Všeobecná diskusia
- qq6600
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 11. Dec, 2008, 21:08
Re: Auto a dopravná debata, všetko sem
to kto ti povedal ze prevodovka?yNo napísal:Ja mam takyto problem: Skoda fabia -2003, 1.2htp. Auto na volnobehu tak hrckoce- je to na 90% prevodovka. Po stlaceni spojky hrkotanie prestane. Teraz otazka: je nutne vymenit to,alebo je to ok? V servise mi povedali,ze tym trpi vela fabii a ze je to OK. Ale clovek nikdy nevie
no nepomohlo bratm,aj som si myslel ,ale neva uz som zohnal za 10e na nete
MB:ASROCK Z68 Pro3-M CPU:i5-2500K + Gelid Tranquillo+UCTB12 RAM:KINGSTON 4x2GB DDR3 1333MHz HDD:WESTERN DIGITAL Caviar Green 500GB 32MB cache SSD:CRUCIAL M4 128GB GPU:MSI GeForce GTX 1060 GAMING X 6G Sound:Sound blaster tactic3d sigma PSU:Seasonic X-660 Case:SILVERSTONE SST-PS05B Precision + 7xEnermax T.B.Silence, UCTB12 Monitor:LG IPS235V-BN
-
- Čierna listina bazáru
- Dátum registrácie: Št 04. Jún, 2009, 19:20
qq6600: to bol skromny odhad otca,ktoremu to aj potvrdili v servise Je to nieco ine?
4.2015 - koncim s forom za Ban do bazaru, kde som nikoho neokaslal-ale zabudol ukončiť staré odlezane obchody.
- qq6600
- Používateľ
spojkove lozisko
-
- Čierna listina bazáru
Robi mi to aj po vymene spojky.
Edit: Malo by to byt konkretne oska na prevodovke
Edit: Malo by to byt konkretne oska na prevodovke
Naposledy upravil/-a yNo v Št 22. Mar, 2012, 21:34, upravené celkom 1 krát.
4.2015 - koncim s forom za Ban do bazaru, kde som nikoho neokaslal-ale zabudol ukončiť staré odlezane obchody.
tiez som za lozisko
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
Spoiler: ukázať
- qq6600
- Používateľ
a menila sa iba lamela alebo komplet sada?
- scpeter1
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ne 13. Aug, 2006, 02:00
vymen spojkove lozisko.......
Lenovo IdeaPad y560,120GB Samsung 840 SSD,VU+Uno 4K SE,Samsung Galaxy Note 4,root,UPC Fiber Power 130/10
-
- Čierna listina bazáru
Komplet spojka. Len pred vymenou spojky sa jazdilo na znicenej spojke, tak asi preto sa ta prevodovka znicila. Ja len, ci sa mi neznici este nieco, alebo s tym mozem pokojne jazdit.
Ložisko, to že to bolo menené neznamená že to bolo vymenené dobre, a nejazdiť.
.
Ak to lozisko iba susti, tak je to viacmenej ok, resp. tomu neublizis. Mnoho znackovych aj performance spojek ma problemy s huciacim loziskom. U mna je tiez pocut, resp. ide od motora vacsi hluk, ked pustim spojku, ale riesit to nemienim.
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
-
- Čierna listina bazáru
No mne to na voľnobehu vyslovene hrkoce.
Tak je bud rozsypane/vybehane, alebo je to ta oska. V kazdom pripade, toto uz nevyzera moc na jazdenie.
Neviem kde ťa namerali, mňa takto namerali o 2hej ráno na klokočine dole hviezdoslavkou 167km/h. Ten istý prípad, na fotke žiadne evč, iba svetlá a strieborná farba auta. Riešilo sa to na DI, zavolal som DAS, a nič z toho nebolo keďže auto nebolo identifikovateľné. Odvtedy ma však zastavovali PMJ pomaly hocikedy keď ma videli, a hladajú všade kde len môžu, osobná prehliadka, prehliadka vozidla, skrátka buzerácia, a strata času. Tak som nakoniec zmenil pobyt, a auto dal na NZ ŠPZ.quicky napísal:namerali ma v meste 97kmh na 50Ke,udajne 800e ... nezobrali mi ani vodicak ani pokuta ,ukazal mi fotku a nebolo nic vidiet len 4 bodky od svetla,ani znacku,ani auto ani znak na kapote nic :X teraz sa modlim aby to na pocitaci u nich vyzeralo tak isto.p olicajt mi povedal,ze je moznost ,ze sa to zamietne a nic z toho nebude,tak sa modlim
Napríklad tú hviezdoslavku keď sme sa bavili s chalanmi, vedia merať až od vrchu po spodok po zákrutu, ale málokedy niekoho naozaj aj chytia pri vyššom prekročení lebo odbočí skôr ako dojde dostatočne k nim nato aby mali obstojnú fotku, tak chytajú malé prekročenia... A tá pokuta 800 je pomerne nezvyčajná suma, akokeby zo starého sadzobníka, minule som dostal 650e za 226km/h na D1, čo je maximum čo sa dá na mieste za rýchlosť ak ti k tomu nenaráta aj iné priestupky, aspoň mne viac nikdy nepovedali. 800 za jazdu v obci jedine v správnom konaní.
Treba si dávať pozor, na dopravnom v Nitre sa pomenili ľudia po poslednej "afére" a je tam teraz veľmi ťažko niečo vybaviť, neoplatí sa chodiť viac ako 80 momentálne po nitre ale radšej ani to nie, nad tú rýchlosť už veľmi radi posielajú pozvánky.
Naposledy upravil/-a SAJBAMA v Pi 23. Mar, 2012, 14:07, upravené celkom 1 krát.
Workstation: HP Z230- i7 4770, 16gb DDR3, GTX 960, SSD RAID 2x256GB, 3x HP 24" LCD