SurrendeR napísal:Hosi, nechcem robit spatnu reklamu MSI ale cital som v nemenovanom clanku ze MSI daavaju schvalne vadne kondenzatory aby tesne po zaruke uschli.Tie dosky su fakt super ale ked som cital hento tak mi prislo skoro zle
Pokial je to pravda tak dufam ze uz to nerobia.
take spravy su blbost...stane sa to jednemu a nasere sa kus na MSI a uz to pusti do sveta... potom si to precitaju iny ludia co nemaju radi MSI a ....
podla mna je to uplna hlupost
...prave preto som sa pytal, ze kde to cital... kvoli hodnovernosti zdroja.
...tiez mi to pripada ako sprava "jedna pani povedala..."
neviem o aky clanok islo lebo som to osobne necital.Je pekna blbost ze tie kondiky tesne po zaruke uschnu to sa proste neda naplanovat, ved oni nevedia ako budu zatazovane, je pravda ale to ze MSI istu seriu dosiek dodala s kondenzatormi od velmi nekvalitneho vyrobcu a to sposobilo ze tie kondiky po case proste bud buchli alebo vytiekli alebo uschli. Ja osobne MSI nemam moc v laske hlavne koli skusenosti s doskou MSI KT4V, a celkovo ich tvrdeniam o ich super OC potenciale atd. Velmi malo dosiek MSI je vhodnych hardcore OC, ved zmenu FSB zo 166 na 200MHz zvlada kazda doska urcena pre 200MHz bus. Ale vysie fsb MSI moc nejdu 8O
Mtex napísal:Zaujimave je ze dost ludi ma MSI model K8N neo XX a su s nou spokojny ...asi ju aj zoberiem aj ked mam radsej Abit, Asus
asi tak... ja by som tiez bral radsej Abity ale pri tychto doskach by som spravil vynimku.... tie sa im fakt podarili...myslim ze s nForce3 lepsie dosky nesu
Mtex napísal:Zaujimave je ze dost ludi ma MSI model K8N neo XX a su s nou spokojny ...asi ju aj zoberiem aj ked mam radsej Abit, Asus
asi tak... ja by som tiez bral radsej Abity ale pri tychto doskach by som spravil vynimku.... tie sa im fakt podarili...myslim ze s nForce3 lepsie dosky nesu
No asi ju zoberem, len este pozrem na kompatibilitu z pametami
SurrendeR napísal:Hosi, nechcem robit spatnu reklamu MSI ale cital som v nemenovanom clanku ze MSI daavaju schvalne vadne kondenzatory aby tesne po zaruke uschli.Tie dosky su fakt super ale ked som cital hento tak mi prislo skoro zle
Pokial je to pravda tak dufam ze uz to nerobia.
take spravy su blbost...stane sa to jednemu a nasere sa kus na MSI a uz to pusti do sveta... potom si to precitaju iny ludia co nemaju radi MSI a ....
podla mna je to uplna hlupost
Ja mam MSI dost rad a viem ze su to velmi dobre a kvalitne dosky, len ma hento dost zarazilo.Neviem co z toho je pravda a co nie.Ked ten clanok najdem tak ho sem asi napisem.
ze neni lepsia doska pre AMD 64 tak to ste asi necitali recenziu na novu DFI , fsb do myslim do 436 podarila sa im dosiahnut fsb myslim ze 300MHz bez niakych uprav a este plno nostaveni co neposkztuju ine dosky, proste koncne sa ukazalo kto zacal robit poriadne dosky a to uz dlhsiu dobu len slovensko je trochu zaspate. Aj firma OCZ pokusne skusala ich dosku a ako jedina dosiahla fsb 700MHz ale islo len o specialny kus no ale preco to nebol abit alebo asus alebo "MSI" :oops:
miseno napísal:ze neni lepsia doska pre AMD 64 tak to ste asi necitali recenziu na novu DFI , fsb do myslim do 436 podarila sa im dosiahnut fsb myslim ze 300MHz bez niakych uprav a este plno nostaveni co neposkztuju ine dosky, proste koncne sa ukazalo kto zacal robit poriadne dosky a to uz dlhsiu dobu len slovensko je trochu zaspate. Aj firma OCZ pokusne skusala ich dosku a ako jedina dosiahla fsb 700MHz ale islo len o specialny kus no ale preco to nebol abit alebo asus alebo "MSI" :oops:
a preco mi ta stranka nejde otvorit?
poradte teda Abit KV8 Max3 alebo MSI K8N Neo 2Platinum,prosim ak sa niekto vyznate do toho poriadne co sa tyka ich kompatibility s pametami a hlavne s athlonom64 (3200+)......cl2?latencia.........atd
ja som este s ani jednou fyzicky nemal skusenosti ale na 4um je plno ludi s AMD 64 tak tam popzi je tam o doskach pre 64 asi 10stranok.
A ktej DFI, no donedavna ju distribuoval BGS ale prestali s tym ale dufam ze sa se zacnu alebo to snad spravi agem(to zas bude vyzerat)