Všeobecná diskusia
Re: Auto a dopravná debata, všetko sem
Paradny post, počkaj keď príde icefire, ten ti nezabudne dať tiež prednášku
A inak plný súhlas .
A inak plný súhlas .
.
- landrower
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 16. Okt, 2009, 16:45
nastastie mi este nic nedoslo, ale tak fakt su cesty kde to aj cez den v meste 100vku prezije... nevidim dovod ist 50 na dvojprudovke volnej okolo dvoch aut co tam stretnem...
aj ked, asi ked ma zastavia raz pridem o vodicak nastastie auto neni na mna, cize to sa ukeca.
aj ked, asi ked ma zastavia raz pridem o vodicak nastastie auto neni na mna, cize to sa ukeca.
Steam: michalsveto
Spoiler: ukázať
-
- Čierna listina bazáru
- Dátum registrácie: Št 04. Jún, 2009, 19:20
Chalani keby ste niekto chceli starsie suciastky: Opel Corsa A - nejake z 1.3 motora ,plus nieco z karoserie a par dielov z GSI sportovej verzie , potom myslim aj nejake disky by tam mali byt, aj disky /asi len 3/na passata 1993 tusim. Je mi luto to vyhodit
4.2015 - koncim s forom za Ban do bazaru, kde som nikoho neokaslal-ale zabudol ukončiť staré odlezane obchody.
Ak by dakto mal záujem aj o motory 2.5TDI V6 120kW (BDG), 1.9TDI 66kW (ALH), 1.9 TDI 81kW (ASV) tak tiež sú skladom, potom je tu aj 4.2 V8 a 1.8T ale tie zatiaľ nie sú "skladom". NO a samozrejme rôzne diely na VAG.
.
-
- Čierna listina bazáru
Smiem sa spytat, aky je rozdiel v tych motoroch 1.9 okrem vykonu? je jeden kazovejsi ako druhy ?
4.2015 - koncim s forom za Ban do bazaru, kde som nikoho neokaslal-ale zabudol ukončiť staré odlezane obchody.
2.5TDI je marha, ktora si vyzaduje prisnejsiu udrzbu, ALH/ASVcka toho znesu dost, nekazove motory, ak do supa nejak narvem 4.2V8 tak budu dve 2.5TDI k dispozicii
Rozdiel su uz pri tychto modeloch vstreky (vacsi priemer ihly), a turboduchadlo (su ale zamenitelne)
Rozdiel su uz pri tychto modeloch vstreky (vacsi priemer ihly), a turboduchadlo (su ale zamenitelne)
.
nemas nahodou niekde v garazi zapatrosenu K20 za fetacku cenu?
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
Do matky p**i k***y! BOHA!! KRISTA!!!
Aby parom zobral cely tento prip**eny narod kleptomansky. Rakovinu! Tuberu! Mor! 7 rokov chudoby a termonuklearnu vojnu na tuto bandu pololudskych, polozvieracich a neviem z akej p***************v. Normalne, teraz hned, okamzite za****t, vyhladit a zabudnut do p**e.
Povedzte mi, aky, seriozne vazne mi povedzte, uz A K Y K *** T prasivy to musi byt, co u***e dvojicu smradlavych, od oleja za***anych monteriek kym vymienam pneu?????!!!!!
MONTERIEK do p**e!!
Vazne! A K Y K *** T ????!!!!
J***m ta!! Vsak ja ta najdem dade. Ta chytim, ti racnu do krku strcim, a ta nepustim kym ju neprehltnes!
Aby parom zobral cely tento prip**eny narod kleptomansky. Rakovinu! Tuberu! Mor! 7 rokov chudoby a termonuklearnu vojnu na tuto bandu pololudskych, polozvieracich a neviem z akej p***************v. Normalne, teraz hned, okamzite za****t, vyhladit a zabudnut do p**e.
Povedzte mi, aky, seriozne vazne mi povedzte, uz A K Y K *** T prasivy to musi byt, co u***e dvojicu smradlavych, od oleja za***anych monteriek kym vymienam pneu?????!!!!!
