caute 8)
zohnal som si integrace TDA7294 ze si s nimi spravim zosik...tak som si porobil plosaky a zbuchal som to...no a problem je v tom ze jeden mi hra a druhy nie najprv mi nesiel ani jeden a tak som napojil vyvody ST/BY a MUTE cez odpor na + a jeden to rozbehal...ten druhy NIE nechapem preco,este ku tomu mi to pukne ked ho pustim ale potom je tichi,nesumi a ked vypinam zase pocut ten zvuk ked sa vybijaju kondiky....uz sm z neho zufaly mal niekto podobny problem a rozbehal to? hm?
neide zosik :(
- tranzistor33
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: So 22. Apr, 2006, 02:00
ja co som robil zosik tak ho zapnem ... nameram ... vyzera vsetko v pohode... Pripojim reprak na jeden kanal (zosik bol stereo) ... dyg neide ... skusam, hovadim, sparam do toho ... nic ... vyskusal som druhy kanal - ide, ale co s tym prvym ... skusam, skusam ... a az asi tak po hodinke skusania som zistil ze som debil lebo som blbo spravil signalny kabel...
ale to snaD nebude tvoj problem...
ale to snaD nebude tvoj problem...
Spoiler: ukázať
- tranzistor33
- Nový používateľ
- tranzistor33
- Nový používateľ
Re: neide zosik :(
BoBo napísal:caute 8)
zohnal som si integrace TDA7294 ze si s nimi spravim zosik...tak som si porobil plosaky a zbuchal som to...no a problem je v tom ze jeden mi hra a druhy nie najprv mi nesiel ani jeden a tak som napojil vyvody ST/BY a MUTE cez odpor na + a jeden to rozbehal...ten druhy NIE nechapem preco,este ku tomu mi to pukne ked ho pustim ale potom je tichi,nesumi a ked vypinam zase pocut ten zvuk ked sa vybijaju kondiky....uz sm z neho zufaly mal niekto podobny problem a rozbehal to? hm?
Inak ked ti to puka tak to obvikle znamena ze tam niaky pekny skrat, premeraj hlavne tranziky..