aky je naj free server???
- BoBo_
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 21. Feb, 2005, 20:00
aky je naj free server???
caute,chcel by som si spravit web stranku o audiu a hladam neaky free server,poznam napr WZ.CZ ale ten je strasne pomaly,neviete o neakom rychlejsom?? stacilo by mi tak 30-50 mb na cely web 8) tak plsss poradte
- Wizik
- VIP
- Dátum registrácie: Št 06. Okt, 2005, 20:00
no ja verim jedine poznamkovemu bolu ... ale pojde to ... a www.ic.cz je fajny server dobry vyber
Notebook : Macbook Pro Retina 15" i7 2Ghz, 8GB RAM, 256GB SSD, Iris Pro, OS X Mavericks
Phone : iPhone 6 64GB space gray + HTC One M8
SONY RX100 - kompaktny bokeh
I ♥ MUSIC !
I ♥ MUSIC !
No kedze zacinas tak Frontpage by aj mohol byt, no ja by som bral radsej Dreamweaver abo free NVU...
Zadara bolo svojho casu aj www.freeweb.sk ale neviem ci este primaju novych uchadzacov...
A notepad je sice pekna vec, ale wizik zrejme nerobil nic vecsie, lebo v pozn. bloku pri vecsom projekte potom absolutne nemas prehlad nad kodom...
To potom jednoznacne PSPad abo Notepad++...
Zadara bolo svojho casu aj www.freeweb.sk ale neviem ci este primaju novych uchadzacov...
A notepad je sice pekna vec, ale wizik zrejme nerobil nic vecsie, lebo v pozn. bloku pri vecsom projekte potom absolutne nemas prehlad nad kodom...
To potom jednoznacne PSPad abo Notepad++...
CPU : Celeron 1200MHz&1440MHz - 12*120MHz, DVD : Sony DRU 800A,
HDD : Maxtor 40GB 7200ot. 2MB cache, MB : Abit ST6 RAID, RAM : 256 MB SDRAM PC133 PQI + 128 MB SDRAM PC133 Apacer, VGA : Inno3D GeForce 2MX 400 64MB 175MHz/155MHz@205MHz/165MHz, Zdroj : 250W, Zvuk : Sound Blaster 5.1 Live!
HDD : Maxtor 40GB 7200ot. 2MB cache, MB : Abit ST6 RAID, RAM : 256 MB SDRAM PC133 PQI + 128 MB SDRAM PC133 Apacer, VGA : Inno3D GeForce 2MX 400 64MB 175MHz/155MHz@205MHz/165MHz, Zdroj : 250W, Zvuk : Sound Blaster 5.1 Live!
a co tak vi? Jeden ucitel nam tvrdil ze on v tom robi vsetko... Akurat taky detail ze pod windowsom to asi velmi nepojde
A notepad pouzivam aj ja ... samozrejme ze moja stranka nie je nijak rozsiahla
Spoiler: ukázať
-
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Št 11. Nov, 2004, 14:00
Podla mna je naj www.funpic.de . Mal som aj na ic.cz aj na wz.cz aj inde ale nic nemalo na funpic... Predtym na funpic nebola ani ziadna reklama teraz zial je. Je tam tusim nejakych 2GB priestor a je to fakt rychle. Jedina nevyhoda co mi zatial vadila je ze tam je ine kodovanie, takze pre podporu slov. znakov treba META tagom upravit kodovanie na Central European, ale to nieje problem...
MB: ASRock 890GX EXTREME3 CPU: AMD Phenom II X6 1055T + Gelid Tranquillo
RAM: 2 x Corsair XMS3 4GB (Kit 2x2GB) 1600MHz DDR3, CL9
VGA: Gainward GT240 1024MB GDDR5 SSD: Intel X25-V 40GB HDD: Samsung SpinPoint F3 1TB
Zdroj: Seasonic S12II-520 Case: Antec 300 LCD: Samsung 2443BW
RAM: 2 x Corsair XMS3 4GB (Kit 2x2GB) 1600MHz DDR3, CL9
VGA: Gainward GT240 1024MB GDDR5 SSD: Intel X25-V 40GB HDD: Samsung SpinPoint F3 1TB
Zdroj: Seasonic S12II-520 Case: Antec 300 LCD: Samsung 2443BW
vim nema chybu...ucitel je OK akurat sa rozumie do PCw0rm0n napísal:tak potom tvoj ucitel nie je normalny , alebo je to strasny frajerTomKocuR napísal:a co tak vi? Jeden ucitel nam tvrdil ze on v tom robi vsetko... Akurat taky detail ze pod windowsom to asi velmi nepojde
imho je slusny free webhosting uz vyssie spomenuty ic... oproti napr. wz je v priemere rychlost nacitavania stranky omnoho vacsia...
...Wigwam is like linux, no gate, no windows and apache inside...
I like Tux.
I like Tux.
a co takto www.szm.sk este som s nimi nemal nikdy problemy a stranky vzdy natahuje pekne rychlo, inac by mohol skusit napr aj Adobe GoLive alebo Macromedia Dreamweaver.
- Wizik
- VIP
- Dátum registrácie: Št 06. Okt, 2005, 20:00
Ja som mal vzdy problem s celkovym natahavanim, obrazky nabehli proste hned, ale zbytok stranky sa vzdy dlhsie nacitaval....mirke napísal:jj webzdarma je od urciteho casu naozaj nacisto spomaleny, nacitavanie obrazkov je nekonecneJefry napísal:webzdarma je shit s dslkom mi nacitava stade obrazky pol hodinu nexapem to
Ale niet moc co risit proste www.wz.cz stoji uz za velke a ten www.ic.cz je asi naj volba teraz...
Notebook : Macbook Pro Retina 15" i7 2Ghz, 8GB RAM, 256GB SSD, Iris Pro, OS X Mavericks
I ♥ MUSIC !
I ♥ MUSIC !
- joe-xonic
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Št 13. Apr, 2006, 02:00
mam aj ja jeden zaujimavy link som sa k nemu len prednedavnom dostal a je urceny aj pre neskusenych bloggerov je tam 1Gb miesta nejake tie predvolene dizajny a celkom coolovo vyzera. www.webovastranka.czsamozrejme sa rychlo registrujte a mozte sa bavit