World of Tanks (MMO)
Re: World of Tanks (MMO)
Sú to hodnoty bez bonusu veliteľa, ventilácie a prídelu (50g rations). Celkovo 12,5%.
Čo sa týka nových T9/T10 USA HTs, tak sú tiež dosť papier, ale ich pancier sa ešte má vylepšiť.
Okrem toho, mnoým francúzskym tankom neznížili iba HPs a sklopenie dela. Zvýšili čas nabitia revolvera a čas medzi strelami.
Čo sa týka nových T9/T10 USA HTs, tak sú tiež dosť papier, ale ich pancier sa ešte má vylepšiť.
Okrem toho, mnoým francúzskym tankom neznížili iba HPs a sklopenie dela. Zvýšili čas nabitia revolvera a čas medzi strelami.
s pozdravom, crux.
- XZKX
- Čierna listina bazáru
- Dátum registrácie: Ne 09. Aug, 2009, 19:42
Čo chcú znížiť na sklopení dela u AMX12t ? Veď to vozítko je úplne useless, oničom výkon motoru, slabá manévrovateľnost, delo naprosto nepoužiteľné (vlastne skôr veža)..
Pioneer. Audio Technica. Sony. Intel. Microsoft.
Nehovorím som o konkrétnom modely, 12t zlepšili sklopenie/zdvih dela, presné údaje boli na predchádzajúcej strane.
s pozdravom, crux.
Ako to bude s tymi novymi US heavy tankami? Nasiel som topic, kde sa pise ze ak mam v garazi t34, automaticky sa mi po patchi premeni na t34 premium a k tomu este dostanem M103 ? http://forum.worldoftanks.eu/index.php? ... e__st__220 Az sa mi to nechce verit.. ak je to tak, tak rychlo na t34
Spoiler: ukázať
hmm a vie sa aspon priblizny datum toho patchu? uz mi chyba len nejakych 100k xp do t34, a 2.6mil. kreditov s premium by som to mal v pohode zmaknut do 2 tyzdnov, len aby som to stihol
skoda, to uz nestiham bodaj by sa to pretiahlo...
- M1ch4l
- VIP
- Dátum registrácie: Št 21. Feb, 2008, 14:00
ono sa to taha uz par mesiacov
Music: AKG K240 MK II / Beyerdynamic DT 770 Pro 80 Ohm @ Topping DX7 Pro
Bike: 2022 Canyon Neuron CF 8; Coffee: Chemex 6-cup
wot som nehral od kedy vyslo bf3, teraz som sa k tomu vratil takze nemam prehlad
- sebinho
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ne 01. Máj, 2011, 10:15
mam tuto hru rad, ale s kazdym dalsim patchom sa mi zda horsia, napr ten novy tank freezing v cw
- M1ch4l
- VIP
uz som nejaky cas nehral a vobec mi to nechyba
maloktora hra ma srala tak ako WOT...
maloktora hra ma srala tak ako WOT...
Mna to celkom bavi kedze som zacal hravat so strednymi tankami a je to take zabavnejsie rychlejsie, pred tym som hraval len s heavy.
Nestava sa vam niekedy take cosi ze sa vam akosi "bugne" gun a nemozete nic prestrelit? Niekedy mam pocit ze sa to neda Vcera napr. som 3 krat strelil s mojim 105mm delom na t32 do predu vk36001h z 5 m, sice to bolo pod uhlom ale aj tak, aby 198mm neprestril ten tank...nechapem. V tej iste bitke som strielal do podvozku T32 ktora bola na kopci predomnou, 4x som strelil a nic Niekedy sa mi zda ze v bitke zas nemozem nic trafit, proste vystrelim na tank 3x a nic, v dalsej bitke strielam na 600m v pohode Niekedy sa tej hre cudujem
Nestava sa vam niekedy take cosi ze sa vam akosi "bugne" gun a nemozete nic prestrelit? Niekedy mam pocit ze sa to neda Vcera napr. som 3 krat strelil s mojim 105mm delom na t32 do predu vk36001h z 5 m, sice to bolo pod uhlom ale aj tak, aby 198mm neprestril ten tank...nechapem. V tej iste bitke som strielal do podvozku T32 ktora bola na kopci predomnou, 4x som strelil a nic Niekedy sa mi zda ze v bitke zas nemozem nic trafit, proste vystrelim na tank 3x a nic, v dalsej bitke strielam na 600m v pohode Niekedy sa tej hre cudujem
- M1ch4l
- VIP
netreba zabudat, ze prestrel sa riadi normalnym rozdelenim, 198 je len stredna hodnota, 198*1.2 - 198*0.8 je 6-nasobok rozptylu, to je interval kde padnes s pravdepodobnostou zhruba 97.5 % ci kolko to je...takze obcas mozes padnut aj mimo...a ak trafis zle miesto (co sa so 105mm americkou stava takmer vzdy kedze je brutalne nepresna), tak to je bounce...a taktiez na VK3601H nie je vsade spredu 100mm, gun mantle je pravdepodobne daleko hrubsi
som si teraz zahral jednu bitku...samozrejme ma to nasralo...vybehnem spoza domu ze idem zabit skoro mrtvy tank...tak nanho vystrelim, lenze samozrejme v skutocnosti mierim este kdesi do **** na ten dom kvoli nekonecnej odozve...zrovna idem odinstalovat...fakt maju uplne poprdeli sietovy kod...a taktiez milujem, ked to pri nacitavani mapy len tak z nicoho nic klakne...ani chybova hlaska nic, len sa to sepali...to programovali neskutocne neschopni mantaci...este s flasou vodky v ruke
som si teraz zahral jednu bitku...samozrejme ma to nasralo...vybehnem spoza domu ze idem zabit skoro mrtvy tank...tak nanho vystrelim, lenze samozrejme v skutocnosti mierim este kdesi do **** na ten dom kvoli nekonecnej odozve...zrovna idem odinstalovat...fakt maju uplne poprdeli sietovy kod...a taktiez milujem, ked to pri nacitavani mapy len tak z nicoho nic klakne...ani chybova hlaska nic, len sa to sepali...to programovali neskutocne neschopni mantaci...este s flasou vodky v ruke