Rady pri kupe viacerych komponentov
Re: Rady pri kupe viacerych komponentov
Aha, takze v klude by som mohol kupovat aj celu "uzavretu" bez plexi a "dier" v bocnici a bolo by to este lepsie ako keby tam tie diery boli ? A k RAMKAM, to je lacna zalezitost , bral by som bud Corsairy alebo Kingstony. Jednoznacne budem brat 8GB (2x4) kit. Neviem sa rozhodnut ci sa oplati priplatit za Vengeance Corsairy napr. 1866 alebo kupit o nieco lacnejsie Kingstony s HyperX alebo este su tu aj 1333 kingstony bez chladica. Nieje lepsie brat s chladicmi ? A prida mi nejake FPS , vykon keby som zobral 1866 , alebo inac, je nejaky rozdiel vo vykone medzi 1600 a 1866 ?
Spoiler: ukázať
- plavuskin
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Št 29. Dec, 2011, 22:17
Rozdiel medzi 1600 a 1866 ramky nie je v podstate ziadny. Cize kludne zober tie Kingstone HyperX 1600. Budu ti bohate stacit.
- Kyselinka
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 02. Feb, 2011, 12:33
Ano. Hlavne + menej prachu v skrinke a menej hluku zo skrinky.Mani napísal:Aha, takze v klude by som mohol kupovat aj celu "uzavretu" bez plexi a "dier" v bocnici a bolo by to este lepsie ako keby tam tie diery boli ?
A k ramkam, citaj http://pctuning.tyden.cz/hardware/proce ... dr3-pameti
Takze skrinku uzavretu asi. A k tym RAMkam jednoznacne 1333-1600. Asi tie 1600 kvoli tomu ze tam je ten chladic a je tam len tych 5€ +- rozdiel to sa da zvladnut. Fuu, po precitani toho clanku a po tom co som videl testy tak mam dost asi . Nikdy asi nebduem rozmyslat po drahych ramkach ked som videl ze 1333 a 2100 maju rovnaky vykon a ziaden prinos FPS v hrach, niekedy tam bolo aj ze mali slabsie o 1FPS viac ako silnejsie, cudne no . Aspon mam v tom jasno