Ako správne zapojiť slúchadlá?
Ako správne zapojiť slúchadlá?
Ahoj,
Mám slúchadlá SS Siberia V2 USB, ale neviem ich zapojiť.
Ak použijem pribalenú zvukovku, a zapojím ich skrz ňu, tak nehrajú, aj tak hrajú repro, slúchadlá hrajú len keď ich zapojím do repro...
Ako na to?
Dík.
Mám slúchadlá SS Siberia V2 USB, ale neviem ich zapojiť.
Ak použijem pribalenú zvukovku, a zapojím ich skrz ňu, tak nehrajú, aj tak hrajú repro, slúchadlá hrajú len keď ich zapojím do repro...
Ako na to?
Dík.
Spoiler: ukázať
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 25. Aug, 2009, 10:38
Re: Ako správne zapojiť slúchadlá?
Aky mas windows? ak 7 tak chod do ovladacieho panelu, tam si najdi zvuk a nechaj zapnutu len tvoju zvukovku od sluchatiek...
Battletag: Expodan#2226
Super, ide to. Dá sa ešte niečo také, že budú hrať repro aj slúchadlá naraz? Čiže keď budú repro vypnuté, pôjdu slúchadlá a keď budú zapnuté, pôjdu repro a slúchadlá nie.
nie, vo w7 mozes mat aktivnu len 1 zvukovku
na integrovanej mozes mat napojene aj repro aj sluchadla
Rest in Pieces
Práveže mi to nešlo. Je tam vstup, do ktorého keď zapojím repro, tak hrajú, keď repro zapojím hocikde inde, tak nehrá. To isté platí aj pre slúchadlá, proste je to jeden konkrétny vstup. Ak použijem ostatné, tak sa nič nedeje.
to je tim ze musis prepnut aby ten vstup fungoval ako vstup pre daco ine, v nastaveniach od zvukovky
Rest in Pieces
Ako? Vôbec mi to nejde, skúšal som poprepínať všetko možné...
http://benscheirman.com/2007/07/realtek ... anager-wtf
ked kliknes na vstup da ti niekolko moznosti, 64bit vyzeraju inak ale malo by to tam byt
pouzivam teraz asus zvukovku takze ti to neviem screenut, tusim sa to volalo vnejsi zdroj v cz
ked kliknes na vstup da ti niekolko moznosti, 64bit vyzeraju inak ale malo by to tam byt
pouzivam teraz asus zvukovku takze ti to neviem screenut, tusim sa to volalo vnejsi zdroj v cz
Rest in Pieces
To som našiel ale takto rozkliknúť sa mi dá len ten, ktorý funguje pre slúchadlá alebo repro (ten, čo som spomínal vyššie) a keď na ňom prehodím slúchadlá za repro, nič sa nestane, aj tak hrá to, čo je momentálne v ňom zapojené.
tak mozno asus pouziva iny cip, mne to na msi slo
takze uz len sluchadlova rozdvojka alebo zapoj vstup vpredu na skrinke
takze uz len sluchadlova rozdvojka alebo zapoj vstup vpredu na skrinke
Rest in Pieces
mam to cez rozdvojku na xonare, pokles kvality som sice nespozoroval, ale to neznamena ze tam nieje
skusit to mozes vsak to stoji takmer nic ta rozdvojka
skusit to mozes vsak to stoji takmer nic ta rozdvojka
Rest in Pieces
ale no tak používam 2 zvukovky úplne bez problémovReturn napísal:nie, vo w7 mozes mat aktivnu len 1 zvukovku
Prečo radšej nenapíšeš ako?
BTW je normálne, že mi tá zvukovka, ktorá bola k slúchadlám stále bliká (dióda "mute", keď ju stlačím, tak normálne funguje, no blikať neprestane), pričom dióda "mic" (teda mikrofón) nesvieti, ak je mikrofón zapnutý a svieti, ak je vypnutý...
//necituj predchadzajuci prispevok
BTW je normálne, že mi tá zvukovka, ktorá bola k slúchadlám stále bliká (dióda "mute", keď ju stlačím, tak normálne funguje, no blikať neprestane), pričom dióda "mic" (teda mikrofón) nesvieti, ak je mikrofón zapnutý a svieti, ak je vypnutý...
//necituj predchadzajuci prispevok
ale jemu ide o to aby naraz hrali to iste, nastavit aplikacie aby hrali kazda na inej sa daiOio napísal:ale no tak používam 2 zvukovky úplne bez problémovReturn napísal:nie, vo w7 mozes mat aktivnu len 1 zvukovku
http://answers.microsoft.com/en-us/wind ... d7f895584b
Rest in Pieces