nemaju vzdy spolocny nazor, ale ciel by spolocny mali mat.
ale v podstate tu riesime neriesitelnu vec. Kazdy politk ma moznost pri hlasovani 3 moznosti. A ak zvoli za napriek svojmu resvedceniu alebo za uplatok tak by sa mal za to zodpovedat.
Ale ja nevidim problem v politikoch, oni robia veci co mi im povolujeme. AK to nevadi nam ze si tam robia svoje ksefty a krajina upada, tak potom preco nie. Pozri me sa na to ako dopadli volby, vsak toto je nazor Slovakov. Zadubenost a kratkozrakost.
Stale nechapem ako je mozne ze v okoli vsetci by volili SaS a nakoniec bola na hranici do parlamentu. Ja proste vravim ze ludia co maju kus rozumu, alebo sa hraju ze ho maju, nesli k volbam a maju len plne usta ..... .
Pred volbami prepukla kazua gorila (co si osobne myslim ze to je len kvapka v mori) a pozri me sa ako to v politike vyzera. Najcastejsie pominana osoba vyhrala volby, krpec Dzurinda a Miklos (iked ho povazujem za dobreho ekonoma, ale s danovym uradom to pos*al) odchadzaju az po volbach. Sakra, vsak tu malabyt revolucia a ten poondany parlament mal zhoret, a hentie hovada sme mali pohadzat do dunaja. Ale aky je vysledok?
Pozeram spravy a tam nahanaju Malcharka (ktory je bohvie kde), teraz Ruska. Ale kde je predvedeny Fico, Dzurinda, Miklos? Najcastejsie spominane mena.
No my sa ideme cudovat ze ludia v stranach hlasuju proti svojmu presvedceniu. Nemyslim ze je to vec na najeke hlbsie zamyslenie kedze je u nas politicka kultura aka je. Chce to zmenu, ale ludia ukazali ze zmenu nechcu a redsej budu verit ruzovkastym slubom, ktore aj tak nebudu splnene lebo dane sa idu dvihat aj tak