Politicka debata
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
Re: Politicka debata
kazdy alkoholik zacinal 1 panakom, kazdy fajciar zacal s 1 cigaretou.
TO nieje o alkohole, cigaretach, mariske. Je to o ludoch. Ak chce niekto chlastat, tak bude, dokonca aj ked koli chlastu strati celu rodinu, strechu nad hlavou. Ak niekto chce fetovat, tak bude.
A potom, to nie je zakon o tom ze sa budu valat po ulici fetaci. Zas je to prekrucane, ale to sme tu riesili.
Zaujmave je ze Fico predtym vykrikoval aky je Sulik deges ze chce "legalizovat marisku" a teraz pride ako velky geroj a vypusti z ust hentoto. Je to obycajny populista, tvari sa ako spasitel. Snazi sa teraz aby vizeral ako ten biely princ. Ale OK, len nech mu to vyrdzi a dufam ze to mysli vazne. Podla mna je to len pretvarka a hra na ludi.
a este velmi rychlo zabudame na gorilu a aj to ze sa ma dosetrit, ale kedze v gorile posobil aj Fico tak sa obavam ze sa gorila strati v case
TO nieje o alkohole, cigaretach, mariske. Je to o ludoch. Ak chce niekto chlastat, tak bude, dokonca aj ked koli chlastu strati celu rodinu, strechu nad hlavou. Ak niekto chce fetovat, tak bude.
A potom, to nie je zakon o tom ze sa budu valat po ulici fetaci. Zas je to prekrucane, ale to sme tu riesili.
Zaujmave je ze Fico predtym vykrikoval aky je Sulik deges ze chce "legalizovat marisku" a teraz pride ako velky geroj a vypusti z ust hentoto. Je to obycajny populista, tvari sa ako spasitel. Snazi sa teraz aby vizeral ako ten biely princ. Ale OK, len nech mu to vyrdzi a dufam ze to mysli vazne. Podla mna je to len pretvarka a hra na ludi.
a este velmi rychlo zabudame na gorilu a aj to ze sa ma dosetrit, ale kedze v gorile posobil aj Fico tak sa obavam ze sa gorila strati v case
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)
ja si myslim, ze pre spolocnost je vyhodnejsia legalizacia marihuany ako jej zakaz (a nie nehulim aspon nie pravidelne, 2-5krat za rok max)
- stat ziska € z dani
- vytvoria sa nove pracovne miesta (dovazat sa to neda ), sice nie vela, ale v regione ako je RS,LC pomoze aj 20 miest
- uvolnia sa miesta vo väzeniach pre ludi co tvoria skutocne nebezpecenstvo pre spolocnost
- pomoze to cestovnemu ruchu
- ziskame velmi lacnú a relativne bezpecnu latku na zmiernenie príznakov tazkých chorôb, problemy zo spankom, depresie, bolesti, nechut do jedla, niekde som cital aj o krcoch
- stat ziska € z dani
- vytvoria sa nove pracovne miesta (dovazat sa to neda ), sice nie vela, ale v regione ako je RS,LC pomoze aj 20 miest
- uvolnia sa miesta vo väzeniach pre ludi co tvoria skutocne nebezpecenstvo pre spolocnost
- pomoze to cestovnemu ruchu
- ziskame velmi lacnú a relativne bezpecnu latku na zmiernenie príznakov tazkých chorôb, problemy zo spankom, depresie, bolesti, nechut do jedla, niekde som cital aj o krcoch
Rest in Pieces
Spoiler: ukázať
+ ludia budu prijemnejsi, usmievavejsi ... cela spolocnost sa zmeni k lepsiemu
to netvrdim, ale proste zakaz je neefektivny a zbitocne sa minaju € na väznov
inak je hanba, ze slovensko nevie vyuzit potencial v cestovnom ruchu, mame hrady, termalne pramene, jaskyne, skanzeny, mini alpy a vsetko na relativne malinkej ploche, za tyzden tu turista zazije viac ako za mesiac v inej krajine
inak je hanba, ze slovensko nevie vyuzit potencial v cestovnom ruchu, mame hrady, termalne pramene, jaskyne, skanzeny, mini alpy a vsetko na relativne malinkej ploche, za tyzden tu turista zazije viac ako za mesiac v inej krajine
Rest in Pieces
- jcdenton12
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 22. Dec, 2005, 20:00
staci jeden, co si nebude vediet zapalit cigaretu, lebo je uz uplne vyhuleny a zas bude o jeden menej
...
- Krutibrko
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Ne 02. Mar, 2008, 14:00
Lebo to je Slovensko, aké krásne miesta sú na Slovensku, napr. Domaša, Šírava atď, no zdochol tam pes... Proste keď vidím, ako to chátra, tak mi je z toho zle. Vybudovať miesta, kde by bolo povolené húliť, teda nie tak, ako je v NL, ale proste len vymädziť miesta na to, aby tam chodili turisti a domácim to nebralo kľud ( tuším na to sa ľudia v NL sťažovali ) , vytvorili by sa nové miesta, plantáže, hotely, obchody, kúpaliská, reštaurácie atď... Proste strašne veľa pracovných miest ...
