Vyplatenie penazi na bank. ucet z paypalu

V tejto sekcii môžete debatovať skoro o všetkom ...
Používateľov profilový obrázok
hulo92
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Dátum registrácie: Pi 06. Feb, 2009, 19:50

Vyplatenie penazi na bank. ucet z paypalu

Príspevok od používateľa hulo92 »

Chcel by som sa spytat ako je to na vyplatenie penazi na bank. ucet z pp... jeden znamy mi zaplatil na paypal a potreboval by som ich na svojom ucte...pisu tam nieco o 3€, ale neviem ako si to mam vylozit, ci o vratia alebo nie :) dakujem za odpovede
faugusztin
Moderátor
Moderátor
Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00

Re: Vyplatenie penazi na bank. ucet z paypalu

Príspevok od používateľa faugusztin »

Kde je problem ? Prihlasis sa, kliknes na Withdraw a vyskoci ti tabulka :
Withdraw funds to your bank account
Banks in Slovakia 1-2 business days Free
Banks in the U.S. 3-4 business days Free for banks in the U.S.
--------------------------------------------------------------------------------
Withdraw funds to your card 1-2 Business Days €2,00 EUR
Teda presun penazi z paypal na bezny ucet v banke v SK je zadarmo (1-2 dni), do banky v USA je zadarmo (3-4 dni), na kreditku 1-2 dni a za poplatok 2 euro. Kde je problem ?

Ak myslis toto :
Please enter all information exactly as your bank has it. Otherwise, transfers to and from your PayPal account will be returned. A return fee of €3,00 EUR will apply, and your bank may charge additional fees.
Ak mas problem s touto vetou, tak mas asi chabu znalost anglictiny. Pise sa tam doslovne :
Prosim napiste vsetky udaje presne tak ako vam ich poskytla banka. V opacnom pripade bude platba bankou vratena/odmietnuta. Za vratenu platbu sa uctuje poplatok 3€, a vasa banka moze pridat k tomu dalsie poplatky.
macejd
Nový používateľ
Nový používateľ
Dátum registrácie: So 06. Jún, 2009, 20:20

Príspevok od používateľa macejd »

Presne ako píše faugusztin. Teda treba zadať správne údaje účtu, na ktorý chceš peniaze poslať (vybrať). Treba si teda pripraviť meno banky a IBAN číslo účtu.
fush1
Nový používateľ
Nový používateľ
Dátum registrácie: Pi 16. Sep, 2011, 21:29

Príspevok od používateľa fush1 »

ozivim túto tému skrz toho ze chcem to iste.
problem vsak je ze paypal po mne chce pri odosielani penazi potvrdit kartu a ja blbec som tri krat zle opisal ten kod 4 miestny na overenie....
teraz po mne chce poslat obcanak a kartu uz som to urobil
potrebujem vsak nutne to previest cize som rozmyslal nedása urobit nieco ako je na eshopoch ze vytvorim príkaz pay now a prihlasim sa a zaplatím akoze za nieco na moj ucet v tatra banke?

poprípade nepoznáte niaký spôsob ako to preniest inak paypal totiz nereaguje a nic nepísu...
Používateľov profilový obrázok
felipe25
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Dátum registrácie: Po 19. Júl, 2010, 13:00

Príspevok od používateľa felipe25 »

Ved ked si to urobil tak pockaj nech Ta overia a budes to moct previest, ci kde je problem.
Btw 3x zly kod, to co si robil? :) Ci niesi na nejakom podozrivom zozname a preto im to tak trva. Nejak nezrozumitelne si napisal preco to vlastne nevies previest, ak si poslal sken OP a stale Ti to blokuju.
Spoiler: ukázať
Main PC: Fractal Define Black R5 window, ASUS ROG STRIX Z390-E GAMING, Intel Core i5 9600K, Patriot Viper4 Series 16GB KIT DDR4 3000MHz CL16, ADATA XPG GAMMIX S5 SSD 256 GB SSD, 1x5TB + 1x4TB, GIGABYTE 1060 GTX 3GB, Blue-Ray LG, 27" Samsung QHD, keyboard: Asus TUF Gaming, mouse: HP Pavilion mouse 200, Windows 11 Pro 64bit

NB: DELL + ASUS

iPhone 13 Pro Max
Huawei Mate 40 Pro

Návrat na "Debata o všetkom"