Všeobecná diskusia
Re: Auto a dopravná debata, všetko sem
co musi clovek spravit aby sa "kvalifikoval" na jazdu na GT-R?
- 1adad1
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 06. Okt, 2009, 20:19
ako tak pozeram ze kolko to ma elektroniky tak asi cerveny diplom z vysokej z elektrochnickym zameranim
Aaaale ja to nechcem prekablovat, len nastavit tri prepinace do pozicie R, povozit sa, a studovat G grafy
nooo, tie tri prepínače som zapol raz a stačilo mi, bojím sa toho auta vtedy, fakt si to vyžaduje vodiča s velkým V
.
Manzelka tvrdi ze mam....
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
snake. vybav si to GTR teraz na lanku, daroval by som ti aj PC za jazdu v nom
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)
- landrower
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 16. Okt, 2009, 16:45
co by som dal len za to aby ma v tom niekto previezol
vlastne som sa nikdy neviezol v nejakom takomto aute s velkym A.. vrchol asi bola A4ka
vlastne som sa nikdy neviezol v nejakom takomto aute s velkym A.. vrchol asi bola A4ka
Steam: michalsveto
Spoiler: ukázať
- Bamma_boy
- Používateľ
- Dátum registrácie: St 05. Aug, 2009, 19:33
Dali mi zašoférovať 545i a stačilo mi aj tak.. Keď som pri obiehaní mal 5,5k ot. tak som myslel, že uletím a to tam bola len 3ka.. A 6 som zabúdal radiť stále, mne stačilo 1,2,3 a 4 na spotrebu..
ja som zas zistil jednu vec, že deadmau5 a dialnice je dosť nebezpečná kombinácia
.
Vymenene vonkajsie klby na poloosiach a nahodeny predny stabilizator, takze mi pribudla dalsia vec, co moze hrkotat a uz aj hrkoce, lebo som zabudol kupit kosti a nahodil som stare. Zajtra doriesim. + sa zistilo, ze mi buchocu capy riadenia - pojdu nove originaly. Ostatne capy su relativne ok a nemaju volu, takze spokojnost.
Prve dojmy zo stabika su take, ze sa to citelne menej naklana, lepsie je citit, resp. rozoznat odozvu od pneumatik a podvozka. Cestou domov som to cely cas skusal, kluckovanie z pruhu do pruhu, pristavny most a rozne zakruty v Petrzalke. Ked som dosiel domov, tak som citil na parkovisku smrad zo spalenej gumy
Prve dojmy zo stabika su take, ze sa to citelne menej naklana, lepsie je citit, resp. rozoznat odozvu od pneumatik a podvozka. Cestou domov som to cely cas skusal, kluckovanie z pruhu do pruhu, pristavny most a rozne zakruty v Petrzalke. Ked som dosiel domov, tak som citil na parkovisku smrad zo spalenej gumy
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
Dneska olej a filtre , slečna šlape ako hodinky (a čo by ne, šak o týždeň je LAN), akurát musím doriešiť zadrhajúcu sa brzdu, resp to vyčistiť (píska to jak stará rároha). Ale inak je fit a tichučká
.
- landrower
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 16. Okt, 2009, 16:45
moja jedina priprava pred LANkou je ze som tam natankoval plnu (boha 1.609€/l, to uz je fakt v <> ...)
ale asi si este do piatku aspon poriadne nastavim volant, ho furt musim drzat vytoceny mierne doprava ked idem rovno
ale asi si este do piatku aspon poriadne nastavim volant, ho furt musim drzat vytoceny mierne doprava ked idem rovno
Steam: michalsveto
Ja musim do lanky este poriesit gufero medzi prevodovkou a poloosou. Asi sa posralo pri vyberani poloosi a teraz to slzi, snad budu mat v Honde skladom. Inak ako naschval sa mi vratili maily zo vsetkych bratislavskych predajni Zajtra mozem obvolavat a diktovat kody.
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.