co to ma spolocne stym co tvrdim ja ale ? ty zas mudrujes uplne mimo..to ti robi zjavne dobre vysvetlovat ostatnym ze 1+1=2 mal si byt pedagog
Ja sa len rozculujem preco tam nie je jednoduche pre laika zjavne tlacidlo..zaradit odosiletala do spam... nech si snim kludne aj zasielaju sami sebe statistiky..to ma uz netrapi..
Ukoncime tuto nezmyselnu debat..zakladal som temu v zhone,potom to tak cele vypada..ospravedlnujem sa
antispam
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 01. Sep, 2008, 18:59
Re: antispam
ja nie som padnuty, resp o tom neviem a ty ako mod by si sa mal inac rozpravat s usermi si myslim.faugusztin napísal: @stefan.koval: a ty si na hlavu padnuty ? Nie je jednoduchsie si nastavit co chces aby ti Facebook posielal ? http://www.facebook.com/settings?tab=notifications
JA CHCEM aby mi FB posielal notifikacie, ale NECHEM ich mat v inbox zlozke. preto asi 3x som dal do spamu a mam to tam.keby ze som tagnuty a zmaze sa to,kebyze sa event zmaze. uz som to parkrat vyuzil.
hry- ps5
doma-HP probook
doma-HP probook
-
- Moderátor
- Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00
Oznacovanie ako spam sa ale nevyuziva na nieco, co nie je spam. Ked sa takych ako ty najde viac, tak sa potom budu ludia cudovat preco im nechodia maily od Facebooku.
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
furt nechapes o co mi ide?
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
ako inak