Všeobecná diskusia
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
Re: Auto a dopravná debata, všetko sem
drift taxi, viete nieco o tomto?
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)
Chcem sa spýtať, ak polícia použije výstražné svetlá modro-červenej farby spolu s nápisom STOP za autom ktoré chcú zastaviť tak vodič toho auta ktoré chcú zastaviť je povinný zastaviť aj mimo dediny ? Počul som niečo, že pod prvou lampou ale neviem čo je na tom pravdy.
- landrower
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 16. Okt, 2009, 16:45
http://www.drifttaxi.sk/Kontakt
len tolko o tom viem
k tomu zastaveniu, myslim ze ked ta zastavuju mal by si zastavit hned za nimi
len tolko o tom viem
k tomu zastaveniu, myslim ze ked ta zastavuju mal by si zastavit hned za nimi
Steam: michalsveto
Spoiler: ukázať
http://www.minv.sk/?zastavovanie-vozidielLithil napísal:Chcem sa spýtať, ak polícia použije výstražné svetlá modro-červenej farby spolu s nápisom STOP za autom ktoré chcú zastaviť tak vodič toho auta ktoré chcú zastaviť je povinný zastaviť aj mimo dediny ? Počul som niečo, že pod prvou lampou ale neviem čo je na tom pravdy.
.
Zdá sa mi to, alebo tam odpoveď na moju otázku nevidím ?
- landrower
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 16. Okt, 2009, 16:45
nie, jasne ju tam vidno:
nepise sa tam nic o tom ze mozes ist az dakam do piace zastavit, to znamena ze musis zastavit tam kde oni.
ale mozes skusit ist k najblizsej lampe, myslim ze sa tomu hovori branenie vykonu povinnosti verejneho cinitela...
nepise sa tam nic o tom ze mozes ist az dakam do piace zastavit, to znamena ze musis zastavit tam kde oni.
ale mozes skusit ist k najblizsej lampe, myslim ze sa tomu hovori branenie vykonu povinnosti verejneho cinitela...
Steam: michalsveto
Znamenie na zastavenie vozidla sa musí dávať včas, zreteľne a s ohľadom na okolnosti cestnej premávky, aby vodič mohol bezpečne zastaviť vozidlo a aby sa neohrozila bezpečnosť cestnej premávky.Lithil napísal:Zdá sa mi to, alebo tam odpoveď na moju otázku nevidím ?
mas tam jasne napisane, ze mas respektovat ich prikaz na zastavenie. tzn povesis sa za nimi v dostatocne bezpecne vzdialenosti, a ides za nimi az do miesta, kde zastavia.
oni ho maju najst tak, aby minimalizovali sancu, ze sa cosi posere.
nic o kandelabroch tam nieje - nehovoriac o tom, ze ak ti daju taketo znamenie na ceste mimo mesta, tak kym prides ku kandelabru, tak tych 5km do najblizsej dediny asi za nimi nepojdes ... (nehovoriac o tom, ze ak ta zastavuju napriklad pre to, lebo ti hori kufor auta, a ty si si to nevsimol *lebo mas kamion s navesom*, a pre bezpecnost asi bude najlepsie, ak zastavis okamzite, a nie az o 10 minut, ked ti z auta ostane iba ... kus srotu, a ty v nom budes na uhlik spaleny)
lava, prava, lava, prava ...
- qq6600
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 11. Dec, 2008, 21:08
do pi** materi tam ... prave sa mi podarilo rozthnut vyfuk na Primere... kur** !!!
inak na zapsi diskov staci TUEV+osvedcenie ze disky mozu ist na svk cesty ak by si daval niekto zapisovat
- qq6600
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 11. Dec, 2008, 21:08
...naval adrenalinu (...pi** zastavi v strede kruhacu) a jedna plny ... dva plny.. a uz len prask
normalne a co ine by este bolo treba?:o)landrower napísal:to sa ti jak podarilo?
ale no taaak, toto ta rozhadze?qq6600 napísal:...naval adrenalinu (...pi** zastavi v strede kruhacu) a jedna plny ... dva plny.. a uz len prask
.