Jcdenton: aj opitý človek môže podpáliť niečo, resp. spraviť ešte viac škody. Na vlastné oči som videl, ako 30 ročný pán, ktorý s nami na Silvestra pil ( cca 2 roky dozadu ) to nezvládol a chcel si zapáliť petardu namiesto cigarety... Keď si zhúlený, tak si pri zmysloch isto viac ako keď si spitý.
Jcdenton: aj opitý človek môže podpáliť niečo, resp. spraviť ešte viac škody. Na vlastné oči som videl, ako 30 ročný pán, ktorý s nami na Silvestra pil ( cca 2 roky dozadu ) to nezvládol a chcel si zapáliť petardu namiesto cigarety... Keď si zhúlený, tak si pri zmysloch isto viac ako keď si spitý.
-
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 28. Feb, 2011, 11:49
prosim? , ty chces akoze robit cestovny ruch okolo marihuany? , strielat.
main: 9950X + Noctua NH-D15 G2, ASUS STRIX B650E-F, Kingston 64gb DDR5 6000 CL30, 7900 GRE Nitro+, 990 Pro 4TB, ASUS STRIX Aura RGB 1000W, Fractal North XL + 4x Noctua A14x25 G2
A teraz hovorime o legalizacii alebo dekriminalizacii? V Holandsku je marihuana zakonom stale zakazana, lenze je dekriminalizovana a tolerovana. Ocakavat u nas uplnu legalizaciu je podla mna nerealne a neziaduce, bol by to velky skok. Ale dekriminalizacia moze byt jednou z ciest k postupnej legalizacii. A stavat na tom cestovny ruch... myslim, ze uplne staci, ze ku nam chodia chlastat anglicania. Este nam tu chybaju cez vikend zhuleni rakusaci, ktorych bude treba zbierat v noci po meste.
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
preco by ich mali zbierat po meste? z travy sice niekedy chodis divne, ale chodis a si pri zmysloch
Rest in Pieces
aspon sa dozvedia, ze nieco ako slovensko existujeLordKJ napísal:prosim? , ty chces akoze robit cestovny ruch okolo marihuany? , strielat.
Rest in Pieces
-
- Sponzor fóra gold
no o takuto popularitu fakticky nestojim
main: 9950X + Noctua NH-D15 G2, ASUS STRIX B650E-F, Kingston 64gb DDR5 6000 CL30, 7900 GRE Nitro+, 990 Pro 4TB, ASUS STRIX Aura RGB 1000W, Fractal North XL + 4x Noctua A14x25 G2
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
no tak marihuanove party tu fakt nemusime ma a od podstaty dekriminalizacie ako je to navrhovane sme dost odbocili
tiez nestojim aby sa sem zbiehal svet koli tomu ze sa tu moze sfetovat
tiez nestojim aby sa sem zbiehal svet koli tomu ze sa tu moze sfetovat
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)
- Krutibrko
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Ne 02. Mar, 2008, 14:00
Cítajte pozorne pls, len na určených miestach by sa mohlo, teda preč od mesta = teba by nik neotravoval s tým... Len by bolo viac práce a viac peňazí... Radšej budem ryžovať na tomto legálne, ako nezarobiť pomaly nič ( nenarážam na nikoho z fóra). To, že aj keby sa to legalilovalo nikoho nenúti, aby húlil.
Hovorím o miestach, ktoré by sa nanovo vybudovali len pre turistov , teda aby teba nik doma neotravoval. Aj keď si myslím, že alkohol robí viac škody ako tráva...Napr. keď som bol v NL, domáci nehúlili, pár výnimiek sa našlo, ale ryžovali z turistov, problém je tam ale v tom, že môžeš húliť hocikde a preto už to začalo domácim liezť na nervy.
Hovorím o miestach, ktoré by sa nanovo vybudovali len pre turistov , teda aby teba nik doma neotravoval. Aj keď si myslím, že alkohol robí viac škody ako tráva...Napr. keď som bol v NL, domáci nehúlili, pár výnimiek sa našlo, ale ryžovali z turistov, problém je tam ale v tom, že môžeš húliť hocikde a preto už to začalo domácim liezť na nervy.
-
- Sponzor fóra gold
no ved ja som na teba reagoval po tom co som to pozorne precital )
vobec ,ze si moj nazor nezmenil.
vobec ,ze si moj nazor nezmenil.
vsak ja netvrdim, ze by sa malo povolit hulenie vsade, vsak ani pit nemozte na verejnosti v mestach a fajcit tiez skoro nikde
proste nejake predajne miesta ako bary, otvorene len obmedzeny cas aby sa nenarusal nocny klud
ak by vam vadili nejake skupiny ludi smejucich sa na verejnosti tak neviem to je uz na kupu pozemku na antarktide
proste nejake predajne miesta ako bary, otvorene len obmedzeny cas aby sa nenarusal nocny klud
ak by vam vadili nejake skupiny ludi smejucich sa na verejnosti tak neviem to je uz na kupu pozemku na antarktide
Rest in Pieces