DotA 2
Re: DotA 2
ja uz ne, uz som to aj pisal ...
uz viac nez mesiac mam na svojom ucte DOTU2, nejako som od steamu ziskal
uz viac nez mesiac mam na svojom ucte DOTU2, nejako som od steamu ziskal
Spoiler: ukázať
- elementar
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Ut 16. Mar, 2010, 22:34
No vo este hravate intenzivne ?
v utorok sa mi husarsky kusok podaril za kunkku jednym hitom rampage v gangfighte mi critla buriza do splashu za 800
v utorok sa mi husarsky kusok podaril za kunkku jednym hitom rampage v gangfighte mi critla buriza do splashu za 800
Ja dotu 2 hravam, aj ked zo zaciatku sa mi to nepozdavalo a pacil sa mi stale viac HoN.
Nejako som si ale na to vsetko zvykol a paci sa mi to dokonca viac
Good job Valve.
Nejako som si ale na to vsetko zvykol a paci sa mi to dokonca viac
Good job Valve.
Case: Silverstone RVZ01B, CPU: Intel Core i3-4130, GPU: EVGA GeForce GTX 750 Ti 2GB, RAM: Crucial Ballistix Tactical 4GB (1 x 4GB) DDR3-1600, MB: Asus H81I-PLUS Mini ITX, HDD: Crucial M500 240GB
Akurat sa mi stala taka zaujimava vec. Mal som skeleton kinga, score 4:0, davali sme im strom, tak som sa rozbehol pred ich studnu, ze si tam len tak nabehnem, mozno niekoho dam, ved som mal nabite ulti. Dal som jedneho a studna ma dorazila, vsak pohoda. Kym som bol vsak "mrtvy", tak sa skoncila hra a mne zaratalo smrt.
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
hehe
a co si robil celu hru ked si mal len 4:0?
napis to na dev forum ako bug
a co si robil celu hru ked si mal len 4:0?
napis to na dev forum ako bug
mal som dost asistov, ale aj tak to bolataka 25 minutova hra, takze sa toho vela nestihlo
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
momentalne sa lycan pickuje v kazdej hre
preto hravam SD
ja mam zartnute apsd, cm moc nemusim. Chyba mi tam ar a rd, tie som hraval najviac
.. aj to bude.
- BlackAngel
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 24. Sep, 2007, 08:00
ar sa uz da vybrat v private game, tak dufam, ze teraz v piatok bude uz v MM premna je to s mr jednoznacne najlepsi pub mode
CPU: I3 4130 + Noctua NH-U12P MB: ASrock Z87M Extreme4 VGA: MSI GTX 950 2GB RAM: KINGSTON 2x4GB HyperX 1600MHz SSD: Kingston 128GB V200 HDD:WD640AAKS PSU: Corsair VX450W Case: Fractal Desing 1500 Monitor: Dell P2414H + Dell Studio 1555 + PS4