ale dotycnemu vraj nie. Vymenili sme si asi 5 telefonatov, s tym, ze ho vezmem spat a nakoniec to tusim dopadlo tak, ze si ho nechal... ja som doteraz presvedceny, ze ho nevedel iba nastavit ..
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
srandovna to zena
ja by som ju ignoroval. zablokoval cislo, mail. Ono by ju to preslo. Zjavne sa jedna o osobu trchen narusenu
ja by som ju ignoroval. zablokoval cislo, mail. Ono by ju to preslo. Zjavne sa jedna o osobu trchen narusenu
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)
- mirjak
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 16. Nov, 2006, 02:00
pokracuj, zacina to byt zabavne, mozno ten pribeh jedneho dna kupi bulvar alebo nejaky klub psychiatrov
...a skutocne, ak Ta to uz nebavi, jednoducho ju ignoruj, skoda SMS, postovneho, casu a nervov
...a skutocne, ak Ta to uz nebavi, jednoducho ju ignoruj, skoda SMS, postovneho, casu a nervov
Prosim, podaj na nu TO. Lebo toto je moc. Nech sa dievca nauci, ze trolovat si moze doma na dvore...
- icefire
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 01. Nov, 2008, 19:48
Trestne oznamenie, stiahnut to mozes hocikedy, chod si to vyskusat, aspon sa naucis par veci ohladom tohto, je to iba plus do zivota
vo vyhlásení máš chybu máš tam 2011 a nie 2012
Tak pani je pekne mimo Diskusiu som nečítal ale podla prvého príspevku
Ludia niekedy držia jazyk za zubamy aj koli ovela vačším sumám lebo vedia že je to beh na dlhé trate,ak máš navyše potvrdenie(ak máš) že si tých 5eur poslal na jej učeť tak neriešit,koniec vyriešené.
Ludia niekedy držia jazyk za zubamy aj koli ovela vačším sumám lebo vedia že je to beh na dlhé trate,ak máš navyše potvrdenie(ak máš) že si tých 5eur poslal na jej učeť tak neriešit,koniec vyriešené.
Napis jej ze nakolko si zo svojej strany splnil vsetky svoje povinnosti, beries vec za uzavrenu a od nasledujuceho dna bude jej telefone cislo blokovane, rovnako ako emaily. Ignorovat, ignorovat, ignorovat.
"Mudrejsi ustupi. Smutna pravda, na ktorej je zalozena svetovlada hluposti"
"Mudrejsi ustupi. Smutna pravda, na ktorej je zalozena svetovlada hluposti"
MB: MSI Z77A-G45 CPU: Intel i7 2600k + Cooler Master Nepton 240M
DDR3: 2x8GB Kingston DDR3 1333MHz CL9 HyperX Fury White Series
VGA: GAINWARD GTX970 Phantom HDD: WD3200AAKS + WD6400AAKS
Zdroj: CORSAIR TX650 LCD: BenQ T2200HDA Case: Cooler Master Dominator
I AM NIKON
DDR3: 2x8GB Kingston DDR3 1333MHz CL9 HyperX Fury White Series
VGA: GAINWARD GTX970 Phantom HDD: WD3200AAKS + WD6400AAKS
Zdroj: CORSAIR TX650 LCD: BenQ T2200HDA Case: Cooler Master Dominator
I AM NIKON