MONTERIEK do p**e!!
Vazne! A K Y K *** T ????!!!!
J***m ta!! Vsak ja ta najdem dade. Ta chytim, ti racnu do krku strcim, a ta nepustim kym ju neprehltnes!
.
-
- Čierna listina bazáru
To dokaze len narod slovensky.-..
- landrower
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 16. Okt, 2009, 16:45
tak toto uz je aj na mna moc
//inak, asi uz bude vhodne prezut ze...
//inak, asi uz bude vhodne prezut ze...
Steam: michalsveto
- Wizik
- VIP
- Dátum registrácie: Št 06. Okt, 2005, 20:00
No prezut by sa patrilo teda, na zimnych to plavalo trocha, tak hned isli letne.
Btw, zvyknu zeleny kontrolovat aj sirku diskov dako ? Ked kupim hondu, chcel by som tam dokupit disky aj na leto, bohuzial tie originalne co boli na bazosi za 300e uz niesu. V honde by som dal za ne majland a zohnat iny disk 7x18 ET50 je v podstate nemozne, jedine OZ za 300e/kus a tolko tiez nechcem dat.
Btw, zvyknu zeleny kontrolovat aj sirku diskov dako ? Ked kupim hondu, chcel by som tam dokupit disky aj na leto, bohuzial tie originalne co boli na bazosi za 300e uz niesu. V honde by som dal za ne majland a zohnat iny disk 7x18 ET50 je v podstate nemozne, jedine OZ za 300e/kus a tolko tiez nechcem dat.
Notebook : Macbook Pro Retina 15" i7 2Ghz, 8GB RAM, 256GB SSD, Iris Pro, OS X Mavericks
Phone : iPhone 6 64GB space gray + HTC One M8
SONY RX100 - kompaktny bokeh
I ♥ MUSIC !
I ♥ MUSIC !
ono toto je dosť omielaná téma, ja čo mám borbettytak to sú 8x18 ET50 a trošičku trčia, ano, pandle reptali a aj kontrolovali lebo v TP taký rozmer ani nemám (stock je 7,5Jx18 ET46. ale nemajú to ako zistiť , neverili chlapci keď som ich do riti poslal
.
Ja nastastie nemam ET v TP, takze som z toho vonku, akurat si musim davat pozor, aby mi kolesa netrcali cez vonkajsi obrys auta. Kamosovi na Landcruiseri lahli pod auto a pozerali ET, skoro som si cvrkol, ked mi to opisoval Ale jemu pozeraju vsetko, co sa pozriet da, nastastie ma vsetko v technicaku. Terza ma este vacsiu srandu s tymi plastovymi kartickami, pretoze na nich nieje prakticky nic a kopiu velkeho so sebou nenosi, nech si vsetko pekne preveruju.
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
- Wizik
- VIP
- Dátum registrácie: Št 06. Okt, 2005, 20:00
Takze sa najdu aj taki, co si lahnu pod auto ?
To je dost naprd, lebo original za nekrestanske peniaze urcite nekupim, ale chcel by som 8x18 ET45, ale predpisane mam 7x18 ET50. Trcat by to netrcalo, ale ked sa najde daky zeleny, co mal zly den, tak som v prdeli. Mam vo vynimkach 6.5x17 a 7.5x19 a ku nim ET nie je, ale kde by som asi tak kupil 7.5x19, okrem originalu, vsakze ?
To je dost naprd, lebo original za nekrestanske peniaze urcite nekupim, ale chcel by som 8x18 ET45, ale predpisane mam 7x18 ET50. Trcat by to netrcalo, ale ked sa najde daky zeleny, co mal zly den, tak som v prdeli. Mam vo vynimkach 6.5x17 a 7.5x19 a ku nim ET nie je, ale kde by som asi tak kupil 7.5x19, okrem originalu, vsakze ?
Notebook : Macbook Pro Retina 15" i7 2Ghz, 8GB RAM, 256GB SSD, Iris Pro, OS X Mavericks
I ♥ MUSIC !
I ♥ MUSIC !