Game of Thrones (Serial, Fantasy/Drama)
Re: Game of Thrones (Serial, Fantasy/Drama)
tak mame tu uz 1 cast 2 serie
Rest in Pieces
Spoiler: ukázať
- M1ch4l
- VIP
- Dátum registrácie: Št 21. Feb, 2008, 14:00
cakal som trosku lepsie veru
Music: AKG K240 MK II / Beyerdynamic DT 770 Pro 80 Ohm @ Topping DX7 Pro
Bike: 2022 Canyon Neuron CF 8; Coffee: Chemex 6-cup
Bike: 2022 Canyon Neuron CF 8; Coffee: Chemex 6-cup
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 19. Okt, 2010, 14:45
skor by som povedal že to bolo taká úvodná epka - a aj pre tých čo prvú sériu veľmi nevideli alebo už zabudli čo v nej bolo.
skôr si myslím že epka mala prípravný chakrakter na to čo ešte príde, ale vyslovene zlá nebola
očakvám že dalšie už budú lepšie
skôr si myslím že epka mala prípravný chakrakter na to čo ešte príde, ale vyslovene zlá nebola
očakvám že dalšie už budú lepšie
po prvých troch častiach druhej serie mám pocit, že tí ďalší kráľovia, greyjoy a stannis baratheon su tam akoby navyše...asi by som najradsej videl rozuzlenie boja medzi lannistermi,starkami a targaryenmi... a možno ma poznačilo,že medzi dvoma seriami som sa stal vasnivym citatelom zaklinaca a neviem sa tak dobre vzit do sveta piesne ladu a ohna
-
- Používateľ
ved ono sa to už potom rozbehne
aj úvod knihy je tak tochu pomalší - riešie sa skôr také politické vecy ako kto s kým a ako
až potom sa rozbehne ten boj a jednotlivé konflikty
ako nebudem spoilovať - však sú aj knihy, kde si to človek môže prečítať
osobne som zvedavý ako zrobia tretiu sériu - lebo tretia kniha je na dve časti, a v oboch sa deje dosť vecí
pre tých čo nečítali alebo nevedia čo ich čaká anotácia druhej knihy:
aj úvod knihy je tak tochu pomalší - riešie sa skôr také politické vecy ako kto s kým a ako
až potom sa rozbehne ten boj a jednotlivé konflikty
ako nebudem spoilovať - však sú aj knihy, kde si to človek môže prečítať
osobne som zvedavý ako zrobia tretiu sériu - lebo tretia kniha je na dve časti, a v oboch sa deje dosť vecí
pre tých čo nečítali alebo nevedia čo ich čaká anotácia druhej knihy:
George R. R. Martin, spisovatel nepřekonatelné vize, síly a imaginace, vytvořil stěžejní dílo fantastické fikce. Ve druhém díle své epické ságy Píseň ledu a ohně opět potvrzuje kvality mistra a vypravěce, čímž nasazuje laťku, podle které budou v následujících letech hodnocena všechna další díla.
Čas zešílel. Deset let dlouhé léto pokoje a hojnosti se blíží ke konci, a jako zuřivá bestie se neodvratně blíží krutá, mrazivá zima. Dva mocní muži, král Robert Baratheon a lord Eddard Stark, kteří třímali žezlo moci v časech nuceného míru, jsou mrtví.
Zatímco oblohu protíná znamení zkázy, kometa barvy krve a plamene, o moc nad rozdělenou říší bojuje šest frakcí. Eddardův syn Robb byl korunován králem severu. Na jihu vládne domnělý následník trůnu Joffrey Baratheon, oběť intrik dvořanů v Králově přístavišti. O trůn usilují také dva Robertovi bratři. A ke starému způsobu dobývání se rovněž vrací v nemilost upadlý rod Železných mužů. V bitvě o světadíl riskuje svou existenci také exilová kreálovna, Matka draků. A na severu se muži Noční hlídky vydávají do krutých končin za Zeď, aby se vypořádali s divokými a Jinými, co tam přebývají.
Na pozadí krvesmilstva a bratrovraždy, alchymie a válek lze cenu slávy měřit jen krví. A chuť vítězství mohou poznat jen muži a ženy z té nejtvrdší oceli a s tím nejtvrdším srdcem. Protože, když se střetnou králové, chvěje se celá říše.
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
juj tak 8/ diel 2 serie sa skoncil hoodne tajuplne. super cast. od spartaka som nic lepsie nedival
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)
8 diel? kde? na HBO dávali len 7. diel a aj ten mi z neznáheho dôvodu po****** magiobox nenahral...
s pozdravom, crux.
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
pardon, 7 diel
Naposledy upravil/-a HellAngel v St 16. Máj, 2012, 20:07, upravené celkom 1 krát.
ten diel bol asi najviac mimo knihy.. tak som zvedavy co s tym spravia dalej -- aspon taku som cital kritiku. v knihe som este na zaciatku
Magio box, cudujes sa ?
Inac ste ma navnadili..ale nechcem ten otrasny CZ dabing..
-
- Používateľ
celkovo od polky serie sa toho od knihy lisi celkom dost
hlavne linia s dany i johnom
(pointa rovnaka, spracovanie ine)
I ked ako neda sa vsetko natrepat do serialu, tak je mozno ze tie rozdiely su kvoli tomu aby to stravitelne aj pre necitatelov knih a tych co to celkom nepoznaju
Aj ked pointy a ploty su viac-menej rovnake, lisi sa len sposob postupu
hlavne linia s dany i johnom
(pointa rovnaka, spracovanie ine)
I ked ako neda sa vsetko natrepat do serialu, tak je mozno ze tie rozdiely su kvoli tomu aby to stravitelne aj pre necitatelov knih a tych co to celkom nepoznaju
Aj ked pointy a ploty su viac-menej rovnake, lisi sa len sposob postupu
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
tak divaj EN, ja tiez nedivam dabing ale origo, to sa neda porovnatCageJ napísal:Magio box, cudujes sa ?
jank5: mas pravdu, to iste pan prstenov. tie knihy sa nedju natrepat proste do filmu. Kniha je kniha...
Minuly rok sme mali zaplateny HBO HD, tak viem ako vyzeral ten CZ dabing(skylink co mame, tusim ani nema ENG jazykovu stopu na HBO, ale nepamatam si), teraz pomoze uz iba net... ale bude iba ENG ...
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
on oje to ako bohuzial, ak si chce clovek fakt uzit filmy tak ZIADNY dabing