Všeobecná diskusia
Re: Auto a dopravná debata, všetko sem
Snake, odhadom kolko by vysla kompletna "rekonstrukcia" passat 1.8T rv. 2003? podvozok vyzera byt dobry, turbo bolo vraj menene, no motor neslape ako by mal...
- Wizik
- VIP
- Dátum registrácie: Št 06. Okt, 2005, 20:00
No ja to potrebujem rychlo a tym myslim velmi rychlo. Radsej priplatim u nas aj za ATE, ja len aby sa to oplatilo. Zajtra alebo najneskor v piatok to uz chcem dat vymenit, lebo platnicky su na salat a kotuce tiez nic moc.
Notebook : Macbook Pro Retina 15" i7 2Ghz, 8GB RAM, 256GB SSD, Iris Pro, OS X Mavericks
Phone : iPhone 6 64GB space gray + HTC One M8
SONY RX100 - kompaktny bokeh
I ♥ MUSIC !
I ♥ MUSIC !
Aj tak by ma zaujimal rozdiel v kvalite kotucov ATE a Starline a podobnych "smejdov", ked je tam 2-3 nasobny(!) rozdiel v cene. Wiz nechces nam urobit redakcny test?
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
Spoiler: ukázať
- Wizik
- VIP
No vyzera to tak, ze dopredu vezmem TRW a dozadu ATE, aj s robotou 460e. Platnicky som dostal ku autu ked som ho kupoval, tak aspon trocha usetrim.
Inak Honda uz odhlasena, dnes chalan donesie papiere a bezim na policiu. Ked nestihnem vybavit, tak si aspon pripravim papiere a dam auto na kontrolu.
Inak Honda uz odhlasena, dnes chalan donesie papiere a bezim na policiu. Ked nestihnem vybavit, tak si aspon pripravim papiere a dam auto na kontrolu.
Notebook : Macbook Pro Retina 15" i7 2Ghz, 8GB RAM, 256GB SSD, Iris Pro, OS X Mavericks
I ♥ MUSIC !
I ♥ MUSIC !
460 neznie zle, ak to ma byt komplet zadok a predok... a zadok treba menit? Ten je len do poctu a zvacsa vydrzi ovela viac ako predok.
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
- Wizik
- VIP
No ked mi vcera menili pneu, tak som pozrel platnicky, tie su na salat, maju ledva zopar mm a povedali mi ze aj kotuce uz potrebuju vymenit. No nic, sak vymenim a vydrzi to dalsich 80 000km.
Este som zvedavy kolko vypytaju za servis v honde na garancnej prehliadke pri 80 000km.
Este som zvedavy kolko vypytaju za servis v honde na garancnej prehliadke pri 80 000km.
I ♥ MUSIC !
I ♥ MUSIC !
pri VW padli pri garancke tusim 3-4 stovky, kedze vsetko boli veci, ktore spadali pod "bezne" opotrebenie + vymena oleja a doliatie kvapalin
- Wizik
- VIP
Ak sa mi podari, olej a filtre si donesiem svoje, nebudem tym darmozracom priplacat 50% za to, ze to oni objednaju.
I ♥ MUSIC !
I ♥ MUSIC !
- _Mato_
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Ut 21. Mar, 2006, 02:00
Honda CR-V na Nürburgringu. Predpokladam, ze ten chlapik tam isiel kvoli zazitku, urcite vsak neocakaval taky intenzivny.
When I was a young man, I had liberty, but I did not see it. I had time, but I did not know it. And I had love, but I did not feel it.
- mirjak
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 16. Nov, 2006, 02:00
par stran dozadu to tu bolo... kazdopadne ukazkovo sa odpratal z trate
- _Mato_
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Ut 21. Mar, 2006, 02:00
Aha...fakt...som to nejak prehliadol...
V kazdom pripade naozaj ukazkovy sposob, ako sa odpratat z trate a nebrzdit tie porsaky a astony .
V kazdom pripade naozaj ukazkovy sposob, ako sa odpratat z trate a nebrzdit tie porsaky a astony .
When I was a young man, I had liberty, but I did not see it. I had time, but I did not know it. And I had love, but I did not feel it.
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
chlapik to trosku prehnam , iked ma ta hodna podvozok z civicu, tak predsa len je o dost par CM vyzsie a tie jazdne vlastnosti su trochu ine. Iked sa da CRV I slusne nakladat, tak na sturci mi uz piskali gumy tam kde s lancrom som to prechadzal v pohodicke. Ale nechapem co si chcel s tou hondou tam dokazat
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)
- Wizik
- VIP
Jasne davajte sem teraz take videa, skutocne ma to ukludnuje.
Btw auto dnes prepisane na mna, sedel som tam vcera tri hodiny jak debil a poslali ma prec ze mam chybnu max. hmotnost na napravu, ze ma byt o 5kg vyssia. Dnes rano som dosiel aj s certifikatom od importera a nakoniec v pohode. Uz len vymenit brzdy, spravit garancku v Honde a hura na LANku.
Btw auto dnes prepisane na mna, sedel som tam vcera tri hodiny jak debil a poslali ma prec ze mam chybnu max. hmotnost na napravu, ze ma byt o 5kg vyssia. Dnes rano som dosiel aj s certifikatom od importera a nakoniec v pohode. Uz len vymenit brzdy, spravit garancku v Honde a hura na LANku.
I ♥ MUSIC !
I ♥ MUSIC !
to je tak ked niekto SUV-cko povazuje za sportiak
ako lahko sa to prekotilo
a podla komentov na youtube si to aj zasluzil
ako lahko sa to prekotilo
a podla komentov na youtube si to aj zasluzil
- landrower
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 16. Okt, 2009, 16:45
tak to vyzera ked si niekto neuvedomi moznosti svojho auta (a asi ani svoje)
Steam: michalsveto